• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?
  Dakkapel met balkon

  Dakkapel met balkon

  Dakkapel offerte
  Gratis & vrijblijvend
  Ga naar

  Een dakkapel met balkon biedt veel voordelen. Geniet van de ochtendzon in je slaapkamer door de balkondeuren te openen. Heb je op dit moment geen tuin of andere plek om buiten te zitten? Dan kan een balkon ook nog eens een flinke stijging in de waarde van je woning opleveren.

  Voordelen dakkapel met balkon

  • Meer ruimte op zolder
  • Betere ventilatie
  • Geniet van de buitenlucht
  • Waardestijging van de woning

  Nadelen dakkapel met balkon

  • Vergunning nodig

  Kosten dakkapel inclusief balkon

  Voor een dakkapel met balkon is er natuurlijk meer materiaal en tijd nodig dan wanneer je enkel een dakkapel plaatst. We kunnen daarom lastig een prijs noemen van een dakkapel met balkon, maar je kan wel de dakkapel prijzen per meter of per materiaal bekijken. Toch de exacte prijs inclusief balkon weten?

  Prijs vergelijken dakkapel + balkon?
  Meer inspiratie opdoen?

  Prijsopbouw dakkapel

  Materiaalkosten dakkapel met balkon

  Het materiaal bepaalt een deel van de dakkapel prijs, en ook het materiaal van het balkon speelt natuurlijk een rol. Het gaat hier niet alleen om de materiaalkeuze, maar ook om de beglazing en de afmetingen van de dakkapel en het balkon.

  Dakkapel materialen

  Beglazing

  Je wilt natuurlijk deuren in je dakkapel hebben, waarmee je het balkon kunt bereiken. In de deuren (en ramen) moet beglazing, maar hoe belangrijk vind je een goede isolatie? Bekijk de prijzen van dakkapel beglazing.

  Deuren

  Heb je de beglazing bepaald? Dan moet je natuurlijk ook nog bepalen wat voor deuren je wilt hebben naar het balkon. Ga je voor een normale achterdeur, openslaande deuren of een schuifpui?

  Soort balkon

  Hoe groot wil je dat het balkon wordt? Wil je een dakkapel met frans balkon of een balkon waar je ook daadwerkelijk op kunt zitten? Laat je adviseren over de mogelijkheden door een vakman.

  Dakkapel met balkon op maat Voor een dakkapel met balkon is in vrijwel alle gevallen maatwerk vereist. We raden je daarom altijd aan om een specialist langs te laten komen. Deze vakman kan dan bekijken wat de mogelijkheden zijn voor een dakkapel met balkon op jouw woning.

  Vergunning nodig?

  Soms heb je een vergunning nodig om een dakkapel te plaatsen. Maar ook bij het realiseren van een balkon moet je rekening houden met bepaalde voorwaarden.

  Meer inspiratie opdoen

  Benieuwd naar de mogelijkheden van een nieuwe dakkapel? Je kan een balkon plaatsen, maar er zijn natuurlijk nog veel meer opties als je op zoek bent naar een dakkapel.

  Montage door dakkapel-specialist

  Laat je dakkapel plaatsen door een betrouwbare vakman en kom niet voor onaangename verrassingen te staan. Bij Slimster kom je in contact met bedrijven die in jouw regio actief zijn. Zo houd je ook altijd de voorrijkosten in de hand.

  Houd er daarnaast rekening mee dat ieder bedrijf zijn eigen uurtarief hanteert. Juist daarom is het zo belangrijk om verschillende offertes te vergelijken: door de vakmannen naast elkaar te leggen, betaal je nooit te veel.

  Direct gratis dakkapel offertes aanvragen

  Op zoek naar een specialist die jouw dakkapel met balkon kan installeren? Vraag gratis dakkapel-offertes aan bij Slimster en ontvang prijsopgaven van regionale specialisten. Je vergelijkt de bedrijven op prijs en kwaliteit, en beslist zelf met wie je in zee gaat. Zo bespaar je tot wel 45%.

  492 dakkapel-bedrijven vergelijken

  WBB dakkapellen
  Bogers & De Ruiter Dakkapellen
  Scheer Dakkapellen
  Dakkapel.nl
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal