Ben je op zoek naar een dakkapel met luxe uitstraling aan de buitenkant? Ga dan voor een kader dakkapel. Deze dakkapel staat bekend om zijn strakke afwerking en robuuste uitstraling. De dakkapel is voorzien van een kader en de kozijnen worden verdiept geplaatst. Dit zorgt voor een strakke en moderne look.

  • Strakke afwerking
  • Robuust & modern
  • Luxe dakkapel
  • Ook prefab mogelijk
  • Duurder dan standaard dakkapel

Een kadermodel dakkapel is gemiddeld 15-20% duurder dan een standaard dakkapel. Dit komt door het extra materiaal wat nodig is voor het kader en ook de arbeidskosten zijn wat hoger. Ben je benieuwd naar de kosten van een kader dakkapel voor jouw woning? Vraag dan gratis dakkapel offertes aan.

Kader dakkapel plaatsen?
Toon alle afbeeldingen

Een kadermodel dakkapel zorgt voor een luxe uitstraling. Je kunt deze dakkapel daarnaast volledig naar jouw wensen afwerken. Denk bijvoorbeeld aan:

Een kader dakkapel kan op verschillende manieren worden opgebouwd. Je kunt de dakkapel met kader traditioneel laten opbouwen op het dak. Liever een snelle plaatsing? Een prefab dakkapel met kader is ook mogelijk.

Meer weten?
Vergunning voor kaderdakkapel?

Kader dakkapel laten monteren door vakman

Wil je een strakke dakkapel op je woning? Schakel de hulp in van een ervaren vakman. Bij Slimster vraag je eenvoudig gratis dakkapel offertes aan. Zo kom je in contact met vakmannen die in jouw regio actief zijn. Je vergelijkt de vakmannen op prijs, kwaliteit en service. Uiteindelijk beslis je zelf wie jouw opdracht krijgt.

Direct 509 dakkapel specialisten vergelijken

  1. Vraag binnen 1 minuut aan
  2. Ontvang vrijblijvende offertes
  3. Kies de beste deal