• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?
  Dakkapel met puntdak

  Dakkapel met puntdak

  Dakkapellen offerte
  Gratis & vrijblijvend
  Ga naar

  Een dakkapel met een puntdak, ookwel een zadeldak dakkapel genoemd, geeft een unieke uitstraling aan je woning. Deze dakkapel heeft namelijk flink wat karakter. De dakkapel wordt vaak op oudere woningen geplaatst, maar op nieuwbouwhuizen zorgt deze opbouw juist voor een mooi contrast.

  Voordelen dakkapel puntdak

  • Karakteristieke uitstraling
  • Worden niet vaak geplaatst
  • Dakpannen worden hergebruikt
  • Waardestijging van woning

  Nadelen dakkapel puntdak

  • Altijd vergunning nodig

  Kosten puntdak dakkapel

  De prijs van een dakkapel met zadeldak kan flink variëren. De materiaalkeuze, afwerking en hellingshoek zijn van invloed op de kosten. Bekijk de dakkapel prijzen per meter of per materiaal voor een schatting van de kosten? Liever een concrete prijs weten?

  Dakkapel met puntdak op woning

  dakkapel met zadeldak
  dakkapel met puntdak
  zadeldak dakkapel
  Voorbeelden bekijken?

  Prijsopbouw dakkapel

  Materiaalkosten dakkapel met puntdak

  Een dakkapel met puntdak komt niet heel veel voor en zorgt hierdoor voor een unieke uitstraling. De prijs van deze dakkapel wordt onder meer bepaald door het materiaal. Je hebt de keuze uit een viertal materialen:

  Klassieke dakkapel Een puntdak dakkapel is een klassieke dakkapel. Deze dakkapel heeft een zadeldak dak haaks op het dak van de woning staat. De dakbedekking kan hetzelfde zijn als de rest van het dak, of een contrasterend effect hebben.

  Dakbedekking op dakkapel met zadeldak

  Het dak van een dakkapel met een puntdak is vaak bekleed met dakpannen, maar je kan ook andere dakbedekking materialen kiezen. Denk hierbij aan een rieten dakbedekking of dakleien.

  dakkapellen puntdak

  Doe meer inspiratie op

  Ontdek meer ideeën voor je nieuwe dakkapel door de verschillende dakkapel voorbeelden te bekijken.

  Vergunning nodig?

  Voor een puntdak dakkapel heb je altijd een vergunning nodig, ongeacht de rest van de dakkapel.

  Montage puntdak dakkapel door vakman

  Wil je een puntdak dakkapel laten plaatsen? Schakel de hulp in van een betrouwbare specialist. Aangezien iedere vakman zijn eigen uurtarief hanteert, raden we je altijd aan om meerdere bedrijven te vergelijken. Zo weet je zeker dat je nooit te veel betaalt.

  Besparen op voorrij- en afvoerkosten Bij Slimster kom je enkel in contact met bedrijven die in jouw regio actief zijn. Zo houd je de voorrijkosten eenvoudig in de hand. Je bespaart nog meer door ook zelf het bouwafval af te voeren.

  Ook besparen op je nieuwe, unieke dakkapel?

  Op zoek naar de beste deal voor jouw dakkapel met puntdak? Bij Slimster vraag je gratis en vrijblijvend dakkapel-offertes aan. Zo kom je in contact met maximaal 4 regionale bedrijven. Je vergelijkt deze specialisten met elkaar, waarna je zelf voor het beste bedrijf kiest. Zo bespaar je tot wel 45%.

  492 dakkapel-bedrijven vergelijken

  WBB dakkapellen
  Bogers & De Ruiter Dakkapellen
  Scheer Dakkapellen
  Dakkapel.nl
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal