• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?
  Achterdeur prijzen

  Achterdeur prijzen

  Vind beste vakman
  Gratis & vrijblijvend
  Ga naar
  Minimale kosten € 1.100,- Maximale kosten € 2.400,- Gemiddeld Gemiddelde kosten € 1.750,-
  Gemiddelde prijs achterdeur met kozijn, exclusief montage.

  Wat kost een nieuwe achterdeur?

  Is het tijd voor een nieuwe achterdeur of buitendeur? De achterdeur prijzen zijn onder te verdelen in de materiaalkosten en montagekosten. Bekijk de buitendeur prijzen exclusief montage.

  Materiaal
  Prijs exclusief montage*
  Offerte
  Kunststof achterdeur € 1.100 - 2.100
  Houten achterdeur € 1.200 - 2.200 Gratis offertes
  Aluminium achterdeur € 1.300 - 2.300 Gratis offertes
  Stalen achterdeur € 1.400 - 2.400 Gratis offertes

  * Gemiddelde prijs achterdeur met kozijn en HR++ glas. Exclusief montage.

  De nieuwe achterdeur prijs exclusief plaatsing is afhankelijk van het materiaal, het model, de afmetingen en extra opties. Zoek je een simpele en goedkope buitendeur of heb je een speciale achterdeur in gedachten? De genoemde prijzen zijn voor een achterdeur met kozijn, het is namelijk in veel gevallen ook nodig een nieuw deurkozijn te plaatsen.

  De arbeidskosten van achterdeuren zijn afhankelijk van de situatie. Laat je alleen een achterdeur of buitendeur plaatsen? Dan kunnen de arbeidskosten en voorrijkosten flink oplopen. Een vakman rekent vaak met ‘gevulde dagen’. Hij kan dan maar bij 1 klant langsgaan op een dag, waardoor je betaalt voor een hele dag arbeid. Ongeacht de klus.

  Het is dus voordeliger om de volle dag te benutten. Vraag niet alleen achterdeur offertes aan, maar neem ook direct de schuurdeur en andere kozijnen mee op de benedenverdieping.

  Prijzen achterdeuren vergelijken

  Andere deuren bekijken?

  Prijsopbouw buitendeuren

  Welke achterdeur materialen zijn er?

  Ga je een nieuwe achterdeur, schuurdeur of buitendeur plaatsen? Het materiaal bepaalt een groot deel van de uitstraling. Een houten achterdeur geeft karakter, terwijl aluminium en kunststof achterdeuren makkelijk in onderhoud zijn. Zoek je een industriële en unieke stijl? Ga dan voor een stalen achterdeur.

  Houten achterdeur plaatsen Ga je voor een houten achterdeur? De bedrijven in het Slimster-netwerk werken met hout met een FSC-keurmerk. Dit keurmerk geeft de zekerheid dat het hout afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen.

  Achterdeur met glas: welke opties zijn er?

  In de meeste gevallen wordt een standaard achterdeur met HR++ glas geplaatst. Andere soorten beglazing zijn uiteraard ook mogelijk, en afhankelijk van de plek van de buitendeur. Leidt de buitendeur naar een ongeïsoleerde garage of schuur? Dan is de isolatie van het glas minder belangrijk dan bij een buitendeur naar de woning.

  Soorten buitendeuren

  Er zijn verschillende plekken waarop je een buitendeur kunt plaatsen. De achterdeur is de meest bekende buitendeur, maar je kunt de buitendeur ook gebruiken bij de schuur of bijkeuken. Enkele voorbeelden:

  • Schuurdeur
  • Balkondeur
  • Keukendeur

  Buitendeur laten plaatsen door vakman

  Ben je op zoek naar een voordeur? Ga dan naar de voordeur prijzen of voordeur voorbeelden.

  Juiste deurbeslag achterdeur

  Je wilt uiteraard dat de montage van de achterdeur goed gebeurt. Een correcte plaatsing van het deurbeslag hoort hier ook bij. De specialisten in het Slimster-netwerk gebruiken sloten met het SKG-keurmerk. Dit keurmerk staat voor een hoge kwaliteit en voor sloten die lastig te forceren zijn.

  Ga je niet je deuren vernieuwen, maar wil je jouw bestaande deuren veilig maken? Lees dan alles over deurbeveiliging.

  aluminium achterdeur

  Buitendeur laten monteren door vakman

  Wil je een nieuwe buitendeur plaatsen? Laat de montage over aan een vakman. Deze vakman kan je ook vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden. Zo ben je verzekerd van de juiste achterdeur en beste montage. Wat doet de monteur voor je?

  • Oude buitendeur verwijderen
  • Evt. breekwerk in buitenmuur
  • Nieuwe buitendeur inmeten & installeren

  Houd er rekening mee dat veel bedrijven volledige dagen rekenen bij de arbeidskosten. Een monteur kan namelijk vaak maar bij 1 klant op een dag, zelfs bij een kleine klus. Laat je slechts 1 achterdeur plaatsen, dan zorgt dit voor hoge arbeids- en voorrijkosten voor de klant.

  Hoeveel kozijnen kan een vakman gemiddeld plaatsen per dag? 1 monteur plaatst ongeveer 3 kozijnen per dag (afhankelijk van soort en bereikbaarheid).

  Bespaar op voorrijkosten

  • Laat in 1 keer meerdere deuren en kozijnen vervangen
  • Overleg met de buren: samen een monteur inschakelen scheelt arbeid- en voorrijkosten
  • Vraag offertes aan via Slimster: je komt alleen in contact met vakmannen die in jouw buurt werken

  Beste deal vinden voor nieuwe achterdeur

  Op zoek naar een nieuwe keukendeur, balkondeur, schuurdeur of gewone achterdeur? Dan kan je gratis deuren offertes vergelijken via Slimster en zo eenvoudig besparen. Kom in contact met regionale bedrijven en kies zelf met welke specialist je in zee gaat.

  Direct 607 deur specialisten vergelijken

  Multi Kozijn
  Provilla deuren & kozijnen
  Opweg Kozijn & puien
  Alkuplus deuren & puien
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal

  Meer informatie over deuren

  Deuren voorbeelden Deuren voorbeelden
  Deuren prijzen Deuren prijzen