• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 144.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie
Achterpui vervangen

Achterpui vervangen

Ga naar

Wil je jouw achterpui vervangen? Er zijn veel mogelijkheden bij het vernieuwen van je achterpui. Laat bijvoorbeeld een schuifpui plaatsen of ga voor openslaande tuindeuren. Door extra ramen te plaatsen of zijlichten en bovenlichten te installeren, creëer je nog meer lichtinval. Ontdek meer over de prijzen en mogelijkheden van een nieuwe achterpui.

Voordelen nieuwe achterpui

  • Kozijnen sterker en veiliger
  • Mooie uitstraling
  • Keuze uit diverse ramen en deuren
  • Waardestijging van je woning

Mogelijkheden nieuwe achterpui

achterpui vervangen kosten

Wat kost een achterpui?

De prijs van een nieuwe achterpui is lastig te geven. De achterpui prijzen zijn namelijk afhankelijk van vele factoren, waaronder de materiaalkeuze en afmetingen. Maar ook speelt een rol welke deuren of ramen je laat plaatsen.

Andere factoren die van invloed zijn op de prijs, zijn de beglazing, het raam- of deurbeslag en de montage van de achterpui. De montagekosten kunnen worden opgedeeld in:

  • inmeten en installeren van de pui
  • eventueel breekwerk in de gevel
  • eventueel verwijderen oude deuren en ramen
  • uurtarief van de vakman

Bekijk de verschillende ramen en diverse soorten deuren voor een schatting van de prijzen.

Achterpui vervangen? Prijzen vergelijken
Besparen op de voorrijkosten Bij Slimster kom je alleen in contact met vakmannen die in jouw regio actief zijn. Zo houd je de voorrijkosten laag.

Achterpui vervangen door openslaande deuren

achterpui vervangen door openslaande deuren

Wil je openslaande tuindeuren laten plaatsen in je achtergevel? Deze dubbele deuren zorgen voor een mooie doorgang naar je tuin en zijn helemaal naar eigen smaak samen te stellen. Wat dacht je van zijlichten of ramen naast de deuren? Of een bovenlicht boven de tuindeuren?

Meer informatie?

Achterpui vervangen door schuifpui

achterpui vervangen door schuifpui

Wil je wel een mooie doorgang creëren, maar wil je in je woning en tuin geen ruimte besteden aan openslaande deuren? Een schuifpui zorgt ook voor veel lichtinval, maar neemt doorgaans weinig ruimte in beslag. Ook bij een schuifpui kan je kiezen voor zijlichten en ramen in de gehele achterpui om nog meer licht in je woning te krijgen.

Meer informatie?

Achterpui vervangen door 4-seizoenenpui

Achterpui vervangen door 4 seizoenen pui

Een luxe manier van openslaande deuren is de 4-seizoenenpui. De binnenste deuren van de pui zijn de loopdeuren, die dienst doen als openslaande tuindeuren. De binnenste deuren zijn bevestigd aan de buitendeuren. Je kan ervoor kiezen om enkel de binnenste deuren te openen of om ook de buitenste deuren vlak weg te draaien.

Meer informatie?

Achterpui vervangen door harmonicadeur

achterpui vervangen door harmonicadeur

Wil je de mogelijkheid hebben om 1 loopdeur te openen, maar ook de gehele pui kunnen openen? Een harmonicadeur kan in zijn geheel open, maar je kan er ook voor kiezen om enkel de loopdeur te gebruiken. Waar je een 4-seizoenenpui openklapt, zitten de deurpanelen van een harmonicadeur allemaal aan één zijde vast in de rails.

Meer informatie?

Nieuwe achterpui met deur en raam plaatsen

Je kan er ook voor kiezen om geen grote deuren of puien in achterpui te laten plaatsen, maar het simpeler te houden. Zo is het mogelijk om een achterpui met een deur en raam te laten monteren. Het gaat hier dan om het monteren van één element, die bestaat uit verschillende onderdelen zoals een deur en een raam. Ook is het mogelijk om bovenlichten, zijlichten en borstwering toe te voegen aan het element.

Kozijn materiaal van achterpui kiezen

De deuren en ramen in de achterpui kunnen gemaakt worden van verschillende materialen. Ieder kozijn materiaal heeft zijn eigen voordelen en nadelen. Bekijk in één oogopslag welk deurkozijnen materiaal geschikt is voor jou.

Laat je nieuwe achterpui op maat maken

Het vervangen van je achterpui is maatwerk. Om vocht- en isolatieproblemen te voorkomen, wil je dat de montage van de pui correct gebeurt. Maar, je wilt natuurlijk niet te veel betalen. Daarom kan je gratis offertes aanvragen via Slimster en regionale specialisten vergelijken. Je beslist zelf welke vakman jouw opdracht krijgt.

Vrijblijvend offertes aanvragen voor nieuwe achterpui

Multi Kozijn
Provilla deuren & kozijnen
Opweg Kozijn & puien
Alkuplus deuren & puien
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal