• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?
  Draaikiepdeur

  Draaikiepdeur plaatsen

  Vind beste vakman
  Gratis & vrijblijvend
  Ga naar

  Ben je op zoek naar een handige manier om je woonkamer of andere ruimte te ventileren, maar wil je ook een toegang houden naar buiten? Dan is een draaikiepdeur een ideale oplossing; je kan de deur niet alleen normaal openen, maar ook in de kiepstand zetten voor ventilatie.

  Een draaikiepdeur kan als gewone deur openen en ook in kiepstand worden gezet. Het is dezelfde werking als bij een draaikiepraam. De draaikiepdeur wordt ook wel kantelkiepdeur of kiepkanteldeur genoemd.

  Voordelen draaikiepdeur

  • Draai- én valstand
  • Altijd frisse lucht mogelijk
  • Lastig te forceren

  Nadelen draaikiepdeur

  • Meestal niet vanaf buiten te vergrendelen

  Wat kost een draaikiepdeur?

  Ben je benieuwd naar de draaikiepdeur prijs voor jouw woning? Draaikiepdeur prijzen variëren, afhankelijk van het materiaal, de maten en extra toevoegingen. Ook de montagekosten van de kantelkiepdeur spelen een rol. Vraag gratis draaikiepdeur offertes aan via Slimster. Zo ontdek je de kosten van een aantal regionale bedrijven en kies je zelf met wie je in zee gaat. Je kan ook de andere soorten deuren prijzen vergelijken met elkaar.

  Prijzen draaikiepdeur vergelijken
  Andere deuren bekijken?

  Prijsopbouw draaikiepdeur

  Draaikiepdeur materialen

  Draaikiepdeuren kunnen van verschillende materialen worden gemaakt:

  • Houten draaikiepdeur
  • Kunststof draaikiepdeur

  • Aluminium draaikiepdeur
  • Stalen draaikiepdeur

  Juiste beglazing voor draaikiepdeur

  Ga voor HR++ of HR+++ glas en bespaar op de energiekosten. Isolatieglas houdt de warmte nog beter in je woning, waardoor er minder energie verloren gaat. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee.

  Meer informatie?

  draaikiepdeur balkon

  Veiligheid van kantelkiepdeuren

  Bij het plaatsen van deuren en ramen staat veiligheid voorop. Houd hier rekening mee bij het bepalen van de kozijnen: is het kozijn materiaal brandwerend en inbraakwerend? Daarnaast is het ook belangrijk om het juiste deurbeslag te kiezen, zodat ongenode gasten lastig de draaikiepdeur kunnen forceren.

  Heb je nog goed deuren en wil je alleen een betere beveiliging? Ontdek dan alles over deurbeveiliging.

  Geen draaikiepdeur, maar wel ventileren?

  Ben je op zoek naar nieuwe ramen en wil je de voordelen van een draaikiepdeur? Ga dan voor draaikiepramen. Deze kantelkiepramen kan je wijd openen of slechts in de valstand zetten voor ventilatie.

  Een andere mogelijkheid is het plaatsen van een kiepschuifpui. Deze schuifpui kan je niet alleen openschuiven, maar ook in de kiepstand zetten. Dus heb je liever een schuifpui in plaats van openslaande deuren, dan is dat een uitstekende optie.

  Andere opties voor ventileren

  Draaikiepraam Draaikiepraam
  Kiepschuifpui Kiepfschuifpui

  Kiepkanteldeur plaatsen door ervaren vakman

  Wil je een nieuwe kiepkanteldeur plaatsen? Laat de montage over aan een vakman. Deze vakman kan je ook vrijblijvend adviseren over de beste mogelijkheden. Zo ben je verzekerd van de juiste draaikiepdeur én de juiste installatie. Wat doet de monteur voor je?

  • Oude deur verwijderen
  • Breekwerk in gevel
  • Nieuwe draaikiepdeur inmeten & installeren

  Houd er rekening mee dat veel bedrijven volle dagen rekenen voor de plaatsing. Een monteur kan namelijk maar 1 klant per dag helpen, zelfs bij een kleine klus. Laat je alleen een kantelkiepdeur plaatsen, dan betaal je vaak hoge arbeids- en voorrijkosten. Het is voordeliger om meerdere kozijnen en deuren te laten plaatsen.

  Hoeveel kozijnen kan een vakman gemiddeld plaatsen per dag? 1 monteur plaatst ongeveer 3 kozijnen per dag (afhankelijk van soort en bereikbaarheid).

  Besparen op voorrijkosten

  • Laat in 1 keer meerdere deuren en kozijnen vervangen
  • Overleg met de buren: samen een monteur inschakelen scheelt arbeid- en voorrijkosten
  • Vraag offertes aan via Slimster: je komt alleen in contact met vakmannen die in jouw buurt werken

  Beste deal voor draaikiepdeur op maat

  Op zoek naar een goede investering die zorgt voor veel lichtinval en ventilatie? Grote glazen deuren zorgen voor veel licht en dankzij de kiepstand van de draaikiepdeur is ook continue ventilatie mogelijk. Je kan gratis draaikiepdeur offertes vergelijken via Slimster. Zo kom je in contact met regionale bedrijven en beslis je zelf met wie je in zee gaat.

  Direct 607 deur specialisten vergelijken

  Multi Kozijn
  Provilla deuren & kozijnen
  Opweg Kozijn & puien
  Alkuplus deuren & puien
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal