• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 101.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie

Draaikiepdeur

Ben je op zoek naar een handige manier om je woonkamer of andere ruimte te ventileren, maar wil je ook een toegang houden naar buiten? Dan is een draaikiepdeur een ideale oplossing; je kan de deur niet alleen normaal openen, maar ook in de kiepstand zetten voor ventilatie.

Voordelen draaikiepdeur

  • Een draai- en een valstand
  • Altijd frisse lucht mogelijk
  • Lastig te forceren

Nadelen draaikiepdeur

  • Meestal niet vanaf buiten te vergrendelen

draaikiepdeur prijs
kiepkanteldeur
draaikiepdeuren kosten

Draaikiepdeur prijzen

De prijs van een draaikiepdeur is niet altijd hetzelfde. Draaikiepdeur prijzen variëren, afhankelijk van het materiaal, de maten en extra toevoegingen. Ook de montagekosten van de kantelkiepdeur spelen een rol.

Ben je benieuwd naar de draaikiepdeur prijs voor jouw woning? Vraag dan gratis draaikiepdeur-offertes aan via Slimster. Zo ontdek je de kosten van een aantal regionale bedrijven en kies je zelf met wie je in zee gaat. Je kan ook de andere soorten deuren prijzen vergelijken met elkaar.

Prijzen draaikiepdeur vergelijken
Prijsopbouw draaikiepdeur 1. Materiaalkosten
2. Plaatsingskosten
3. Reiskosten
4. Afvoerkosten

Wat is een draaikiepdeur?

Een draaikiepdeur kan niet alleen als een normale deur worden geopend, maar ook in de kiepstand worden gezet voor extra ventilatie. Het is in feite hetzelfde systeem als dat van een draaikiepraam, alleen is er bij een draaikiepdeur nog meer lichtinval mogelijk door de grote oppervlaktes van glas in de deuren.

Materiaalkeuze draaikiepdeuren

Draaikiepdeuren kunnen van verschillende materialen worden gemaakt. Zo kan je gaan voor een karakteristieke houten draaikiepdeur of een industriële stalen draaikiepdeur. Voor weinig onderhoud ga je voor een draaikiepdeur van kunststof of aluminium.

Bespaar met de juiste beglazing Ga voor HR++ of HR+++ glas en bespaar op de energiekosten. Isolatieglas houdt de warmte nog beter in je woning, waardoor er minder energie verloren gaat. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee.

Veiligheid van kantelkiepdeuren

Bij het plaatsen van deuren en ramen staat veiligheid voorop. Houd hier rekening mee bij het bepalen van de kozijnen: is het kozijn materiaal brandwerend en inbraakwerend? Daarnaast is het ook belangrijk om het juiste deurbeslag te kiezen, zodat ongenode gasten lastig de draaikiepdeur kunnen forceren.

Geen draaikiepdeur, maar draaikiepraam of kiepschuifpui?

Wil je wel de voordelen van een draaikiepdeur, maar ben je op zoek naar nieuwe ramen? Ga dan voor draaikiepramen. Deze kantelkiepramen kan je wijd openen of slechts in de valstand zetten voor ventilatie.

Een andere mogelijkheid is het plaatsen van een kiepschuifpui. Deze schuifpui kan je niet alleen openschuiven, maar ook in de kiepstand zetten. Dus heb je liever een schuifpui in plaats van openslaande deuren, dan is dat een uitstekende optie.

Draaikiepdeur op maat laten maken

Op zoek naar een goede investering die zorgt voor veel lichtinval en ventilatie? Grote glazen deuren zorgen voor veel licht en dankzij de kiepstand van de draaikiepdeur is ook continue ventilatie mogelijk. Je kan gratis draaikiepdeur-offertes vergelijken via Slimster. Zo kom je in contact met regionale bedrijven en beslis je zelf met wie je in zee gaat.

Vrijblijvend draaikiepdeur-offertes vergelijken
Multi Kozijn
Belisol & Renovar Kozijnen
Provilla deuren & kozijnen
Opweg Kozijn & puien
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal