• Onafhankelijke informatie
 • Gecontroleerde specialisten
 • 101.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie
Harmonicadeur

Harmonicadeur prijzen

Minimale kosten € 2.000,- Maximale kosten € 2.500,- Gemiddeld Gemiddelde kosten € 2.250,-
Vanaf-prijs 3-delige harmonicadeur, exclusief montage. Afhankelijk van materiaal en extra opties.

Ben je op zoek naar een goede manier om je woning en tuin met elkaar te verbinden? Geniet van veel lichtinval in de winter en een volledig opengevouwen wand in de zomer door een harmonicadeur te laten installeren.

Voordelen harmonicadeuren

 • Haalt buiten naar binnen
 • Geheel of gedeeltelijk te openen
 • Eenvoudig in gebruik
 • Deurpanelen zitten aan één kant in de rails

Nadelen harmonicadeuren

 • Relatief hoge prijs

Wat kosten harmonicadeuren?

Soort deur
Kunststof
Hout
Aluminium
Staal
Harmonicadeur (3-delig) € 2.000 € 2.200 € 2.200 € 2.500

* Vanaf-prijs harmonicadeur, incl. btw en HR++ glas. Exclusief montage.

Het plaatsen van een harmonicadeur, ook wel vouwwand of vouwpui genoemd, is een flinke investering. Maar deze investering is zeker de moeite waard als je jouw terras en woonkamer tot één geheel wilt maken.

De harmonicadeur prijs kan variëren en is afhankelijk van factoren zoals de materiaalkeuze, afmetingen en extra opties. Ben je benieuwd naar de harmonicadeur prijzen? In de tabel vind je een indicatieve prijs exclusief montage. Je kan ook verschillende soorten deuren prijzen vergelijken. De exacte prijzen inclusief montage weten?

Prijzen harmonicadeuren vergelijken

Prijsopbouw harmonicadeur

Mogelijkheden met harmonicadeur

Een harmonicadeur is op verschillende manieren te gebruiken, zoals bijvoorbeeld:

Een vouwwand verbindt de tuin en woning met elkaar, waar je de deur ook laat monteren. Ben je benieuwd naar enkele voorbeelden van een harmonicadeur of andere tuindeuren? Doe dan tuindeuren inspiratie op.

Materiaal vouwpui

Wanneer je een vouwwand laat plaatsen, heb je de keuze uit verschillende materialen. Wil je een klassieke look, ga dan voor een houten harmonicadeur. Heb je het liefste weinig onderhoud aan je woning, dan is een kunststof harmonicadeur of aluminium harmonicadeur een goede optie. Op zoek naar een unieke en strakke uitstraling, dan kan je gaan voor een stalen harmonicadeur.

Plaatsingskosten vouwpui

Vouwwanden kunnen standaard worden geleverd, maar er zijn ook harmonicadeuren op maat. Een vouwwand op maat laten maken brengt uiteraard hogere kosten met zich mee, maar is ideaal als je specifieke wensen hebt. De plaatsingskosten van een vouwwand zijn opgebouwd uit verschillende onderdelen:

 • Het inmeten en installeren van de deuren
 • Eventueel breekwerk in de gevel
 • Eventueel verwijderen oude deuren
 • Het uurtarief van de vakman
Veiligheid harmonica deur Ga je vouwwanden kopen en laten installeren? De veiligheid van deze deuren staat dan natuurlijk voorop. Laat je informeren over deurbeslag, scharnieren en sloten voor de harmonicadeur. Ook het juiste deurkozijn materiaal maakt het ongenode gasten lastiger om de deur te kraken.

Bespaar op je nieuwe vouwwand

Wil je een nieuwe harmonicadeur kopen en vergelijk je harmonicadeuren online? Of wil je jouw oude tuindeur vervangen door vouwdeuren? Met een vouwpui creëer je een moderne en luxe uitstraling in je woning.

Je kan gratis harmonicadeur-offertes vergelijken via Slimster. Kom in contact met regionale bedrijven en beslis zelf met wie je in zee gaat. Zo bespaar je tot wel 45%.

Vrijblijvend harmonicadeur-offertes vergelijken
Multi Kozijn
Belisol & Renovar Kozijnen
Provilla deuren & kozijnen
Opweg Kozijn & puien
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal