Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
Voordeur prijzen

Kosten nieuwe voordeur met kozijn

Vergelijk voordeur offertes
Gratis & vrijblijvend
Ga naar
Minimale kosten € 1.350,- Maximale kosten € 2.850,- Gemiddeld Gemiddelde kosten € 2.100,-
Gemiddelde voordeur prijzen.

Wat kost een voordeur?

Wil je je huidige voordeur vervangen? Of zoek je een nieuwe voordeur voor je nieuwbouwwoning? De voordeur prijzen zijn verdeeld in materiaalkosten en montagekosten. Bekijk de voordeur prijzen exclusief montage.

Materiaal
Prijs excl. montage*
Offerte
Kunststof voordeur € 1.350 - 2.500
Houten voordeur € 1.400 - 2.550 Gratis offertes
Aluminium voordeur € 1.500 - 2.700 Gratis offertes
Stalen voordeur € 1.850 - 2.850 Gratis offertes

* Prijsindicatie voordeur exclusief montage. Incl. btw.

De nieuwe voordeur prijs exclusief plaatsing is afhankelijk van het gekozen materiaal, de afmetingen en eventuele extra opties. Ben je op zoek naar een luxe voordeur of ga je voor goedkoop? Alles is mogelijk: laat je adviseren door een vakman over de beste voordeur voor jou.

De montagekosten zijn situatie afhankelijk. Vooral als je alleen een nieuwe voordeur laat installeren, kunnen de arbeidskosten flink oplopen. Een vakman rekent vaak met 'gevulde dagen'. Hij kan namelijk maar bij 1 klant langsgaan op een dag, ongeacht de grootte van de klus.

Het is voordeliger om de volle dag te benutten als de monteur langskomt. Vraag niet alleen voordeur offertes aan, maar neem bijvoorbeeld ook direct de kozijnen op de benedenverdieping mee.

Voordeur laten monteren?

Meer voorbeelden bekijken?

Prijsopbouw voordeuren

Materiaal
Arbeid
Reiskosten
Afval

Materiaal voordeuren

Voordeur modellen

Je hebt de keuze uit verschillende modellen wanneer je een nieuwe voordeur laat plaatsen. Wat is de stijl van de rest van je woning? Wil je een voordeur die aansluit bij deze stijl of juist voor een contrasterend effect zorgt?

Welke voordeur afmetingen zijn er?

Voordeuren zijn beschikbaar in diverse hoogte- en breedtematen. Voor nieuwbouwwoningen geldt een andere regelgeving dan voor het renoveren van deuren in bestaande woningen. De meest voorkomende afmetingen zijn:

Hoogte voordeur

  • 201,5 of 211,5 cm hoog bij renovatie
  • 231,5 cm hoog bij nieuwbouw

Breedte voordeur

  • 83, 88 of 93 cm breed

Naast deze meest gebruikte afmetingen kan je uiteraard ook kiezen voor een maatwerk voordeur.

Extra opties

Heb je besloten welke voordeur je gaat kopen en laten plaatsen? Denk dan ook na over extra opties, zoals een brievenbus of het huisnummer op de voordeur. Of laat je ook een bovenlicht en zijlichten plaatsen? Het deurbeslag is daarnaast erg belangrijk bij een voordeur. De vakmannen in ons Slimster-netwerk kunnen je adviseren over de beste opties wat betreft sloten en scharnieren.

Voordeur offertes aanvragen

Wil je jouw bestaande deuren beveiligen? Lees dan alles over deurbeveiliging.

Voordeur laten plaatsen door ervaren vakmen

Wil je een nieuwe voordeur plaatsen? Laat de montage over aan een vakman en wees verzekerd van een goede installatie. Wat doet de monteur voor je?

  • Oude voordeur verwijderen
  • Nieuwe voordeur inmeten & installeren
  • Evt. breekwerk in gevel

Houd er rekening mee dat veel bedrijven met ‘gevulde dagen’ werken. Dit betekent dat een monteur slechts bij 1 klant langsgaat op een dag. Een kleine klus van 1 voordeur zorgt voor hoge arbeid- en voorrijkosten voor de klant. Het is voordeliger om meerdere kozijnen en deuren te laten plaatsen.

Hoeveel kozijnen kan een monteur gemiddeld per dag plaatsen? 1 vakman plaatst ongeveer 3 kozijnen per dag (afhankelijk van soort en bereikbaarheid).

Bespaar op voorrijkosten

  • Laat in 1 keer meerdere deuren en kozijnen vervangen
  • Overleg met de buren: samen een monteur inschakelen scheelt arbeid- en voorrijkosten
  • Vraag offertes aan via Slimster: je komt alleen in contact met vakmannen die in jouw buurt werken

Beste deal voor nieuwe voordeur met kozijn

Wil je jouw huidige voordeur vervangen of ben je op zoek naar een nieuwe voordeur met kozijn? Een voordeur kopen en laten plaatsen, is een investering in je woning. Je wilt dus zeker zijn van een goede aankoop en plaatsing. Je kan bij Slimster gratis voordeur offertes vergelijken. Zo kom je in contact met regionale specialisten en beslis je zelf met wie je in zee gaat.

Direct 639 voordeur specialisten vergelijken

Multi Kozijn
Provilla deuren & kozijnen
Opweg Kozijn & puien
Alkuplus deuren & puien
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal