Klassieke voordeur inspiratie
Vergelijk beste deuren & puien deals
  • Gratis & vrijblijvend

Klassieke voordeur inspiratie

Is het tijd om jouw huidige voordeur te vervangen of ben je op zoek naar een nieuwe voordeur? Ga voor een klassieke voordeur en geef een authentieke uitstraling aan je woning. Ontdek alle mogelijkheden met een klassieke voordeur en doe meer inspiratie op.

klassieke voordeur
Meer voordeur inspiratie opdoen?
Voordeur voorbeelden
Materiaal
Prijs excl. montage*
Offerte
Kunststof voordeur € 1.350 - 2.500
Houten voordeur € 1.400 - 2.550 Gratis offertes
Aluminium voordeur € 1.500 - 2.700 Gratis offertes
Stalen voordeur € 1.850 - 2.850 Gratis offertes

* Prijsindicatie voordeur exclusief montage. Incl. btw.

De klassieke voordeur kosten kunnen variëren, en zijn afhankelijk van de afmetingen, het materiaal, de beglazing en extra opties. De prijzen zijn exclusief montage, aangezien de arbeidskosten van tevoren lastig te bepalen zijn. Wil je graag de concrete prijzen van een klassieke voordeur weten? Vraag dan gratis voordeur offertes aan via Slimster.

Klassieke voordeur plaatsen
Voordeur offerte
lightbulb
Laat meerdere kozijnen en deuren vervangen
Een vakman rekent vaak met 'gevulde dagen' en gaat slechts bij 1 klant per dag langs. Het is dus veel voordeliger om de volle dag te benutten als de monteur langskomt.
klassieke voordeur
  • Klassieke voordeur van hout
  • Klassieke voordeur van kunststof
  • Klassieke voordeur van aluminium
  • Klassieke voordeur van staal

Het meest populaire materiaal van klassieke voordeuren is hout. Toch zie je tegenwoordig ook klassieke voordeuren van kunststof of aluminium. Deze authentieke voordeuren hebben dan doorgaans een houtlook. Stalen klassieke voordeuren zijn ook mogelijk, al zie je deze minder.

Meer informatie?
Voordeur materialen
lightbulb
Afmetingen klassieke voordeur
Voordeuren kun je laten plaatsen in diverse hoogte- en breedtematen. De meest voorkomende maten zijn 201,5 of 211,5 cm hoog bij renovaties en 231,5 bij nieuwbouw. Daarnaast zijn deuren doorgaans 83, 88 of 93 cm breed.

Beglazing klassieke voordeur

Ga je voor een klassieke voordeur met of zonder glas? Je kan voor blank glas gaan, maar ook melkglas of glas-in-lood laten plaatsen. Glas-in-lood is een goede optie bij klassieke voordeuren.

Klassieke voordeur beveiligen

Je wilt natuurlijk geen ongenode gasten in huis. Zorg daarom voor het juiste deurbeslag. Wil je geen nieuwe deur plaatsen, maar je bestaande voordeur beveiligen?

​​​​​​Zoek je een vakman die een klassieke voordeur kan installeren in jouw woning? Kijk of je niet meer kozijnen en deuren in huis moet vervangen, dit is een stuk voordeliger. Vraag gratis en vrijblijvend voordeur offertes aan en kom in contact met maximaal 4 vakmannen die in jouw regio actief zijn. Door slim te vergelijken, vind je eenvoudig de beste deal.

675 voordeur specialisten vergelijken

  1. Vraag binnen 1 minuut aan
  2. Ontvang vrijblijvende offertes
  3. Kies de beste deal