Dubbele voordeur inspiratie

Pascal van de Beek
Content Specialist
2 minuten

Een dubbele voordeur zorgt voor een bijzondere uitstraling van je gevel. Ben je op zoek naar een nieuwe voordeur en wil je graag een imposante entree creëren? Heb je een ruime woning of is het tijd om jouw dubbele voordeur te vervangen? Doe meer inspiratie op en ontdek alle mogelijkheden met een dubbele voordeur.

Dubbele voordeur inspiratie opdoen

dubbele voordeur modern
Meer voordeur inspiratie opdoen?
Voordeur voorbeelden

Wat kost een dubbele voordeur?

Ben je benieuwd naar de prijs van een dubbele voordeur? Voor een dubbele voordeur heb je, zoals de naam al doet vermoeden, 2 deuren nodig. Daarnaast worden de deuren vaak geplaatst in een kozijn met bovenlicht of zijlicht. Dubbele voordeur kosten kunnen hierdoor flink variëren en zijn lastig van tevoren te geven. Veel dubbele voordeuren zijn ook maatwerk.

Bekijk de algemene voordeur prijzen voor een indicatie. Wil je de concrete dubbele voordeur prijs weten voor jouw woning? Vraag dan gratis voordeur offertes aan via Slimster.

Dubbele voordeur laten plaatsen
Gratis offertes

Dubbele voordeur: materiaal kiezen

  • Dubbele voordeur van hout
  • Dubbele voordeur van kunststof
  • Dubbele voordeur van aluminium
  • Dubbele voordeur van staal
Meer weten over materialen?
Voordeur materialen
Afmetingen voordeur
Voordeuren zijn beschikbaar in diverse hoogte- en breedtematen. De meest voorkomende maten zijn: 201,5 of 211,5 cm hoog bij renovatie en 231,5 bij nieuwbouw. Deuren zijn daarnaast doorgaans 83, 88 of 93 cm breed.

Beglazing dubbele voordeur

Ga je een dubbele voordeur met glas plaatsen? Dan kan je kiezen uit blank glas of melkglas. Voor een chique effect kan je ook glas-in-lood laten plaatsen in de dubbele voordeur. Of ga je voor een complete glazen voordeur?

Deurbeslag

Zorg voor een veilige woning en laat het juiste deurbeslag aanbrengen. Zo houd je ongenode gasten buiten de deur. Liever een bestaande deur beveiligen? Ontdek alles over deurbeveiliging.

Dubbele voordeur laten plaatsen door vakman

Dubbele voordeur

Tip: het is relatief voordeliger om meerdere kozijnen en deuren te laten plaatsen. Zo betaal je 1 keer voorrijkosten en benut je de montagekosten optimaal.

Op zoek naar een vakman die jouw dubbele voordeur kan plaatsen? Vraag gratis en vrijblijvend voordeur offertes aan via Slimster en kom in contact met vakmannen die actief zijn in jouw regio. Je kunt deze vakmannen vergelijken op basis van prijs en kwaliteit, en beslist zelf met welke vakman je in zee gaat.

814 voordeur specialisten vergelijken

Multi Kozijn Spakenburg B.V.
Future Kunststofkozijnen
Euro Kozijn
DeKoTe
ALKU Ontdekkingscentrum Tilburg
VMK Kozijnen
Stijl Kozijnen
Schipper Ede
Renovar
PlanKozijn
Duurzaam Kozijn Nederland B.V.
Aannemersbedrijf F.H. v. Keulen
Bouw Advies XXL
  1. Vraag binnen 1 minuut aan
  2. Ontvang vrijblijvende offertes
  3. Kies de beste deal
Gratis voordeur offertes?
Geheel vrijblijvend
Dubbele voordeur inspiratie