• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 178.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie
Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

Dakkapellen Aalst

Vergelijk 477 specialisten

Laatste 3 dakkapellen in Aalst

Onderhoudsvrij, 3 x kiep kantelraam , dicht tussenstuk, 2 x ventilatierooster

De Kantelen, Zaltbommel

Trespa met geïntegreerde rolluik en draai kiep ramen

Marga Klompéstraat, Waalwijk

Plaatsing 2de week juli 2020 Kunststof of houtwerk Buitenwerkse maat 4 meter Hoogte +/- 1,30 meter H

Munnikenhof, Sleeuwijk

Dakkapel offerte

Dakkapel in Aalst laten plaatsen

In het Noord-Brabantse dorp Aalst zijn de aangesloten specialisten van Slimster ook actief. Ben jij net op zoek naar een vakkundige expert in jouw regio die je kan voorzien van advies, een dakkapel kan leveren en deze uiteindelijk kan plaatsen op het dak? Bij ons ben je aan het juiste adres. De partners waarmee wij werken hebben jarenlange ervaring met de facetten die bij een dakkapel aan bod kunnen komen. Zo werken zij met hoogwaardige dakkapel materialen en kunnen zij alle soorten dakkapellen realiseren. Vraag gratis offertes aan en vind direct de beste deal!

Vergunning vrij bouwen in Aalst

In Aalst liggend in de gemeente Waalre zijn de zelfde regels en voorwaarden van kracht als in de rest van Nederland. Voor het vergunning vrij laten plaatsen van een dakkapel moet jouw situatie aan de volgende voorwaarden voldoen:

  • De dakkapel heeft een plat dak
  • De dakkapel mag max 1,75 meter hoog zijn
  • De dakkapel komt tussen de 0,5-1,00 meter vanaf de dak nok
  • De ruimte tussen de zijkant van de dakkapel en de dakrand mag niet meer dan 0,5 meter bedragen
  • Wanneer er sprake is van een tijdelijke woning, onbewoonde woning of van een recreatiewoning mag er geen dakkapel worden geplaatst
  • Een monument of een door Het Rijk aangewezen beschermd stads- of dorpsgezicht mag ook niet worden voorzien van een dakkapel
Dakkapel vergunning? Bekijk de kosten per gemeente

Casco of prefab dakkapellen?

De bij Slimster aangesloten bedrijven kunnen jouw dakkapel compleet naar wens samenstellen. Zo kun je kiezen voor casco dakkapel, waarbij je zelf de afwerking voor rekening neemt. Uiteraard is complete afwerking op maat ook gewoon mogelijk. Tegenwoordig zijn prefab dakkapellen erg populair. Deze worden in de fabriek gemaakt en vervolgens als 1 geheel op het dak gemonteerd. Dit scheelt veel tijd en werkzaamheden.

Besparen op jouw nieuwe dakkapel in Aalst?

Goedkope dakkapel Aalst

Woon jij in Aalst en ben je op zoek naar een betrouwbare expert voor het plaatsen van jouw nieuwe dakkapel? Dan ben je bij Slimster aan het juiste adres. Vraag hier gratis dakkapellen offertes aan en vergelijk lokale bedrijven op prijzen en kwaliteit. Selecteer daarna zelf de aannemer met de scherpste aanbieding en laat jouw nieuwe dakkapel realiseren. Bespaar met Slimster tot wel 45% op de totale kosten inclusief montage!

Vergelijk 477 dakkapellen specialisten regio Aalst

WBB dakkapellen
Bogers & De Ruiter Dakkapellen
Scheer Dakkapellen
Dakkapel.nl
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal