• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 101.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie

Dakkapellen Tilburg

Vergelijk 358 specialisten

Laatste 3 dakkapellen in Tilburg

hallo, ik zou graag een prijs indicatie willen hebben voor 7,5 meter dakkapel. het huis zelf is 15...

Ruynemanstraat, Tilburg

Volledig kunststof (polyester) dakkapel met geïntegreerd rolluik. Graag uw offerte via e-mail

Vordenstraat, Tilburg

over 2 aangrenzende panden voor en achter 1,5m hoog afwerking pannen of Keralit 4 draaikiepramen ventilatieroosters...

Van Coehoornhof, Tilburg

Gratis Dakkapel offertes

Dakkapel laten plaatsen in Tilburg

Ook in Noord-Brabant zijn er dakkapellen geplaatst via Dakkapellen.com. Dus woont u in Tilburg en bent u op zoek naar een kwalitatieve specialist en dan bent u bij ons aan het juiste adres. Voor alle soorten dakkapellen zoals schuin dak en plat dak kunt u bij ons terecht. Wilt u liever een dakkapel op maat gemaakt? Onze specialisten nemen zullen u volledig adviseren over de verschillende mogelijkheden en zelfs over de bouwvergunning indien dat nodig is. Bovendien worden de dakkapellen doorgaans in één dag geplaatst, waardoor u al snel profiteert van de vele voordelen zoals meer ruimte en meer licht. U creëert een volledig extra leefbare kamer in uw woning!

Wat kost een vergunning voor een dakkapel in Tilburg?

Kosten dakkapel TilburgIn sommige gevallen (vooral voor op het huis) is een dakkapel vergunning verplicht, de reden hiervan is dat het straatbeeld veranderd en de overheid wil dit graag enigszins stroomlijnen. Echter het is wel zo dat de gemeentes de voorwaarden en kosten bepalen. Deze kosten en voorwaarden verschillen dan ook bijna in alla steden.

De leges kosten bedragen 2,92% van de totale bouwkosten maar het minimale bedrag is € 150,- (gegevens van 2012). Voor uw dakkapel betaalt u dus vermoedelijk altijd dat laatste bedrag. Heeft u nog verder vragen over het plaatsen van uw dakkapel of een vergunning in Tilburg? Dakkapellen.com kan de aanvraag van de vergunning voor u volledig uit handen nemen zonder extra kosten.

Richtlijnen vergunning in Tilburg

De richtlijnen van de gemeente Tilburg lijken veel op de richtlijnen van andere steden in Noord-Brabant. Indien de dakkapel niet aan deze eisen voldoen kan nog naar de welstandscommissie gestapt worden, zij kunnen alsnog een vergunning verlenen. Voor Tilburg gelden de volgende welstandscriteria:

  • De eerste geplaatste dakkapel in de omgeving geldt als trendsetter en die grote moet aangehouden worden.
  • Het is niet toegestaan een dakkapel te plaatsen op een bijgebouw, aan- of uitbouw.
  • Een dakkapel mag niet breder zijn dan 50% van het dakvlak.
  • De afstand van de onderkant van de dakkapel tot de dakgoot moet minimaal 0,5 meter en maximaal 1 meter zijn.
  • De minimale afstand tot de dakgoot, de zijkanten en bovenkant is 0,5 meter. De maximale afstand is dan 1 meter.
  • De dakkapel mag niet hoger zijn dan 1,75 meter.

Deze richtlijnen liggen dicht de standaard richtlijnen die gelden in heel Nederland.. U kunt via de volgende link de vergunningscheck doen om te kijken of u een vergunning nodig heeft: www.omgevingsloket.nl. Daarna kunt u via deze website ook de vergunning online aanvragen.

Vijf gratis offertes in Tilburg

Een dakkapel in Tilburg vormt een waardevolle toevoeging op uw woning. Kies voor de absolute specialist op dit gebied, waarmee u puur vakmanschap met ervaring en kwaliteit kunt combineren. Wij zijn actief in heel Tilburg. Nadat het onderstaande formulier heeft ingevuld wordt uw aanvraag direct doorgestuurd naar vijf verschillende partners. Zij zullen vervolgens een offerte opstellen die perfect zal aansluiten op uw situatie.

Vergelijk dakkapellen specialisten regio Tilburg
Klaassen Dakkapellen
Scheer Dakkapellen
Klok & De Ruiter Dakkapellen
Dooijewaard Dakkapellen
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal