Vergelijk specialisten in en rond Venlo

Top 10 specialisten
LB

LeDo Bouwservice

Venlo  

Dakkapellen Terrasoverkappingen Hovenier

Thijssen Aannemersbedrijf

Broekhuizenvorst   Actief sinds 1967

Dakkapellen Serres Verbouwing & renovatie
TS

Timmerbedrijf Swinkels

Horst  

Dakkapellen
AB

All-Bouw Bouwservice

Helden  

Dakkapellen Dakramen Terrasoverkappingen
HVBT

Hugo Verstappen Bouw- en Timmerbedrijf

Baarlo  

Dakkapellen Dakramen Verbouwing & renovatie
MP

Maurice Peeters

Maasbree  

Dakkapellen Dakramen Terrasoverkappingen
H

Hellenbrandb

Reuver  

Dakkapellen Zonwering Inbraakbeveiliging

REJA bouw- en timmerwerken

Roggel   Actief sinds 2014

Dakkapellen Verbouwing & renovatie
BVK

Bouwservice Van Kampen

Deurne  

Dakkapellen Gevelbekleding
GTB

Gubbels Timmer & Bouwbedrijf

Buggenum  

Dakkapellen Dakramen Terrasoverkappingen

Laatste 3 dakkapellen in Venlo

ik wil graag tweetal een geïntegreerde rolluiken en horren

Ereprijs, Venlo

Kunststof dakkapel met draai/kiepraam (dubbelglas). zijkanten met zink afgewerkt.

Hogeschoorweg, Venlo

Graag met rolluiken erin Afmetingen kunnen afwijken maar kan afgestemd worden als u komt kijken

Pastoor Ruttenweg, Venlo

Dakkapellen plaatsen in Venlo

Een dakkapel laten plaatsen is niet zomaar gedaan. Vanaf het keuzeproces tot het aanleggen van de laatste plint in Venlo is het belangrijk dat je weet wat de kosten zijn van alle onderdelen en services. Daarnaast moet je kiezen voor dakkapel materialen zoals hout, kunststof of polyester. Dan hebben we het nog niet gehad over de prijs, de afwerking van de dakkapel, het onderhoud in de toekomst en de bouwvergunning. Je moet dus over veel zaken goed nadenken en de juiste beslissingen nemen. Het maakt het extra lastig dat er veel dakkapelspecialisten zijn, ook in Venlo en omgeving. Wij kunnen je helpen middels het gratis vergelijken van offertes. Je kunt gratis tot maximaal 2 offertes aanvragen en gebruik maken van objectief en gratis advies van aangesloten bedrijven.

Bouwvergunning nodig?

In veel gevallen is een bouwvergunning nodig voor het plaatsen van een dakkapel op jouw dak. Gelukkig neemt de aannemer jou dit werk graag uit handen. Soms is het mogelijk om een dakkapel vergunningsvrij te plaatsen, maar alleen wanneer er aan diverse voorwaarden wordt voldaan. De kosten voor een omgevingsvergunning verschillen per gemeente.

Voorwaarden bekijken?

Verschillende vormen en materialen dakkapellen

Op verschillende soorten daken kunnen verschillende soorten dakkapellen worden geplaatst. Ook het materiaal is van belang. Hoewel kunststof dakkapellen in Nederland het meest gebruikt wordt, vinden veel mensen een houten dakkapel of polyester dakkapel vaak mooier. Tegenwoordig zien we ook steeds vaker zinken dakkapellen. Dit materiaal is duurder, maar heeft wel een eigentijdse en unieke uitstraling.

Soorten dakkapellen

Soorten dakkapellen

Ben je benieuwd wat de beste optie is voor een dakkapel op jouw woning? Je kunt kiezen uit verschillende dakkapel materialen en afmetingen, maar er zijn ook verschillende dakkapel soorten beschikbaar. Sommige type dakkapel modellen komen veel voor, maar andere soorten zijn unieker. Bij Slimster vind je informatie over de vele dakkapel typen je kunt kiezen.

Goedkope dakkapel Venlo

Woon jij in Venlo en zoek je een betrouwbare specialist voor het realiseren van jouw nieuwe dakkapel? Dan ben je bij Slimster aan het goede adres. Vraag 2 gratis offertes aan en vergelijk lokale bedrijven op prijzen en kwaliteit. Selecteer vervolgens de specialist met de beste aanbieding en laat jouw nieuwe dakkapel plaatsen. Met ons offerte systeem kun je tot wel 45% besparen op de totale kosten van jouw project inclusief montage en voorrijkosten!

Vergelijk 507 dakkapellen specialisten regio Venlo

  1. Vraag binnen 1 minuut aan
  2. Ontvang vrijblijvende offertes
  3. Kies de beste deal