• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 101.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie

Dakkapellen Venlo

Vergelijk 356 specialisten

Laatste 3 dakkapellen in Venlo

Ons houten dakkapel van 3-meter breed moet vervangen worden voor een dakkapel van deze tijd, onderhoudsvrij...

Scottstraat, Venlo

ik wil een offerte aanvragen voor het plaatsen van een plat dakkapel

Waterhoenstraat, Venlo

Zodra de woning klaar is wil ik het graag uit laten voeren, dit zal over zo'n maand of 7/8 zijn. Ik wil...

Willem de Zwijgerstraat, Venlo

Gratis Dakkapel offertes

De perfecte dakkapel in Venlo

Twijfelt u nog over het feit of u wel een dakkapel wilt laten plaatsen, of twijfelt u al over zaken als de materiaalsoort of dakkapelaanbieder? Voor al deze vragen kunt u terecht bij Dakkapellen.com. U kunt namelijk veel informatie vinden over de voordelen van dakkapellen, de materialen, de type dakkapellen, de afwerking, de bouwvergunning en meer. Als u het al zeker weet dat u een dakkapel wilt laten realiseren, dan kunt via onze website gratis tot maximaal vijf offertes aanvragen bij aanbieders bij u in de regio Venlo.

De prijzen

De prijs van een dakkapel varieert van €3000,- tot wel €7000,- euro. Een groot verschil in prijzen dus. Waar ligt dat dan allemaal aan? Als u kiest voor hout, dan bent u goedkoop uit. Althans, in eerste instantie, want hout vergt ook veel onderhoud. Zink is daarentegen een stuk duurder in aanschaf. Polyester en kunststof zijn de meest populaire dakkapelmaterialen in Nederland, vanwege de kwaliteit, duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid. Deze materialen zult u dan ook het meest terugzien in het straatbeeld van Venlo.

Wij helpen u graag!

Op de website van dakkapellen.com kunt u tevens aangeven of u een afspraak wilt maken voor een gratis adviesgesprek met een specialist. Wij raden u dit zelfs aan. De specialist helpt u met het inzichtelijk maken van de offertes bij u thuis in Venlo en hij kan u daarnaast helpen met het regelen van de bouwvergunning. Deze vergunning moet u namelijk in het bezit hebben wanneer de dakkapel geplaatst gaat worden. Laat dus snel uw persoonlijke gegevens en uw specifieke dakkapelwensen achter op de website. De offertes laten vervolgens niet lang op zich wachten, zodat u kunt gaan vergelijken alvorens u een showroom bezoekt!

Vergelijk dakkapellen specialisten regio Venlo
Klaassen Dakkapellen
Scheer Dakkapellen
Klok & De Ruiter Dakkapellen
Dooijewaard Dakkapellen
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal