• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 197.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie
Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

Kozijnen Venlo

Vergelijk 864 specialisten

Laatste 3 kozijnen in Venlo

113 br 148 hoog ontluchting er in of een dedeelte dat open kan..keuken raam en woonkamer achter 158

Maasbreesestraat, Venlo

2 x draai-kiep raam 110 cm x140cm (BxH) 1 x draai-kiep raam (2 delig) 146 cm x 140 cm (BxH)

Gaspeldoornstraat 18, Venlo

12 ramen en 3 schuifpuien.alles graag van trippelglas Ik heb de schets vas n de kozijnen kunnen word

Pastoor Stassenstraat, Venlo

Kozijnen offerte

Kozijnen plaatsen in Venlo

Woon jij in de regio Venlo en wil je nieuwe kozijnen laten plaatsen? Dat is geen enkel probleem met de aangesloten specialisten van Slimster. Jij vergelijkt tot 5 vrijblijvende kozijn-offertes op prijs en kwaliteit. Zo kies jij de expert die het beste bij jou past met de beste deal.

Kozijnen vervangen in Venlo

Het vervangen van kozijnen geeft je een aantal voordelen. Wanneer je kiest voor kunststof kozijnen of nieuwe kunststof deuren, dan zal dit de isolatiewaarde van je woning verhogen. De kosten van je energierekening zullen hierdoor dalen, waardoor de kosten van de ramen zichzelf terugverdienen. Ook houden nieuwe kozijnen en deuren inbrekers tegen wanneer ze het SKG-keurmerk hebben.

Bespaar kosten met nieuwe kozijnen

Het kopen van nieuwe kozijnen kan een flinke investering zijn. Wanneer je kiest voor kunststof kozijnen, dan verhoogt dit de isolatiewaarde van je woning. Hierdoor bespaar je geld op je energierekening. Een ander voordeel van kunststof kozijnen is dat ze de waarde van je huis verhogen en dit is voordelig als je in de toekomst je woning weer wilt verkopen. Elk kozijn materiaal heeft zijn eigen voor- en nadelen. Bekijk meer over de verschillende kozijn materialen of vraag direct tot 5 offertes aan en laat je door onze aangesloten specialisten informeren.

Kozijnen laten plaatsen?

Kozijn offerte aanvragen in Venlo

De kosten die aangegeven worden in een offerte zijn anders dan de indicatieve prijzen en kunnen hierin erg verschillen. Het kan zijn dat een vakman meer of minder tijd nodig heeft. Een offerte geeft hierdoor een realistisch beeld van de verwachte kosten en aangesloten vakmannen plannen graag een adviesgesprek met je in om de situatie te bekijken. Door via Slimster offertes aan te vragen kom je in contact met maximaal 5 regionale bedrijven die werkzaam zijn in Venlo en omgeving. Hierdoor bespaar je op de voorrijkosten en zijn er altijd wel referenties beschikbaar in Meuleveld, Klingerberg en in het centrum.

Vergelijk kozijnen bedrijven regio Venlo

Eurokozijn
Multi Kozijn
Bogers kozijnen
Kroon Kozijn & Focus Kozijntechniek
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal