Kozijnen Venlo

Vergelijk specialisten in en rond Venlo

Top 10 specialisten

Kozijnen-inkoop.nl BV

Venlo   Actief sinds 2013

Kozijnen

STB Kozijnen

Venlo   Actief sinds 2013

Kozijnen

Brünken Timmerwerken BV

Venlo   Actief sinds 2005

Kozijnen Deuren & puien

Hastbo Trading

Venlo   Actief sinds 2020

Kozijnen
EK

ER KOZIJNEN

Venlo  

Kozijnen
HT

Holtman timmerwerken

Venlo  

Kozijnen Dakramen Timmerman
VUT

Van Ulft Timmerwerken

Venlo  

Kozijnen Dakramen Timmerman
BJV

Bouten Jachtbetimmeringen Venlo

Venlo  

Kozijnen Dakramen Timmerman
JBTS

J. Brünken Timmer- en Servicebedrijf

Venlo  

Kozijnen Dakramen Timmerman
SB

Schell Bouwmontage

Venlo  

Kozijnen Deuren & puien Dakramen

Laatste 3 kozijnen in Venlo

1600x15201maal kiep kiep voor boven. 1600x15201maal kiep en

Oleanderstraat, Venlo

Ik heb 3 hardhout deurkozijnen nodig. Een smallere en 2 wat breder. De vraag is of jullie ze op maat

Leemkampstraat, Venlo

In mei krijg ik waarschijnlijk de sleutel van van huis . In huiskamer zit 1 groot raam en 1 groot ra

Vierpaardjes, Venlo

Kozijnen plaatsen in Venlo

Woon jij in de regio Venlo en wil je nieuwe kozijnen laten plaatsen? Dat is geen enkel probleem met de aangesloten specialisten van Slimster. Jij vergelijkt tot 4 vrijblijvende kozijn-offertes op prijs en kwaliteit. Zo kies jij de expert die het beste bij jou past met de beste deal.

Kozijnen vervangen in Venlo

Het vervangen van kozijnen geeft je een aantal voordelen. Wanneer je kiest voor kunststof kozijnen of nieuwe kunststof deuren, dan zal dit de isolatiewaarde van je woning verhogen. De kosten van je energierekening zullen hierdoor dalen, waardoor de kosten van de ramen zichzelf terugverdienen. Ook houden nieuwe kozijnen en deuren inbrekers tegen wanneer ze het SKG-keurmerk hebben.

Kozijnen voorbeelden

Zijn jouw kozijnen aan vervanging toe of wil je jouw woning een nieuwe uitstraling geven? Je kan hier meer inspiratie opdoen voor je nieuwe kozijnen en ramen. Bekijk diverse kozijn ideeën en voorbeelden van verschillende ramen.

Kozijnen voorbeelden
Kozijnen prijzen

Wil je nieuwe kozijnen kopen en laten plaatsen? Zijn jouw kozijnen verouderd, beschadigd of wil je gewoon nieuwe kozijnen plaatsen? Kozijnen vervangen brengt de nodige kosten met zich mee, maar heeft ook belangrijke voordelen.

Kozijnen prijzen

Bespaar kosten met nieuwe kozijnen

Het kopen van nieuwe kozijnen kan een flinke investering zijn. Wanneer je kiest voor kunststof kozijnen, dan verhoogt dit de isolatiewaarde van je woning. Hierdoor bespaar je geld op je energierekening. Een ander voordeel van kunststof kozijnen is dat ze de waarde van je huis verhogen en dit is voordelig als je in de toekomst je woning weer wilt verkopen. Elk kozijn materiaal heeft zijn eigen voor- en nadelen. Bekijk meer over de verschillende kozijn materialen of vraag direct tot 4 offertes aan en laat je door onze aangesloten specialisten informeren.

Kozijnen laten plaatsen?
Kozijnen offerte

Kozijn offerte aanvragen in Venlo

De kosten die aangegeven worden in een offerte zijn anders dan de indicatieve prijzen en kunnen hierin erg verschillen. Het kan zijn dat een vakman meer of minder tijd nodig heeft. Een offerte geeft hierdoor een realistisch beeld van de verwachte kosten en aangesloten vakmannen plannen graag een adviesgesprek met je in om de situatie te bekijken. Door via Slimster offertes aan te vragen kom je in contact met maximaal 4 regionale bedrijven die werkzaam zijn in Venlo en omgeving. Hierdoor bespaar je op de voorrijkosten en zijn er altijd wel referenties beschikbaar in Meuleveld, Klingerberg en in het centrum.

Vergelijk 965 kozijnen bedrijven regio Venlo

  1. Vraag binnen 1 minuut aan
  2. Ontvang vrijblijvende offertes
  3. Kies de beste deal