• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Traprenovatie Venlo

  Vergelijk 214 specialisten

  Laatste 3 traprenovatie in Venlo

  Gesloten trap, 13 tredes, 2 draai. Stootborden en zijkanten

  Bij de Postwagen, Venlo

  nieuwe bekleding trap en overloopje.ook zijkanten en ledverlichting. Evetuel ook nieuwe leuningen.

  Vastenavondkampstraat, Venlo

  misschien verlichting. 15 treden .halletje van 3 m2 boven .bijpassende leuning

  De Schansgraaf, Venlo

  Traprenovatie offerte

  Trappen renoveren in Venlo

  Slimster heeft ook aangesloten specialisten in de buurt van Venlo die jou kunnen helpen bij het herstellen van de trappen. Wij zorgen ervoor dat je voor, tijdens en achteraf geen zorgen hebt wat betreft het plaatsen van jouw trappen. Wij werken namelijk alleen samen met gecontroleerde bedrijven, die de hoogste kwaliteit leveren. De bij ons aangesloten traprenovatie specialisten kunnen elke trap renoveren of bekleden. Wil je een open trap dichtmaken? Of een wenteltrap renoveren met PVC? Alles kan! Vraag gratis offertes aan en vergelijk lokale bedrijven uit de regio Venlo!

  Ontdek de mogelijkheden

  Onze specialisten geven je de mogelijk om te kiezen uit een legio aan materialen, trapbekleding opties en kleuren om jouw trap volledig aan te passen aan het interieur en de stijl van jouw woning. De meeste klanten van Slimster kiezen over het algemeen voor een moderne look door gebruik te maken van eiken houten treden. Een trend die wij steeds vaker implementeren is het plaatsen van led-lampjes in de treden van de trap.

  Besparen op jouw traprenovatie in Venlo?

  Goedkope traprenovatie Venlo

  Woon jij in Venlo of een omliggend dorp en zoek jij een betrouwbare vakman voor het renoveren van jouw trap? Dan ben je bij Slimster op de juiste plek. Vraag gratis trapbekleding offertes aan en vergelijk lokale bedrijven op prijs en kwaliteit. Selecteer vervolgens de specialist met de scherpste aanbieding en laat jouw trap bekleden of renoveren op maat. Zo kun je flink besparen op de totale kosten van jouw traprenovatie!

  Vergelijk traprenovatie specialisten regio Venlo

  Pro Stairs Traprenovatie
  Christan Traprenovatie
  Trap Xpress Traprenovatie Expert
  Voordelige Traprenovatie
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal