• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 99.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie

Traprenovatie Landgraaf

Vergelijk 147 specialisten

Laatste 3 traprenovatie in Landgraaf

Open houten trap met 13 treden en een kwartdraai naar rechts. Wij willen de treden rondom bekleden met...

Aan de Put, Landgraaf

12 traptreden, lichte draai aan de bovenkant. Er ligt nu vloerbedekking op, verwijderen jullie die ook?

Op der Graaf, Landgraaf

13 treden waarvan 6 treden in een draai boven in de trap + overloop (L. 280 cm - B. 160 cm)

Keulenheide, Landgraaf

Gratis Traprenovatie offertes

traprenovatie landgraafVoor een prachtige nieuwe trap tegen de scherpste prijs in Landgraaf bent u bij ons aan het juiste adres. Bekijk de voorbeelden op onze website van trappen die wij in de afgelopen jaren hebben gerenoveerd. Bij traprenovatie.com kunt u tot 45% besparen op uw traprenovatie in vergelijking met andere bedrijven. De wens van de klant staat bij ons voorop. Een adviseur komt bij u thuis in Landgraaf om uw wensen voor de materialen en kleuren door te nemen. Onze specialisten uit de regio Landgraaf renoveren uw trap vervolgens in één dag. Bekijk de opties voor materialen op onze website.

Trap renoveren in Landgraaf

Traprenovatie.com heeft het grootste aanbod aan materialen. Bij ons heeft u de keuze uit maar liefst 9 verschillende materialen, elk samen te stellen in de gewenste kleuren en designs. Wat dacht u van een eiken houten trap met balustrade? Of heeft u liever laminaat met verlichting in de treden voor een moderne uitstraling? Bij ons stelt u uw eigen traprenovatie samen.

Trap opnieuw laten bekleden

Een voorbeeld van een renovatie is de trap opnieuw laten bekleden. Is uw trap nog veilig genoeg? Dan is dit een perfecte renovatie om uw trap op te knappen. Nieuw tapijt, stof of vloerbedekking laat uw trap er weer als nieuw uitzien. Groot voordeel zijn de lage kosten. De benodigde materialen zijn relatief goedkoop in aanschaf en onze specialisten zijn slechts enkele uren bezig om uw trap te renoveren.

Gratis offerte van Traprenovatie.com

Wilt u uw trap renoveren in Landgraaf? Vraag dan gelijk gratis een offerte aan! Bespaar ook op uw offerte door de speciaal geselecteerde experts. U krijgt een transparante offerte zonder lokkertjes. Een specialist komt bij u thuis om alle wensen en mogelijkheden door te nemen. De trap zal vervolgens in één dag worden gerenoveerd om de overlast zoveel mogelijk te beperken.

Vergelijk traprenovatie specialisten regio Landgraaf
Pro Stairs Traprenovatie
Christan Traprenovatie
Trap Xpress Traprenovatie Expert
Voordelige Traprenovatie
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal