Genomineerd voor Website van het Jaar 2020

Traprenovatie Landgraaf

Vergelijk 218 specialisten

Laatste 3 traprenovatie in Landgraaf

Graag offerte. Het zijn 2 trappen. Ieder bekleed met stf

Pastoor Scheepersstraat, Landgraaf

2 trappen te voorzien van pvc beide 13 trappen en 2 bochten

Ringoven, Landgraaf

Rechte trap in twee delen (13 en 5 treden) met tussenvloertje Momenteel bekleed met vloerbedekking

Veeweg, Landgraaf

Traprenovatie offerte

Nieuwe trapbekleding Landgraaf

Voor een prachtige nieuwe trap tegen de scherpste prijs in Landgraaf ben je bij ons aan het juiste adres. Via Slimster vind je eenvoudig de beste traprenovatie specialist in jouw regio. De bij ons aangesloten bedrijven werken enkel met hoogwaardige materialen en bieden talloze trapbekleding opties. Binnen een dag kunnen ze jouw trap bekleden of compleet renoveren. Ben jij benieuwd naar alle mogelijkheden en kosten? Vraag gratis offertes aan en vind de beste deal!

Trap renoveren in Landgraaf

Slimster heeft het grootste aanbod aan materialen. Bij onze specialisten heb je de keuze uit maar liefst 7 verschillende materialen, elk samen te stellen in de gewenste kleuren en designs. Wat dacht je van een eiken houten trap met balustrade? Of heb je liever laminaat met verlichting in de treden voor een moderne uitstraling? Bij onze experts stel je jouw eigen traprenovatie samen.

Trap opnieuw laten bekleden

Een voorbeeld van een renovatie is de trap opnieuw laten bekleden. Is jouw trap nog veilig genoeg? Dan is dit een perfecte renovatie om de trap op te knappen. Nieuw tapijt, stof of vloerbedekking laat jouw trap er weer als nieuw uitzien. Groot voordeel is de lage prijs. De benodigde materialen zijn relatief goedkoop in aanschaf en onze specialisten zijn slechts enkele uren bezig om jouw trap te renoveren.

Besparen op jouw traprenovatie in Landgraaf?

Traprenovatie op maat in Landgraaf

Woon jij in de regio Landgraaf en zoek je een ervaren expert voor het renoveren van jouw trappen? Dan ben je bij Slimster op de juiste plek. Vraag gratis trapbekleding offertes aan en vergelijk lokale bedrijven op prijzen en kwaliteit. Selecteer vervolgens de specialist met de scherpste aanbieding en laat jouw trap bekleden of renoveren. Maak gebruik van ons offertesysteem en bespaar flink op de totale kosten van jouw traprenovatie!

Vergelijk traprenovatie specialisten regio Landgraaf

Pro Stairs Traprenovatie
Christan Traprenovatie
Trap Xpress Traprenovatie Expert
Voordelige Traprenovatie
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal