• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 134.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie

Traprenovatie Maastricht

Vergelijk 172 specialisten

Laatste 3 traprenovatie in Maastricht

Dichte trap 13 treden met draai. Overzettredes betonlook. Stootborden wit. Ledverlichting. Kraken op

Baron van Hövellstraat, Maastricht

een gesloten trap met een kleine draai aantal treden zijn 13 ook eventueel een offerte met led met a

Planetenhof, Maastricht

Alleen stootborden. Mijn trap is bekleed met siergrind alleen de stootborden zijn gewoon wit hout de

Nebostraat, Maastricht

Traprenovatie offerte

Trappen renoveren in Maastricht

Ook tot in het Zuiden van Limburg kun je terecht bij de specialisten van Slimster. Woon jij in Maastricht en wil je een nieuwe trap? Dan kunnen de traprenovatie specialisten van Slimster jou helpen. De bij ons aangesloten bedrijven kunnen alle soorten trappen renoveren of opnieuw bekleden. Of je nu een wenteltrap of steektrap hebt, of zelfs een open trap wilt dichtmaken. Onze experts werken met materialen van hoge kwaliteit en kunnen jouw trap veilig maken binnen 1 werkdag. Benieuwd naar alle mogelijkheden en kosten? Vraag gratis trapbekleding offertes aan en vind de beste deal!

Ontdek de mogelijkheden

Voor het renoveren van jouw trap zijn er diverse mogelijkheden. Kies je voor eiken hout of liever voor laminaat? Beide opties hebben verschillende voordelen en zijn mogelijk via Slimster. Maar ook kun je nog nadenken over opties zoals antislip strips en trapmatten of het verlichten van de traptreden. Een expert komt graag bij je thuis langs om de mogelijkheden te bespreken van het renoveren van jouw trap.

Besparen op jouw traprenovatie in Maastricht?

Trappen bekleden met tapijt

Het renoveren van een trap kan op diverse wijzen gebeuren, één van de meest gekozen opties is het laten bekleden van een trap. Tapijt, het materiaal dat gebruikt wordt voor een trapbekleding, is in verschillende prijsklassen en dessins te verkrijgen. Bovendien is vloerbedekking op de treden lekker zacht en warm aan je voeten.

Inspiratie nodig voor het renoveren van jouw trap?

Traprenovatie Maastricht voor de laagste prijs

Woon jij in Maastricht of een dorp in de regio en zoek je een ervaren specialist voor het renoveren van de trap? Dan ben je bij Slimster op de juiste plek. Vraag gratis traprenovatie offertes aan en vergelijk lokale bedrijven op prijzen en kwaliteit. Kies zelf de vakman met de meest aansprekende aanbieding en laat jouw trap renoveren of bekleden, geheel naar jouw wens. Zo kun je flink besparen op de totale kosten van jouw project!

Vergelijk traprenovatie specialisten regio Maastricht

Pro Stairs Traprenovatie
Christan Traprenovatie
Trap Xpress Traprenovatie Expert
Voordelige Traprenovatie
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal