• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Traprenovatie Maastricht

  Vergelijk 214 specialisten

  Laatste 3 traprenovatie in Maastricht

  Gesloten trap, 15 tredes. Kan eventueel een stoffen trap ook ? Zag ik niet tussen de keuzes staan

  Walburg, Maastricht

  Het gaat om 13 tredes van 84cm breed en 1 trede (de onderste) van 128,5 breed.

  Zoetmanstraat, Maastricht

  Industriële look, lichtgrijs of vergrijsd lichtbruin. Evt met industriële ballustrade

  Roggehegge, Maastricht

  Traprenovatie offerte

  Trappen renoveren in Maastricht

  Ook tot in het Zuiden van Limburg kun je terecht bij de specialisten van Slimster. Woon jij in Maastricht en wil je een nieuwe trap? Dan kunnen de traprenovatie specialisten van Slimster jou helpen. De bij ons aangesloten bedrijven kunnen alle soorten trappen renoveren of opnieuw bekleden. Of je nu een wenteltrap of steektrap hebt, of zelfs een open trap wilt dichtmaken. Onze experts werken met materialen van hoge kwaliteit en kunnen jouw trap veilig maken binnen 1 werkdag. Benieuwd naar alle mogelijkheden en kosten? Vraag gratis trapbekleding offertes aan en vind de beste deal!

  Ontdek de mogelijkheden

  Voor het renoveren van jouw trap zijn er diverse mogelijkheden. Kies je voor eiken hout of liever voor laminaat? Beide opties hebben verschillende voordelen en zijn mogelijk via Slimster. Maar ook kun je nog nadenken over opties zoals antislip strips en trapmatten of het verlichten van de traptreden. Een expert komt graag bij je thuis langs om de mogelijkheden te bespreken van het renoveren van jouw trap.

  Besparen op jouw traprenovatie in Maastricht?

  Trappen bekleden met tapijt

  Het renoveren van een trap kan op diverse wijzen gebeuren, één van de meest gekozen opties is het laten bekleden van een trap. Tapijt, het materiaal dat gebruikt wordt voor een trapbekleding, is in verschillende prijsklassen en dessins te verkrijgen. Bovendien is vloerbedekking op de treden lekker zacht en warm aan je voeten.

  Inspiratie nodig voor het renoveren van jouw trap?

  Traprenovatie Maastricht voor de laagste prijs

  Woon jij in Maastricht of een dorp in de regio en zoek je een ervaren specialist voor het renoveren van de trap? Dan ben je bij Slimster op de juiste plek. Vraag gratis traprenovatie offertes aan en vergelijk lokale bedrijven op prijzen en kwaliteit. Kies zelf de vakman met de meest aansprekende aanbieding en laat jouw trap renoveren of bekleden, geheel naar jouw wens. Zo kun je flink besparen op de totale kosten van jouw project!

  Vergelijk traprenovatie specialisten regio Maastricht

  Pro Stairs Traprenovatie
  Christan Traprenovatie
  Trap Xpress Traprenovatie Expert
  Voordelige Traprenovatie
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal