Vergelijk specialisten in en rond Kerkrade

Top 10 specialisten

Laatste 3 traprenovatie in Kerkrade

het gaat om een gesloten trap, zonder verlichting en geen trapleuning

Birgitta-Gracht, Kerkrade

15 tredes en de 16e is bovenaan op verdieping. Graag alleen per mail contact!

Op de Knip, Kerkrade

Boven kant +stootborden gevervde trap word legklaar gemaakt.

Prinses Margrietstraat, Kerkrade

Trappen renoveren in Kerkrade

In het zuiden van onze zuidelijkste provincie bevindt zich de prachtige gemeente Kerkrade. In totaal wonen er ongeveer 46.000 mensen in deze gemeente. Kerkrade is opgedeeld in verschillende wijken. De bekendste wijk is voor veel mensen 'Kaalheide', of zoals jij dat in Kerkrade zelf noemt 'Kaalhei'. Deze wijk was in het verleden zelfs de thuishaven van de voetbalclub Roda JC. Ook hier zijn specialisten van Slimster actief voor het renoveren van jouw trappen. Benieuwd naar alle materialen, mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis traprenovatie offertes aan en vind de beste deal!

Traprenovatie materialen

De specialisten van Slimster werken met diverse trapbekleding materialen. Zo kun je kiezen uit bijvoorbeeld hout, laminaat, betonlook en zelfs tapijt. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag vandaag nog een gratis adviesgesprek aan via Slimster! Onze specialisten in de omgeving van Kerkrade geven je gratis en vrijblijvend meer informatie over de materialen en opties bij een traprenovatie in jouw specifieke situatie.

Trap laten bekleden met tapijt

Nieuwe trapbekleding is extreem populair bij onze klanten. Waarom kiezen zoveel mensen voor het laten bekleden van hun trappen met tapijt? Het antwoord is vrij simpel, tapijt is namelijk in verschillende prijsklassen te krijgen en er zijn diverse mogelijkheden om de traprenovatie perfect aan te laten sluiten op de rest van jouw interieur. Je kunt kiezen uit enorm veel kleuren en dessins.

Besparen op jouw traprenovatie in Kerkrade?

Laagste prijs traprenovatie Kerkrade

Woon jij in de regio Kerkrade en ben je op zoek naar een betrouwbare traprenovatie specialist? Dan zit je bij Slimster goed! Vraag hier gratis trapbekleding offertes aan en vergelijk lokale bedrijven op prijs en kwaliteit. Kies zelf de vakman met de beste aanbieding en laat jouw trappen renoveren of bekleden op maat. Via Slimster kun je eenvoudig besparen op de totale kosten van jouw project, inclusief uurloon en voorrijkosten!

Vergelijk traprenovatie specialisten regio Kerkrade

  1. Vraag binnen 1 minuut aan
  2. Ontvang vrijblijvende offertes
  3. Kies de beste deal