Laatste 3 traprenovatie in Limburg

Gesloten trap , met verlichting en wangen bekleden .stootbord eventueel andere soort

Hoogstraat, Hoensbroek

oude trap goed bereikbaar. augustus tot eind september laten uitvoeren.

Kampstraat, Tegelen

het betreft twee rechte trappen met stootborden. Het is een soort van drive-in woning waarbij je de

Kasteellaan, Heerlen

Trap renoveren op maat

De oude trap vernieuwen kan nu zo geregeld worden in de provincie Limburg. Traprenovatie wordt door steeds meer mensen gedaan. Dit niet alleen om hun woning een betere uitstraling te geven, maar ook om de veiligheid te verbeteren. Een trap laten bekleden of renoveren kan al tegen een goedkoop tarief. Wat mag het van jou kosten? De bij Slimster aangesloten bedrijven werken met hoogwaardige materialen en kunnen alle trappen renoveren, zoals wenteltrappen of steektrappen. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag gratis offertes aan en vind de beste deal!

Trap bekleden in de provincie Limburg

Traprenovatie is mogelijk met verschillende materialen. Wat past bij jouw woning? Ga je voor linoleum, laminaat of eiken? Tapijt en vloerbedekking zijn ook een veel gekozen opties. Tegenwoordig hoeven trappen niet meer volledig uitgebroken te worden. Door handige nieuwe technieken kunnen overzettreden over de oude versleten treden worden gelegd. Dit wordt ook wel het trede-over-trede principe genoemd.

Besparen op jouw traprenovatie in Limburg?
Gratis offerte

Maar er zijn meer mogelijkheden. Jouw traprenovatie adviseur in de provincie Limburg help je graag verder met het verkrijgen van alle benodigde informatie. Wist je trouwens dat je ook de veiligheid van jouw woning verbetert met een nieuwe trap? Een trap renoveren zorgt dat slijtage plekken en splinters geen gevaar meer vormen. Ga je jouw huis verbouwen en is de trap ook aan vernieuwing toe? Of is jouw bestaande trap versleten en kan deze wel een renovatie gebruiken? Ontdek nu snel de prijs van een specialist uit jouw eigen regio!

Inspiratie nodig voor het renoveren van jouw trap?
Traprenovatie voorbeelden

Traprenovatie Limburg laagste prijs

Woon jij in de provincie Limburg en zoek je een betrouwbare specialist voor het herstellen van jouw trappen? Dan ben je bij Slimster aan het juiste adres. Vraag gratis trapbekleding offertes aan en vergelijk lokale bedrijven op prijzen en kwaliteit. Kies vervolgens de vakman met de voordeligste aanbieding en laat jouw trap bekleden of renoveren. Maak gebruik van ons offertesysteem en bespaar tot 45% op de totale kosten van jouw traprenovatie!

Vergelijk traprenovatie specialisten Limburg

  1. Vraag binnen 1 minuut aan
  2. Ontvang vrijblijvende offertes
  3. Kies de beste deal