Vind beste schilder in Limburg

Gratis Schilder offertes

Gratis & vrijblijvend

Top 10 schilderbedrijven in Limburg

Schilder gezocht in Limburg? Bekijk hier de beste 10 schilderbedrijven in Limburg voor al je schilderwerk: van de binnenschilder en buitenschilder tot de winterschilder. En ben je op zoek naar een behangbedrijf of renovlies behanger in de omgeving van Limburg? Je vindt hier ook de beste specialisten voor deze klussen.

De schilderbedrijven in de buurt van Limburg zijn in te huren voor allerlei werkzaamheden. De meest voorkomende klussen zijn:
  • Schilderwerk binnen: denk hier aan binnenschilderwerk zoals kozijnen, deuren en plinten. Naast dit schilderwerk kan een binnenschilder ook grotere vlakken sausen of verfspuiten.
  • Schilderwerk buiten: schakel een schilder in voor het buitenschilderwerk van je huis, zoals de kozijnen, boeidelen of dakkapel. Maar een buitenschilder kan ook je gevel verven en houtrotreparaties uitvoeren. Houd bij een buitenschilder rekening met extra kosten voor een steiger, ladder en speciale verf voor buiten.

Op zoek naar een goede schilder in Limburg? Via Slimster vind je de beste schilderbedrijven voor jouw opdracht. Er zijn 10 bedrijven gevestigd of werkzaam in de buurt van Limburg. Vraag vrijblijvende offertes aan en kom in contact met maximaal 4 geschikte specialisten. Vergelijk de schilderbedrijven op basis van prijs, beschikbaarheid, reviews en kwaliteit en kies wie de beste deal heeft.

FCSB

Frank Coumans schilder- en behangwerken

Sittard   Actief sinds 2018

#1 bedrijf
Schilder
8,0
Goed
1 review
KSD

Kickken Sign & Display

Landgraaf   Actief sinds 2011

#2 bedrijf
Schilder
4,0
Matig
1 review
KRA

Klusbedrijf Rafik Ahbeddou

Venlo  

Schilder Kozijnen Dakramen
SCT

Schildersbedrijf C. Truijen

Stramproy  

Schilder
VDVDS

van Duijn & van Duijn schilderwerken

Valkenburg  

Schilder
SJS

Schildersbedrijf John Steijven

Kerkrade  

Schilder
SS

Schildersbedrijf Serpenti B.V.

Maastricht  

Schilder
SS

Schildersbedrijf Storms B.V.

Kerkrade  

Schilder
SS

Straten Schilderwerken

Grubbenvorst  

Schilder
SS

Schildersbedrijf Schaap

Katwijk  

Schilder