Stukadoor Limburg

Vergelijk 787 specialisten

Laatste 3 stukadoor in Limburg

Het is een huis van 60 jaar oud. Stuc werk is gedeeltelijk afgekapt, verder nieuwe elektrische leidi

Javastraat, Roermond

Graag een offerte voor het stucen van deze woning. Stucwerk van wanden en plafond voor alle 4 de woo

Koekoeksbloem, Eijsden

Gaat om een nieuwbouwwoning in Linnerpark dat tussen juni en augustus behangklaar wordt opgeleverd.

Achter de Hoven, Herten

Stucwerk in Limburg?

De stukadoor specialisten van Slimster zijn actief in heel Nederland, waaronder ook in Limburg. Wanneer je je woning wilt laten stucen kun je kiezen uit verschillende materialen, zoals beton cire, glad stucwerk of spackspuitwerk. Vaak zijn de vakmensen uit het Slimster netwerk binnen één dag klaar met stucen. Wil jij besparen op de kosten? Dan is het slim om via Slimster stukadoor offertes aan te vragen, zodat jij lokale stukadoors met elkaar kunt vergelijken op prijs en kwaliteit.

Stucwerk in allerlei soorten en afwerkingen

Aangesloten bedrijven kunnen jouw stucwerk voorzien in allerlei stucwerk soorten en stucwerk afwerking. De specialist bepaalt met jou het beste materiaal om jouw muur of plafond te stucen. Daarnaast worden ook alle wensen van jou besproken. Wil je bijvoorbeeld jouw badkamer afwerken met waterafstotend stucwerk of jouw woonkamer afwerken met sierlijsten? Experts uit ons netwerk zullen jou vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden in Limburg en een gratis vrijblijvende offerte uitbrengen.

Stucwerk Limburg voor de laagste prijs

Woon jij in Limburg en wil je je woning renoveren door je huis te laten stucen? Laat dit dan over aan ervaren vakmannen die werken in Limburg. Zo hebben zij altijd wel een referentie in de buurt zitten. Je bespaart eenvoudig op de voorrijkosten en je stimuleert ook nog de lokale economie. Vergelijk daarom slim via Slimster, want jij kiest het bedrijf met de beste deal.

Vergelijk stukadoorsbedrijven Limburg

  1. Vraag binnen 1 minuut aan
  2. Ontvang vrijblijvende offertes
  3. Kies de beste deal

Plaatsen in Limburg