• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020

  Stukadoor Limburg

  Vergelijk 669 specialisten

  Laatste 3 stukadoor in Limburg

  Ik heb een twee-onder-een-kap woning gekocht en krijg 1-2-2021 de sleutel. Ik ga een uitbouw plaatse

  Op de Bree, Beegden

  2 muren 1 is 4m breed en 2m hoog de ander us 4m breed en ongeveer bijna 3m hoog

  Uilstraat, Kerkrade

  Scheidingsmuur met grijze beton blokken moet strak gestuct worden. Graag prijs voor 12m2 en wat pri

  Prins Bernhardstraat, Eijsden

  Stukadoor offerte

  Stucwerk in Limburg?

  De stukadoor specialisten van Slimster zijn actief in heel Nederland, waaronder ook in Limburg. Wanneer je je woning wilt laten stucen kun je kiezen uit verschillende stucwerk materialen, zoals betonstuc, glad stucwerk of spackspuitwerk. Vaak zijn de vakmensen uit het Slimster netwerk binnen één dag klaar met stucen. Wil jij besparen op de kosten? Dan is het slim om via Slimster stukadoor offertes aan te vragen, zodat jij lokale stukadoors met elkaar kunt vergelijken op prijs en kwaliteit.

  Stucwerk in allerlei soorten en afwerkingen

  Aangesloten bedrijven kunnen jouw stucwerk voorzien in allerlei stucwerk soorten en stucwerk afwerking. De specialist bepaalt met jou het beste materiaal om jouw muur of plafond te stucen, bijvoorbeeld in glad stucwerk, spackspuitwerk of juist in betonstuc. Daarnaast worden ook alle wensen van jou besproken. Wil je bijvoorbeeld jouw badkamer afwerken met waterafstotend stucwerk of jouw woonkamer afwerken met sierlijsten? Experts uit ons netwerk zullen jou vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden in Limburg en een gratis vrijblijvende offerte uitbrengen.

  Stucwerk Limburg voor de laagste prijs

  Woon jij in Limburg en wil je je woning renoveren door je huis te laten stucen? Laat dit dan over aan ervaren vakmannen die werken in Limburg. Zo hebben zij altijd wel een referentie in de buurt zitten. Je bespaart eenvoudig op de voorrijkosten en je stimuleert ook nog de lokale economie. Vergelijk daarom slim via Slimster, want jij kiest het bedrijf met de beste deal.

  Vergelijk stukadoorsbedrijven Limburg

  Beste Stukadoor NL
  Kobe Stucadoor & Schildersbedrijf
  Stucadoorsbedrijf De Parel
  FCS Stucadoor
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal