Top 10 dakkapel specialisten in Limburg

Ben je op zoek naar een goede dakkapel specialist in Limburg? Bekijk de 10 beste dakkapel specialisten in de omgeving van Limburg. Als je offertes aanvraagt bij Slimster, gaan wij op zoek naar de bedrijven die het beste bij jouw wensen aansluiten en in jouw regio werken. Je komt vervolgens in contact met maximaal 5 dakkapel specialisten in Limburg. Hoe kies je welke specialist het beste bij je past?

Je hebt vast eisen en wensen voor je dakkapel in Limburg en voor het bedrijf. Zet deze op een rijtje en vergelijk de bedrijven op basis van deze punten. Wij raden je aan dakkapellen specialisten te vergelijken op basis van:
 • Prijs: hoe duur is de dakkapel en welke stelposten zijn er inbegrepen in de prijs? Bekijk ook of je ergens een meerprijs voor moet betalen en leg de prijsvoorstellen van verschillende bedrijven naast elkaar.
 • Planning: een bedrijf geeft een tijdsplanning van de plaatsing, levertijden en totale duur van het project.
 • Keurmerken: check welke specialisten in het bezit zijn van de juiste keurmerken.
 • Grootte van het bedrijf: geef je de voorkeur aan een klein of groot bedrijf? Je kiest zelf of je gaat voor een landelijk bedrijf of kiest voor een lokale dakkapel specialist uit Limburg.
 • Garantie: let ook op de garantietermijn van het materiaal en de montage. Iedere specialist hanteert zijn eigen garantietermijn en voorwaarden.
 • Referenties: heb je een dakkapellen specialist op het oog? Ga altijd op zoek naar referenties. Door reviews en ervaringen te lezen van eerdere klanten, krijg je een nog beter beeld van het bedrijf.

  Dakkapel kopen en laten plaatsen in Limburg? Vraag vrijblijvende offertes aan via Slimster en vergelijk de bedrijven o.a. op prijsvoorstellen, ervaringen van eerdere klanten en de beschikbaarheid. Op basis van al deze informatie kies je vervolgens goed geïnformeerd het beste dakkapel bedrijf voor jouw opdracht.

 • 33 resultaten
  1: Exploitatiebedrijf Wierts B.V.
  Geen reviews
  Dakkapellen Aannemer Hovenier Werkzaam in Limburg
  Landgraaf
  2: Bouwservice Patrick Demas
  Geen reviews
  Dakkapellen Kozijnen Aannemer Werkzaam in Limburg
  Limbricht
  3: Techpark
  Geen reviews
  Dakkapellen Inbraakbeveiliging Aannemer Werkzaam in Limburg
  Hoensbroek
  4: Kelleners bouw en timmerwerken
  Geen reviews
  Dakkapellen Keuken Schoonmaak Werkzaam in Limburg
  Limbricht
  5: Netavo
  Geen reviews
  Dakkapellen Kozijnen Zonwering Werkzaam in Limburg
  Brunssum
  6: Luwi
  Geen reviews
  Dakkapellen Inbraakbeveiliging Aannemer Werkzaam in Limburg
  Venlo
  7: Bebemo B.V.
  Geen reviews
  Dakkapellen Inbraakbeveiliging Kozijnen Werkzaam in Limburg
  Berg En Terblijt
  8: A. Peters
  Geen reviews
  Dakkapellen Inbraakbeveiliging Aannemer Werkzaam in Limburg
  Middelaar
  9: Hamam Argana
  Geen reviews
  Dakkapellen Inbraakbeveiliging Keuken Werkzaam in Limburg
  Venlo
  10: H.J.M. Brouns Geulle
  Geen reviews
  Dakkapellen Deuren & puien Lichtstraten Werkzaam in Limburg
  Geulle

  Waarom Slimster

  Zojuist vergeleken

  • 19:18Zutphen
  • 19:16Oirschot
  • 19:11Purmerend
  • 19:10Purmerend

  Waar we voor staan

  • Bespaar tijd & geld
  • 582 vakspecialisten
  • Juiste specialist voor jouw wensen
  • Altijd actief in jouw regio
  • Tot 5 vrijblijvende offertes
  • Met bouwtekening & vergunning

  94% beveelt ons aan

  8,6 gemiddeld, 918 reviews

  Dakkapel laten plaatsen in omgeving Limburg

  Woon jij in het prachtige Limburg en zit je er over na te denken om een dakkapel op jouw woning te laten plaatsen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij helpen je graag om voor jou het bedrijf te vinden dat het beste aansluit bij jouw wensen, zodat je de dakkapel krijgt waar je op hoopte. Lees snel verder om te ontdekken hoe je via onze site in contact kunt komen met bedrijven bij jou in de buurt, zonder dat er kosten aan verbonden zijn! De bij Slimster aangesloten bedrijven werken altijd met dakkapel materialen van de hoogste kwaliteit en kunnen ieder soort dakkapel plaatsen.

  • Vergelijk lokale aannemers
  • Ontvang 5 gratis dakkapel offertes
  • Betrouwbare service en garantie

  Hoe werkt Slimster?

  Als je op zoek bent naar een bedrijf in de provincie Limburg dat dakkapellen plaatst, dan ben je hier aan het juiste adres. Het enige dat je hoeft te doen, is het indienen van een offerteaanvraag. Wij zoeken vervolgens voor jou geheel gratis 5 bedrijven die het beste aansluiten bij jouw wensen. Deze bedrijven nemen contact met je op en zo kun je offertes aanvragen. Als je alle offertes binnen hebt, kun je dus heel eenvoudig de prijzen vergelijken en zo de specialist kiezen die jou de beste prijs biedt. Natuurlijk is het ook verstandig om te informeren naar het soort dakkapellen dat de bedrijven aanbieden. Wij raden je ten zeerste aan om een bezoekje aan de showroom van het bedrijf in Limburg te brengen, zodat u alles met eigen ogen kunt zien. Een vrijblijvend adviesgesprek bij jou thuis behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden!

  Besparen op jouw nieuwe dakkapel in Limburg?
  Gratis offerte

  Laagste prijs dakkapellen Limburg

  Woon jij in de provincie Limburg en zoek je een betrouwbaar bedrijf voor het plaatsen van nieuwe dakkapellen? Dan ben je bij Slimster aan het juiste adres. Vraag direct gratis dakkapel offertes aan en vergelijk 5 lokale aannemers op prijzen en kwaliteit. Selecter vervolgens de vakman met de beste aanbieding en laat jouw dakkapel realiseren. Door gebruik te maken van onze service kun je tot wel 45% besparen op de totale kosten inclusief montage!

  Vergelijk 582 dakkapellen specialisten Limburg

  Postema Dakkapellen
  Kozijn Totaal Service
  Klaassen Dakkapellen
  Dakkapellen.nu
  Dakkapel.nl
  Bouw Advies XXL
  Beens Dakkapellen
  1. Vraag binnen 1 minuut aan
  2. Ontvang vrijblijvende offertes
  3. Kies de beste deal