• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 179.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie
Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

Dakkapellen Limburg

Vergelijk 477 specialisten

Laatste 3 dakkapellen in Limburg

Dakhelling: 0 - 35 ° Positie: Achtergevel Breedte: 3,00 - 4,00 m Gewenste breedte: 3500mm Ho

Haanraderstraat, Kerkrade

Kozijnen kunstof (wit), ombouw mag trespa zijn (Wit), Ramen Antraciet, liefst 2x draai-kiepraam, eve

Spoorzoeker, Kerkrade

Dakkapel met 2 kozijnen. 1 draai kiep andere alleen kiep.

Kasteelstraat 38, Ulestraten

Dakkapel offerte

Dakkapel laten plaatsen in omgeving Limburg

Woon jij in het prachtige Limburg en zit je er over na te denken om een dakkapel op jouw woning te laten plaatsen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij helpen je graag om voor jou het bedrijf te vinden dat het beste aansluit bij jouw wensen, zodat je de dakkapel krijgt waar je op hoopte. Lees snel verder om te ontdekken hoe je via onze site in contact kunt komen met bedrijven bij jou in de buurt, zonder dat er kosten aan verbonden zijn! De bij Slimster aangesloten bedrijven werken altijd met dakkapel materialen van de hoogste kwaliteit en kunnen ieder soort dakkapel plaatsen.

  • Vergelijk lokale aannemers
  • Ontvang 5 gratis dakkapel offertes
  • Betrouwbare service en garantie

Hoe werkt Slimster?

Als je op zoek bent naar een bedrijf in de provincie Limburg dat dakkapellen plaatst, dan ben je hier aan het juiste adres. Het enige dat je hoeft te doen, is het indienen van een offerteaanvraag. Wij zoeken vervolgens voor jou geheel gratis vijf bedrijven die het beste aansluiten bij jouw wensen. Deze bedrijven nemen contact met je op en zo kun je offertes aanvragen. Als je alle offertes binnen hebt, kun je dus heel eenvoudig de prijzen vergelijken en zo de specialist kiezen die jou de beste prijs biedt. Natuurlijk is het ook verstandig om te informeren naar het soort dakkapellen dat de bedrijven aanbieden. Verkopen ze bijvoorbeeld alleen kunststof dakkapellen? Of ook houten, zinken en polyester exemplaren? Wij raden je ten zeerste aan om een bezoekje aan de showroom van het bedrijf in Limburg te brengen, zodat u alles met eigen ogen kunt zien. Een vrijblijvend adviesgesprek bij jou thuis behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden!

Besparen op jouw nieuwe dakkapel in Limburg?

Laagste prijs dakkapellen Limburg

Woon jij in de provincie Limburg en zoek je een betrouwbaar bedrijf voor het plaatsen van nieuwe dakkapellen? Dan ben je bij Slimster aan het juiste adres. Vraag direct gratis dakkapel offertes aan en vergelijk lokale aannemers op prijzen en kwaliteit. Selecter vervolgens de vakman met de beste aanbieding en laat jouw dakkapel realiseren. Door gebruik te maken van onze service kun je tot wel 45% besparen op de totale kosten inclusief montage!

Vergelijk 477 dakkapellen specialisten Limburg

WBB dakkapellen
Bogers & De Ruiter Dakkapellen
Scheer Dakkapellen
Dakkapel.nl
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal