• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Dakkapellen Roermond

  Vergelijk 491 specialisten

  Laatste 3 dakkapellen in Roermond

  Graag offerte voor dakkapel met kunststof kozijnen keralite afwerking rolluik en airco

  Molenweg, Roermond

  Donker/zwarte dakkapel van 2,7 meter aan achterzijde woning. Bij voorkeur 2 stuks, aan linker en rec

  Burgemeester Joostenlaan, Roermond

  Dakkapel met 3 ramen waarvan buitenste 2 met draai-/kiepraam. Inclusief rolluiken.

  Kruisbroedersweg, Roermond

  Dakkapel offerte

  Dakkapellen bouwen in Roermond

  Heb je ook een zolder die je eigenlijk alleen maar gebruikt om kerstspullen en andere zaken op te bergen? Met een paar dakkapellen kun je deze ruimte heel eenvoudig omtoveren tot woonruimte. Voor het plaatsen van een dakkapel is vaak niet eens een vergunning nodig, aangezien de eisen omtrent het aanvragen van een bouwvergunning voor een dakkapel sinds november 2014 veranderd zijn. Wil jij ook in contact komen met bedrijven uit Roermond die bij jou goedkoop een dakkapel kunnen komen plaatsen? Via Slimster vraag je gratis offertes aan en vergelijk je lokale specialisten!

  Dakkapel vergunning vrij plaatsen

  In de gemeente Roermond zijn de zelfde regels en wetgeving van kracht omtrent het vergunning vrij laten plaatsen van een dakkapel. Zo heb je geen vergunning meer nodig voor het laten plaatsen van een dakkapel met een breedte maat van 2.5 meter. Wij hebben alle voorwaarden voor een vergunningsvrije dakkapel op een rij gezet. Heb jij toch een bouwvergunning nodig? Geen stress, de bij ons aangesloten bedrijven helpen jou graag bij de vergunningsaanvraag bij de gemeente.

  Laagste prijs dakkapellen Roermond

  Wanneer je contact wilt opnemen met een aannemer dan ben je bij Slimster aan het juiste adres. Wanneer je ons contactformulier invult, krijg je direct meerdere offertes toegestuurd. Vervolgens kun je een aannemer vrijblijvend uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. Door gebruik te maken van ons offertesysteem kun je makkelijk besparen op de totale kosten van jouw nieuwe dakkapel inclusief montage!

  Vergelijk dakkapellen specialisten regio Roermond

  WBB dakkapellen
  Bogers & De Ruiter Dakkapellen
  Scheer Dakkapellen
  Dakkapel.nl
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal