Genomineerd voor Website van het Jaar 2020

Dakkapellen Roermond

Vergelijk 504 specialisten

Laatste 3 dakkapellen in Roermond

we want 2 dakkapel for the front and back of our house and need a price.

Castorstraat, Roermond

vanaf nok tot einde huidige zadeldak, met glazen wand met schuifpui, diepte ca 3 mtr hoogte ca 3 mt

Kapellerlaan, Roermond

Kunstsfof dakkapel op een dak met 45graden hellingskoek. We twijfelen tussen het maximale (5m) of ne

Belleboom, Roermond

Dakkapel offerte

Dakkapellen bouwen in Roermond

Heb je ook een zolder die je eigenlijk alleen maar gebruikt om kerstspullen en andere zaken op te bergen? Met een paar dakkapellen kun je deze ruimte heel eenvoudig omtoveren tot woonruimte. Voor het plaatsen van een dakkapel is vaak niet eens een vergunning nodig, aangezien de eisen omtrent het aanvragen van een bouwvergunning voor een dakkapel sinds november 2014 veranderd zijn. Wil jij ook in contact komen met bedrijven uit Roermond die bij jou goedkoop een dakkapel kunnen komen plaatsen? Via Slimster vraag je gratis offertes aan en vergelijk je lokale specialisten!

Dakkapel vergunning vrij plaatsen

In de gemeente Roermond zijn de zelfde regels en wetgeving van kracht omtrent het vergunning vrij laten plaatsen van een dakkapel. Zo heb je geen vergunning meer nodig voor het laten plaatsen van een dakkapel met een breedte maat van 2.5 meter. Wij hebben alle voorwaarden voor een vergunningsvrije dakkapel op een rij gezet. Heb jij toch een bouwvergunning nodig? Geen stress, de bij ons aangesloten bedrijven helpen jou graag bij de vergunningsaanvraag bij de gemeente.

Laagste prijs dakkapellen Roermond

Wanneer je contact wilt opnemen met een aannemer dan ben je bij Slimster aan het juiste adres. Wanneer je ons contactformulier invult, krijg je direct meerdere offertes toegestuurd. Vervolgens kun je een aannemer vrijblijvend uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. Door gebruik te maken van ons offertesysteem kun je makkelijk besparen op de totale kosten van jouw nieuwe dakkapel inclusief montage!

Vergelijk dakkapellen specialisten regio Roermond

WBB dakkapellen
Bogers & De Ruiter Dakkapellen
Scheer Dakkapellen
Dakkapel.nl
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal