• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Traprenovatie Roermond

  Vergelijk 214 specialisten

  Laatste 3 traprenovatie in Roermond

  Het gaat om een renovatie van een dichte houten trap. Circa 13-14 tredes

  Kasteel Hillenraedtstraat, Roermond

  Betreft dichte trap met 13 treden. Trap is al helemaal kaal top op het hout. Zal dus gaan om 13 tred

  Bonenberg, Roermond

  Hallo, Wij hebben een oude houten trap in een huis uit 1907. Er zitten echter een paar planken los

  Pierre Cuypersstraat, Roermond

  Traprenovatie offerte

  Trap renoveren in Roermond

  Ook in het midden van de provincie Limburg zijn de aangesloten experts van Slimster te vinden. Ben jij woonachtig in de buurt van Roermond dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze specialisten herstellen en vervangen doorgaans een hoop verschillende trappen waardoor zij veel ervaring hebben opgedaan. Bovendien werken de vakmannen enkel met hoogwaardige trapbekleding materialen en kunnen ze jouw trap renoveren binnen 1 dag. Benieuwd naar alle mogelijkheden en kosten? Vraag gratis offertes aan en vind direct de beste deal voor jouw trap!

  Nieuwe trap in Roermond

  Een trap herstellen kan in de meestal gevallen al binnen een dag worden gedaan door een van de aangesloten specialisten. Doordat de trap gerenoveerd wordt heb je geen extra overlast zoals puin of ander bouwafval wat normaal gesproken vrij zou komen tijdens een verbouwing. De trap die onze experts dezelfde dag nog afleveren is weer veilig te betreden en zal direct een heel andere uitstraling geven. Wanneer je jonge kinderen hebt hebben zij ook enkele hulpmiddelen waardoor de trap nog veiliger wordt. Denk bijvoorbeeld aan balustrades en veiligheidshekjes aan de bovenkant van de trap.

  Besparen op jouw traprenovatie in Roermond?

  Beste deal traprenovatie Roermond

  Woon jij in Roermond en zoek je een ervaren vakman voor het renoveren van jouw trap? Dan ben je bij Slimster aan het juiste adres. Vraag gratis trapbekleding offertes aan en vergelijk lokale bedrijven op prijzen en kwaliteit. Selecteer de specialist met de scherpste aanbieding en laat jouw trap bekleden of compleet renoveren. Met ons offertesysteem kun je makkelijk besparen op de totale kosten van jouw traprenovatie!

  Vergelijk traprenovatie specialisten regio Roermond

  Pro Stairs Traprenovatie
  Christan Traprenovatie
  Trap Xpress Traprenovatie Expert
  Voordelige Traprenovatie
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal