Genomineerd voor Website van het Jaar 2020

Traprenovatie Roermond

Vergelijk 216 specialisten

Laatste 3 traprenovatie in Roermond

Het gaat om een renovatie van een dichte houten trap. Circa 13-14 tredes

Kasteel Hillenraedtstraat, Roermond

Betreft dichte trap met 13 treden. Trap is al helemaal kaal top op het hout. Zal dus gaan om 13 tred

Bonenberg, Roermond

Hallo, Wij hebben een oude houten trap in een huis uit 1907. Er zitten echter een paar planken los

Pierre Cuypersstraat, Roermond

Traprenovatie offerte

Trap renoveren in Roermond

Ook in het midden van de provincie Limburg zijn de aangesloten experts van Slimster te vinden. Ben jij woonachtig in de buurt van Roermond dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze specialisten herstellen en vervangen doorgaans een hoop verschillende trappen waardoor zij veel ervaring hebben opgedaan. Bovendien werken de vakmannen enkel met hoogwaardige trapbekleding materialen en kunnen ze jouw trap renoveren binnen 1 dag. Benieuwd naar alle mogelijkheden en kosten? Vraag gratis offertes aan en vind direct de beste deal voor jouw trap!

Nieuwe trap in Roermond

Een trap herstellen kan in de meestal gevallen al binnen een dag worden gedaan door een van de aangesloten specialisten. Doordat de trap gerenoveerd wordt heb je geen extra overlast zoals puin of ander bouwafval wat normaal gesproken vrij zou komen tijdens een verbouwing. De trap die onze experts dezelfde dag nog afleveren is weer veilig te betreden en zal direct een heel andere uitstraling geven. Wanneer je jonge kinderen hebt hebben zij ook enkele hulpmiddelen waardoor de trap nog veiliger wordt. Denk bijvoorbeeld aan balustrades en veiligheidshekjes aan de bovenkant van de trap.

Besparen op jouw traprenovatie in Roermond?

Beste deal traprenovatie Roermond

Woon jij in Roermond en zoek je een ervaren vakman voor het renoveren van jouw trap? Dan ben je bij Slimster aan het juiste adres. Vraag gratis trapbekleding offertes aan en vergelijk lokale bedrijven op prijzen en kwaliteit. Selecteer de specialist met de scherpste aanbieding en laat jouw trap bekleden of compleet renoveren. Met ons offertesysteem kun je makkelijk besparen op de totale kosten van jouw traprenovatie!

Vergelijk traprenovatie specialisten regio Roermond

Pro Stairs Traprenovatie
Christan Traprenovatie
Trap Xpress Traprenovatie Expert
Voordelige Traprenovatie
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal