Genomineerd voor Website van het Jaar 2020

Traprenovatie Valkenswaard

Vergelijk 221 specialisten

Laatste 3 traprenovatie in Valkenswaard

Donkere treden en lichte stootborden. Geen verlichting

Den Draal, Valkenswaard

Trap met 1 draai onderaan een plateau/opstapje, Witte treden witte zijkanten laminaat stootborden

Van Cuijkstraat, Valkenswaard

We zijn een nieuwbouwhuis aan het bouwen en hebben daar een betonnen trap die nog bekleed moet worde

Abt van den Eijndenstraat, Valkenswaard

Traprenovatie offerte

Versleten trap renoveren Valkenswaard

De traprenovatie specialisten van Slimster renoveren, plaatsen en onderhouden trappen in heel Nederland. Zo ook in de buurt van Valkenswaard, een plaats in de provincie Noord-Brabant. De bij ons aangesloten bedrijven kunnen alle soorten trappen renoveren binnen 1 dag. Zij houden hierbij rekening met jouw budget, maar ook met zaken als kleur, trapbekleding materiaal en opties die passen bij de rest van jouw interieur. Benieuwd naar alle mogelijkheden en de bijbehorende kosten? Vraag gratis offertes aan en vind de beste deal!

Renovatie mogelijkheden in Valkenswaard

Zoals gezegd is een traprenovatie meer dan het alleen herstellen van jouw trap. De materiaalkeuze, kleurcombinaties en opties bepalen uiteindelijk hoe goed de trapbekleding aansluit op de rest van het interieur. Onze experts bieden onder andere de volgende materialen aan: hout, linoleum, PVC, tapijt blauwstaal en laminaat. Ook kun je kiezen uit een kleurenspectrum met meer dan 30 verschillende tinten. En tot slot is er de mogelijkheid om opties te kiezen die het geheel zullen afwerken, denk hierbij onder andere aan anti slipstrips, trapwangen, trapleuningen en LED-lampjes die in de treden zijn verwerkt.

Besparen op jouw traprenovatie in Valkenswaard?

Vind de laagste prijs voor jouw traprenovatie

Woon jij in Valkenswaard en zoek je een betrouwbare specialist voor het renoveren van jouw trap? Dan ben je bij Slimster aan het juiste adres. Vraag gratis trapbekleding offertes aan en vergelijk lokale bedrijven op prijzen en kwaliteit. Selecteer vervolgens de vakman met de aantrekkelijkste aanbieding en laat jouw trap renoveren of bekleden. Door gebruik te maken van ons offertesysteem kun je flink besparen op jouw traprenovatie!

Vergelijk traprenovatie specialisten regio Valkenswaard

Pro Stairs Traprenovatie
Christan Traprenovatie
Trap Xpress Traprenovatie Expert
Voordelige Traprenovatie
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal