Vergelijk specialisten in en rond Gemert

Top 10 specialisten

Laatste 3 traprenovatie in Gemert

Onderhoudsvrij en geluiddempend graag en de zijkanten ook gekleden

Wijst, Gemert

Huidige trap bekleed met tapijt. Gewenst treden en stoombaden in zwart. Zijkanten hoeft niet. Led ve

Lieverman, Gemert

Het gaat om 1 dichte trap met 1 draai en 1 open trap met 2 draaiingen. En als het kan in januari/feb

Donk, Gemert

Trappen renoveren in Gemert

Je wilt de trap laten renoveren in jouw woning in het Brabantse Gemert? Bij Slimster ben je dan aan het juiste adres. Een goede traprenovatie heeft verschillende voordelen. Zo wordt jouw trap niet alleen mooier en veiliger. Het herstellen van beschadigde trappen maakt jouw woning ook meer waard. De bij Slimster aangesloten specialisten werken met hoogwaardige materialen en bieden diverse extra traprenovatie opties. Benieuwd naar alle mogelijkheden en kosten? Vraag gratis offertes aan en vind de beste deal!

Traprenovatie laten uitvoeren

Bij een traprenovatie heb je vandaag de dag veel te kiezen. Welk materiaal kies je? Eiken hout, laminaat of bijvoorbeeld PVC? Onze specialisten gebruiken verschillende materialen in elke denkbare kleur. Ook kunnen zij balustrades, trapverlichting of trapwangen plaatsen. Hierdoor kun je de traprenovatie helemaal afstellen op jouw persoonlijke wensen.

Besparen op jouw traprenovatie in Gemert?

Trap laten bekleden

Je kunt er ook voor kiezen om de trap enkel opnieuw te laten bekleden. Deze kleine traprenovatie is binnen enkele uren uitgevoerd door onze specialisten, waardoor de overlast tot een minimum beperkt blijft. Kies uit materialen als vloerbedekking, stof of tapijt. Het grote voordeel zijn de lage kosten en het grote resultaat. Een trap laten bekleden laat jouw trap er direct weer als nieuw uitzien. Eerst inspiratie opdoen? Bekijk hier alle traprenovatie voorbeelden!

Benieuwd naar alle materialen, kleuren en designs?

Goedkope traprenovatie Gemert

Woon jij in de regio Gemert en ben je op zoek naar een ervaren specialist voor jouw traprenovatie? Dan ben je bij Slimster aan het juiste adres. Vergelijk gratis offertes van lokale bedrijven en vind de beste trapbekleding prijzen én kwaliteit. Kies de vakman met de voordeligste aanbieding en laat jouw trap bekleden of compleet renoveren. Maak gebruik van ons offertesysteem en bespaar flink op de totale kosten van jouw opdracht!

Vergelijk traprenovatie specialisten regio Gemert

  1. Vraag binnen 1 minuut aan
  2. Ontvang vrijblijvende offertes
  3. Kies de beste deal