Vergelijk specialisten in en rond Waalre

Top 10 specialisten

Laatste 3 traprenovatie in Waalre

Het gaat hier om een gesloten trap met een kwart draai. Graag wil ik de kleur aanpassen op de kleur

De Meeren, Waalre

Trap met hoek We willen de trap van 13 treden opknappen er ligt nu vloerbedekking op maar we willen

Sweelincklaan, Waalre

Het gaat om twee open wenteltrappen met 12/13 treden. De traptreden zijn nu van hout en het frame en

Beethovenlaan, Waalre

Complete traprenovatie in Waalre

Het is belangrijk om na verloop van tijd jouw trap te renoveren. Door het gebruik van de trap wordt hij minder stevig en krijgt hij slijtageplaatsen. Dit is niet alleen lelijk, want het is ook onveiliger. Op de slijtage plekken heb je minder grip waardoor de kans groter wordt dat je van de trap af valt. Gelukkig kunnen de traprenovatie specialisten van Slimster jouw trappen binnen 1 dag weer herstellen en veilig maken. Ook in de regio Waalre zijn onze experts actief. Benieuwd naar alle mogelijkheden en kosten? Vraag direct gratis offertes aan en vind de beste deal!

Materialen voor trapbekleding

Voor elk budget kun je jouw trap laten renoveren. Weg met die lelijke gladde slijtageplaatsen. Je kunt gebruik maken van o.a. hout, laminaat en pvc. Deze drie materialen zitten in verschillende prijsklassen, maar kunnen allemaal dezelfde uitstraling hebben. Pvc en laminaat kunnen namelijk dezelfde nerven en kleuren krijgen die verschillende houtsoorten uit zichzelf hebben. Andere geschikte materialen voor traprenovatie zijn bijvoorbeeld linoleum, blauwstaal, sisal en tapijt.

Trap bekleden met stoffering

Om nog meer grip op de trap te krijgen kun je gebruik maken van halve manen, tapijt en vloerbedekking. Hierdoor krijg je nog meer grip op elke trede. Bovendien geeft het de trap een dynamisch uiterlijk. De vloerbedekking, tapijt en halve manen zijn te krijgen in meerdere kleuren en met verschillende motieven. Met trap stoffering kun je jo uw trap een unieke uitstraling geven. Bovendien is dit in veel gevallen goedkoper dan een complete traprenovatie.

Besparen op jouw traprenovatie in Waalre?

Laagste prijs trap renoveren Waalre

Woon jij in Waalre of omgeving en wil je een specialist inschakelen voor het renoveren van jouw trappen? Dan ben je bij Slimster aan het goede adres. Vraag gratis trapbekleding offertes aan en vergelijk lokale bedrijven op prijzen en kwaliteit. Kies vervolgens zelf welke vakman jouw trap mag herstellen, bekleden of renoveren op maat. Maak gebruik van ons offertesysteem en bespaar flink op de totale kosten van jouw traprenovatie!

Vergelijk traprenovatie specialisten regio Waalre

  1. Vraag binnen 1 minuut aan
  2. Ontvang vrijblijvende offertes
  3. Kies de beste deal