• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020

  Traprenovatie Waalre

  Vergelijk 213 specialisten

  Laatste 3 traprenovatie in Waalre

  Het gaat om twee open wenteltrappen met 12/13 treden. De traptreden zijn nu van hout en het frame en

  Beethovenlaan, Waalre

  beklede trap vervangen voor hout. krasvrij donkerblauw

  Juliana de Lannoylaan, Waalre

  Hi, there are 26 steps in my house are covered by carpeting. I would like to replace them all.

  Marterlaan, Waalre

  Traprenovatie offerte

  Complete traprenovatie in Waalre

  Het is belangrijk om na verloop van tijd jouw trap te renoveren. Door het gebruik van de trap wordt hij minder stevig en krijgt hij slijtageplaatsen. Dit is niet alleen lelijk, want het is ook onveiliger. Op de slijtage plekken heb je minder grip waardoor de kans groter wordt dat je van de trap af valt. Gelukkig kunnen de traprenovatie specialisten van Slimster jouw trappen binnen 1 dag weer herstellen en veilig maken. Ook in de regio Waalre zijn onze experts actief. Benieuwd naar alle mogelijkheden en kosten? Vraag direct gratis offertes aan en vind de beste deal!

  Materialen voor trapbekleding

  Voor elk budget kun je jouw trap laten renoveren. Weg met die lelijke gladde slijtageplaatsen. Je kunt gebruik maken van o.a. hout, laminaat en pvc. Deze drie materialen zitten in verschillende prijsklassen, maar kunnen allemaal dezelfde uitstraling hebben. Pvc en laminaat kunnen namelijk dezelfde nerven en kleuren krijgen die verschillende houtsoorten uit zichzelf hebben. Andere geschikte materialen voor traprenovatie zijn bijvoorbeeld linoleum, blauwstaal, sisal en tapijt.

  Trap bekleden met stoffering

  Om nog meer grip op de trap te krijgen kun je gebruik maken van halve manen, tapijt en vloerbedekking. Hierdoor krijg je nog meer grip op elke trede. Bovendien geeft het de trap een dynamisch uiterlijk. De vloerbedekking, tapijt en halve manen zijn te krijgen in meerdere kleuren en met verschillende motieven. Met trap stoffering kun je jo uw trap een unieke uitstraling geven. Bovendien is dit in veel gevallen goedkoper dan een complete traprenovatie.

  Besparen op jouw traprenovatie in Waalre?

  Laagste prijs trap renoveren Waalre

  Woon jij in Waalre of omgeving en wil je een specialist inschakelen voor het renoveren van jouw trappen? Dan ben je bij Slimster aan het goede adres. Vraag gratis trapbekleding offertes aan en vergelijk lokale bedrijven op prijzen en kwaliteit. Kies vervolgens zelf welke vakman jouw trap mag herstellen, bekleden of renoveren op maat. Maak gebruik van ons offertesysteem en bespaar flink op de totale kosten van jouw traprenovatie!

  Vergelijk traprenovatie specialisten regio Waalre

  Pro Stairs Traprenovatie
  Christan Traprenovatie
  Trap Xpress Traprenovatie Expert
  Voordelige Traprenovatie
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal