• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 179.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie
Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

Trappen & traprenovatie Waalre

Vergelijk 205 specialisten

Laatste 3 trappen & traprenovatie in Waalre

beklede trap vervangen voor hout. krasvrij donkerblauw

Juliana de Lannoylaan, Waalre

Hi, there are 26 steps in my house are covered by carpeting. I would like to replace them all.

Marterlaan, Waalre

Als u mij een 06-nummer stuurt kan ik een paar foto's appen van onze trap.

Resedalaan, Waalre

Traprenovatie offerte

Complete traprenovatie in Waalre

Het is belangrijk om na verloop van tijd jouw trap te renoveren. Door het gebruik van de trap wordt hij minder stevig en krijgt hij slijtageplaatsen. Dit is niet alleen lelijk, want het is ook onveiliger. Op de slijtage plekken heb je minder grip waardoor de kans groter wordt dat je van de trap af valt. Gelukkig kunnen de traprenovatie specialisten van Slimster jouw trappen binnen 1 dag weer herstellen en veilig maken. Ook in de regio Waalre zijn onze experts actief. Benieuwd naar alle mogelijkheden en kosten? Vraag direct gratis offertes aan en vind de beste deal!

Materialen voor trapbekleding

Voor elk budget kun je jouw trap laten renoveren. Weg met die lelijke gladde slijtageplaatsen. Je kunt gebruik maken van o.a. hout, laminaat en pvc. Deze drie materialen zitten in verschillende prijsklassen, maar kunnen allemaal dezelfde uitstraling hebben. Pvc en laminaat kunnen namelijk dezelfde nerven en kleuren krijgen die verschillende houtsoorten uit zichzelf hebben. Andere geschikte materialen voor traprenovatie zijn bijvoorbeeld linoleum, blauwstaal, sisal en tapijt.

Trap bekleden met stoffering

Om nog meer grip op de trap te krijgen kun je gebruik maken van halve manen, tapijt en vloerbedekking. Hierdoor krijg je nog meer grip op elke trede. Bovendien geeft het de trap een dynamisch uiterlijk. De vloerbedekking, tapijt en halve manen zijn te krijgen in meerdere kleuren en met verschillende motieven. Met trap stoffering kun je jo uw trap een unieke uitstraling geven. Bovendien is dit in veel gevallen goedkoper dan een complete traprenovatie.

Besparen op jouw traprenovatie in Waalre?

Laagste prijs trap renoveren Waalre

Woon jij in Waalre of omgeving en wil je een specialist inschakelen voor het renoveren van jouw trappen? Dan ben je bij Slimster aan het goede adres. Vraag gratis trapbekleding offertes aan en vergelijk lokale bedrijven op prijzen en kwaliteit. Kies vervolgens zelf welke vakman jouw trap mag herstellen, bekleden of renoveren op maat. Maak gebruik van ons offertesysteem en bespaar flink op de totale kosten van jouw traprenovatie!

Vergelijk traprenovatie specialisten regio Waalre

Pro Stairs Traprenovatie
Christan Traprenovatie
Trap Xpress Traprenovatie Expert
Voordelige Traprenovatie
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal