• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 162.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie

Trappen & traprenovatie Venray

Vergelijk 201 specialisten

Laatste 3 trappen & traprenovatie in Venray

Graag donker hout treden, met donkere achterkant. Trap heeft een draai en heeft 14 tredes.

Lathyrus, Venray

Gesloten trap, 12 tredes, 13 stootborden, 1 kwart draai,

Zevenblad, Venray

13 redes zit nu stof op de trap die moet eraf. Geheel voorzien van laminaat of vinyl. Dichte trap

Bevrijdingsweg, Venray

Traprenovatie offerte

Trap bekleden in Venray

Slimster is actief in heel Nederland en dus ook in de Limburgse plaats Venray. De aangesloten specialisten werken met de beste trapbekleding materialen om ervoor te zorgen dat je jarenlang zult genieten van de vernieuwde trap. Je kunt kiezen uit allerlei verschillende opties, materialen en kleuren om jouw trap volledig aan te passen aan het interieur en de stijl van de woning. Benieuwd naar alle mogelijkheden en de bijbehorende kosten? Vraag gratis offertes aan en laat je adviseren in een vrijblijvend adviesgesprek!

Nieuwe trap in Venray

In vrijwel alle gevallen is het mogelijk om binnen één dag jouw trap te laten renoveren door onze aangesloten specialisten. Je ondervindt door het snelle herstellen geen hinder, waardoor je snel kunt genieten van de gerenoveerde trap. Bij het verbouwen van jouw trap staan een aantal punten bij ons hoog in het vaandel namelijk: de afwerking en de veiligheid. Om dit laatste te kunnen waarborgen maken onze experts gebruik van allerlei opties en mogelijkheden zoals balustrades en trapleuningen.

Besparen op jouw traprenovatie in Venray?

Traprenovatie Venray laagste prijs

Woon jij in de regio Venray en zoek je een ervaren vakman voor het renoveren van jouw trappen? Dan zit je bij Slimster op de juiste plaats. Vraag gratis trapbekleding offertes aan en laat jouw trap renoveren of bekleden voor de laagste prijs. Je vergelijkt namelijk lokale bedrijven en selecteert zelf de vakman met de scherpste aanbieding. Zo kun je tot wel 45% besparen op de totale kosten van jouw traprenovatie!

Vergelijk traprenovatie specialisten regio Venray

Pro Stairs Traprenovatie
Christan Traprenovatie
Trap Xpress Traprenovatie Expert
Voordelige Traprenovatie
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal