• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Traprenovatie Venray

  Vergelijk 211 specialisten

  Laatste 3 traprenovatie in Venray

  De overloop heeft geen balustrade. Deze was oud en Instabiel en bij verbouwing weggehaald. We zouden

  Kruidenlaan, Venray

  Open trap dicht maken en stofferen. Ook graag een meerprijs (en sowieso informatie of dit ook mogeli

  Serenadestraat, Venray

  Wat zijn de kosten voor een trap met leer? En wat zijn de kosten met eikenhout, en stootplaten gever

  Wilhelmina Sangersstraat, Venray

  Traprenovatie offerte

  Trap bekleden in Venray

  Slimster is actief in heel Nederland en dus ook in de Limburgse plaats Venray. De aangesloten specialisten werken met de beste trapbekleding materialen om ervoor te zorgen dat je jarenlang zult genieten van de vernieuwde trap. Je kunt kiezen uit allerlei verschillende opties, materialen en kleuren om jouw trap volledig aan te passen aan het interieur en de stijl van de woning. Benieuwd naar alle mogelijkheden en de bijbehorende kosten? Vraag gratis offertes aan en laat je adviseren in een vrijblijvend adviesgesprek!

  Nieuwe trap in Venray

  In vrijwel alle gevallen is het mogelijk om binnen één dag jouw trap te laten renoveren door onze aangesloten specialisten. Je ondervindt door het snelle herstellen geen hinder, waardoor je snel kunt genieten van de gerenoveerde trap. Bij het verbouwen van jouw trap staan een aantal punten bij ons hoog in het vaandel namelijk: de afwerking en de veiligheid. Om dit laatste te kunnen waarborgen maken onze experts gebruik van allerlei opties en mogelijkheden zoals balustrades en trapleuningen.

  Besparen op jouw traprenovatie in Venray?

  Traprenovatie Venray laagste prijs

  Woon jij in de regio Venray en zoek je een ervaren vakman voor het renoveren van jouw trappen? Dan zit je bij Slimster op de juiste plaats. Vraag gratis trapbekleding offertes aan en laat jouw trap renoveren of bekleden voor de laagste prijs. Je vergelijkt namelijk lokale bedrijven en selecteert zelf de vakman met de scherpste aanbieding. Zo kun je tot wel 45% besparen op de totale kosten van jouw traprenovatie!

  Vergelijk traprenovatie specialisten regio Venray

  Pro Stairs Traprenovatie
  Christan Traprenovatie
  Trap Xpress Traprenovatie Expert
  Voordelige Traprenovatie
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal