• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 157.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie

Trappen & traprenovatie Mierlo

Vergelijk 198 specialisten

Laatste 3 trappen & traprenovatie in Mierlo

1trap dicht, met draai, 15 treden 1 trap open, met draai, 15 treden, onderkant treden hoeven niet be

Kleine Vuurvlinder, Mierlo

14 treden waarvan 1 groter (soort plateau in de hoek) Overzettredes zijn nu van tapijt. Wil graag ov

Willigstraat, Mierlo

Trap met dubbele draai, wangen. Kleur afstemmen op bestaande eikenhouten vloer.

Ellenaar, Mierlo

Traprenovatie offerte

Beschadigde trap herstellen in Mierlo

Is jouw trap beschadigd en toe aan een flinke opknapbeurt? De bij Slimster aangesloten traprenovatie specialisten kunnen jouw trappen renoveren of bekleden, ook in Mierlo. Slijtageplekken en loszittende traptreden worden op professionele wijze weggewerkt en hersteld. Onze experts kunnen alle soorten trappen herstellen, van oude wenteltrappen tot steektrappen. Ze werken met hoogewaardige trapbekleding materialen en bieden altijd de beste service. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag gratis offertes aan en vind de beste deal!

Trap bekleden na renovatie

Pvc, hout of laminaat kan soms net niet genoeg zijn voor de uitstraling die je zoekt. Voor een klassieke look kan je ook een lang tapijt gebruiken. Als je juist warme voeten wilt is er ook vloerbedekking dat hierin kan voorzien. Om slipgevaar tegen te gaan kun je ook antislip strips gebruiken. Doordat dit losse onderdelen zijn kan je variëren in kleur, waardoor een speelse trap tot de mogelijkheden behoort. Twijfel je over materiaal of trapbekleding? Laat je adviseren door een vakman.

Het trapgat en de trap laten renoveren

Niet alleen de treden van de trap zijn belangrijk. Als je aan de trap denkt zie je waarschijnlijk ook de muur, balustrade en verlichting voor je. Dit kan meegenomen worden tijdens het laten renoveren van de trap. Door een goede balustrade te bevestigen kan je jezelf beter vasthouden als je onverwachts uitglijdt. De trapverlichting kan niet alleen voor een warme sfeer zorgen, maar ook de zichtbaarheid van de treden verhogen. Hierdoor heb je minder kans om een tree over het hoofd te zien.

Besparen op jouw traprenovatie in Mierlo?

Voordelige traprenovatie Mierlo

Woon jij in de regio Mierlo en zoek je een ervaren specialist voor jouw traprenovatie? Dan ben je bij Slimster op de juiste plek. Vraag hier gratis trapbekleding offertes aan en vergelijk lokale bedrijven op prijzen en kwaliteit. Selecteer de vakman met de scherpste aanbieding en laat jouw trap renoveren of bekleden. Met ons offertesysteem kun je aanzienlijk besparen op de totale kosten van jouw klus inclusief voorrijkosten.

Vergelijk traprenovatie specialisten regio Mierlo

Pro Stairs Traprenovatie
Christan Traprenovatie
Trap Xpress Traprenovatie Expert
Voordelige Traprenovatie
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal