• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Traprenovatie Mierlo

  Vergelijk 211 specialisten

  Laatste 3 traprenovatie in Mierlo

  niet de stoot - borden, met leder. voor kopsekant evt met staal

  Vlinderlaan, Mierlo

  Het is een open trap met 13 treden. Leuningen ook opnemen in offerte. Ook hebben we nog een rechte b

  Neerakker, Mierlo

  hallo het is een huurhuis er zitten nog veel lijmresten op bij de derde tree van onder een kleine dr

  Bisschop van Mierlostraat, Mierlo

  Traprenovatie offerte

  Beschadigde trap herstellen in Mierlo

  Is jouw trap beschadigd en toe aan een flinke opknapbeurt? De bij Slimster aangesloten traprenovatie specialisten kunnen jouw trappen renoveren of bekleden, ook in Mierlo. Slijtageplekken en loszittende traptreden worden op professionele wijze weggewerkt en hersteld. Onze experts kunnen alle soorten trappen herstellen, van oude wenteltrappen tot steektrappen. Ze werken met hoogewaardige trapbekleding materialen en bieden altijd de beste service. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag gratis offertes aan en vind de beste deal!

  Trap bekleden na renovatie

  Pvc, hout of laminaat kan soms net niet genoeg zijn voor de uitstraling die je zoekt. Voor een klassieke look kan je ook een lang tapijt gebruiken. Als je juist warme voeten wilt is er ook vloerbedekking dat hierin kan voorzien. Om slipgevaar tegen te gaan kun je ook antislip strips gebruiken. Doordat dit losse onderdelen zijn kan je variëren in kleur, waardoor een speelse trap tot de mogelijkheden behoort. Twijfel je over materiaal of trapbekleding? Laat je adviseren door een vakman.

  Het trapgat en de trap laten renoveren

  Niet alleen de treden van de trap zijn belangrijk. Als je aan de trap denkt zie je waarschijnlijk ook de muur, balustrade en verlichting voor je. Dit kan meegenomen worden tijdens het laten renoveren van de trap. Door een goede balustrade te bevestigen kan je jezelf beter vasthouden als je onverwachts uitglijdt. De trapverlichting kan niet alleen voor een warme sfeer zorgen, maar ook de zichtbaarheid van de treden verhogen. Hierdoor heb je minder kans om een tree over het hoofd te zien.

  Besparen op jouw traprenovatie in Mierlo?

  Voordelige traprenovatie Mierlo

  Woon jij in de regio Mierlo en zoek je een ervaren specialist voor jouw traprenovatie? Dan ben je bij Slimster op de juiste plek. Vraag hier gratis trapbekleding offertes aan en vergelijk lokale bedrijven op prijzen en kwaliteit. Selecteer de vakman met de scherpste aanbieding en laat jouw trap renoveren of bekleden. Met ons offertesysteem kun je aanzienlijk besparen op de totale kosten van jouw klus inclusief voorrijkosten.

  Vergelijk traprenovatie specialisten regio Mierlo

  Pro Stairs Traprenovatie
  Christan Traprenovatie
  Trap Xpress Traprenovatie Expert
  Voordelige Traprenovatie
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal