• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 162.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie

Trappen & traprenovatie Veldhoven

Vergelijk 201 specialisten

Laatste 3 trappen & traprenovatie in Veldhoven

Trap heeft 15 treden. Optioneel willen we de zijkant ook bekleden

Rosep, Veldhoven

Nieuwbouw trappen: 1 open en gesloten trap met 2 x 15 treden. Plus aanleggen van vloer onder dakkape

Zwartven, Veldhoven

Nu een luie trap vanuit de bouw met 15 treden die opgeknapt moet worden.

Keelweg, Veldhoven

Traprenovatie offerte

Oude trap renoveren in Veldhoven

Onder de rook van Eindhoven ligt de gemeente Veldhoven. De gemeente is een samenvoeging van drie gemeentes en is een thuis voor maar liefst 44.000 inwoners. De grootste plaats in de gemeente is Veldhoven zelf. Tijdens het carnaval luistert deze stad naar de naam ‘Rommelgat’. Lijkt jouw trap inmiddels op een rommelgat? Dan is het tijd om serieus na te denken over een goede traprenovatie. Via Slimster kun je eenvoudig lokale bedrijven vergelijken. De bij ons aangesloten experts werken met hoogwaardige trapbekleding materialen, zoals eikenhout, laminaat of blauwstaal. Vraag direct gratis offertes aan en vind de beste deal!

Besparen op jouw traprenovatie in Veldhoven?
traprenovatie veldhoven

Trap bekleden naar jouuw wensen

Ook al woon je dan in Rommelgat, je wilt natuurlijk niet in ‘rommel’ wonen. Een mooie manier om een verouderde woning nieuw elan te geven, is het renoveren van de trap. De bestaande trap kan op diverse manieren worden gerenoveerd. Je kunt bijvoorbeeld een houten trap laten bewerken met laminaat. Het is zelfs mogelijk een oude trap in zijn geheel te laten bekleden met vloerbedekking. Het renoveren van een trap is vaak al binnen een dag gerealiseerd. In no-time geef je zo jouw woning een nieuw gezicht!

Traprenovatie Veldhoven laagste prijs

Woon jij in de regio Veldhoven en zoek je een betrouwbare specialist voor het renoveren van jouw trap? Dan kan Slimster je goed helpen! Vraag gratis trapbekleding offertes aan en vergelijk lokale bedrijven op prijzen en kwaliteit. Selecteer de vakman met de scherpste aanbieding en laat jouw trappen bekleden of renoveren op maat. Zo kun je flink besparen op de totale kosten van jouw traprenovatie!

Vergelijk traprenovatie specialisten regio Veldhoven

Pro Stairs Traprenovatie
Christan Traprenovatie
Trap Xpress Traprenovatie Expert
Voordelige Traprenovatie
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal