• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 116.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie

Traprenovatie Born

Vergelijk 157 specialisten

Laatste 3 traprenovatie in Born

Ik heb een geschilderde dichte trap met 2 hoeken, 13 treden. 1e Opstap vanuit hal wel en laatste ops

Landweringstraat, Sittard

Gesloten trap in semi-bungalow. De trap zal niet intensief gebruikt worden. Smal en 12 treden.

Darwinstraat, Sittard

Open houten trap met 13 treden. Bekleding verwijderen ( rvs platen geschroefd in het hout) en bekled

Landvoogdstraat, Heerlen

Traprenovatie offerte

Nieuwe trapbekleding in Born

Ook in Born in de provincie Limburg worden regelmatig trappen door experts van Slimster onder handen genomen. Een traprenovatie maakt jouw trap in 1 dag weer als nieuw. Naast het renoveren van trappen kun je bij ons ook terecht voor de plaatsing en het onderhoud van trappen. Een traprenovatie is mogelijk voor alle trappen. De bij ons aangesloten specialisten werken met hoogwaardige materialen, bieden talloze extra trapbekleding opties en staan garant voor kwaliteit. Ben jij benieuwd naar alle mogelijkheden en kosten? Vraag gratis offertes aan en vind de beste deal!

Trap renoveren in Born

Bij een traprenovatie in jouw woning in Born kun je elk denkbaar design toepassen. Onze specialisten werken met diverse karakteristieke materialen voor traprenovaties. Hierdoor kunnen zij elke kleur en design voor jou mogelijk maken. Wil je een klassieke sfeer in jouw woning? Een materiaal als hout, bijvoorbeeld eiken, is dan echt iets voor jou. Moderne trappen maken steeds meer gebruik van laminaat. Welk materiaal je ook kiest, onze specialisten staan altijd voor je klaar om de beste materialen en designs met je uit te zoeken.

Besparen op jouw traprenovatie in Born?

Laagste prijs traprenovatie Born

Woon jij in Born en ben je op zoek naar een betrouwbare specialist voor jouw traprenovatie? Dan ben je bij Slimster aan het juiste adres. Vraag gratis trapbekleding offertes aan en vergelijk lokale bedrijven op prijs en kwaliteit. Selecteer de vakman met de scherpste aanbieding en laat jouw trap bekleden of renoveren op maat. Maak gebruik van ons offertesysteem en bespaar makkelijk op de totale kosten van jouw project!

Vergelijk traprenovatie specialisten regio Born

Pro Stairs Traprenovatie
Christan Traprenovatie
Trap Xpress Traprenovatie Expert
Voordelige Traprenovatie
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal