• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 164.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie
Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

Trappen & traprenovatie Valkenburg

Vergelijk 201 specialisten

Laatste 3 trappen & traprenovatie in Valkenburg

Trap met hoek 14 treden opnieuw laten bekleden. Nu is er tapijt

Vinkenbergstraat, Schin op Geul

Het betreft een dichte houten Trap met vloerbedekking. Graag willen wij offerte voor leer look trap.

Koster Jacobsstraat, Schimmert

Renovatie metalen buiten-spiltrap met houten treden. Gewenst materiaal traptreden: duurzaam en onder

Tienbundersweg, Wijlre

Traprenovatie offerte

Oude trap renoveren in Valkenburg

Of je nu een nieuwere woning hebt of een historische woning. Trappen moeten altijd veilig zijn, daarom is het verstandig om na verloop van tijd een traprenovatie te regelen. Traptreden kunnen namelijk slijtplaatsen hebben waardoor de trap glad is. Door de treden te renoveren zijn deze weer stroever. Tijdens een traprenovatie wordt ook de balustrade gecontroleerd. Deze kan dan worden verstevigd of vervangen. Via Slimster schakel je eenvoudig een specialist in uit Valkenburg. Benieuwd naar alle mogelijkheden en kosten? Vraag gratis offertes aan en vind de beste deal!

Trap bekleden

Om extra grip te krijgen op de trap is het verstandig om bekleding aan te brengen. Je kunt kiezen voor halve manen, tapijt en vloerbedekking. Heb je al trapbekleding? Let dan op slijtageplekken. De treden waar slijtage op zit zijn toe aan nieuwe bekleding. De halve manen, tapijt en vloerbedekking zijn in verschillende kleuren te krijgen. Je kunt daardoor jouw eigen stijl laten zien in het trapgat. Of je nu een speels, kleurrijk of strak uiterlijk wilt voor ieder is wat wils.

Besparen op jouw traprenovatie in Valkenburg?

Goedkope traprenovatie Valkenburg

Woon jij in de regio Valkenburg en zoek je een betrouwbare specialist voor het renoveren van jouw trappen? Dan ben je bij Slimster op de juiste plaats. Vraag hier gratis trapbekleding offertes aan en vergelijk lokale bedrijven op prijs en kwaliteit. Selecteer vervolgens de vakman met de voordeligste aanbieding en laat jouw trap bekleden of compleet renoveren. Met Slimster kun je direct besparen op de totale kosten van jouw traprenovatie!

Vergelijk traprenovatie specialisten regio Valkenburg

Pro Stairs Traprenovatie
Christan Traprenovatie
Trap Xpress Traprenovatie Expert
Voordelige Traprenovatie
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal