• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Traprenovatie Valkenburg

  Vergelijk 214 specialisten

  Laatste 3 traprenovatie in Valkenburg

  Het betreft een gesloten trap. Welke de trede bekleed moeten worden en de tussenschotten graag wit.

  Luciastraat, Beek

  gesloten trap met 14 treden eventueel met ook de zijkanten

  Vuursteenstraat, Gronsveld

  13 tredes. Geen stootborden alleen de overzet tredes laminaat

  Gebrs. Hennenstraat, Heerlen

  Traprenovatie offerte

  Oude trap renoveren in Valkenburg

  Of je nu een nieuwere woning hebt of een historische woning. Trappen moeten altijd veilig zijn, daarom is het verstandig om na verloop van tijd een traprenovatie te regelen. Traptreden kunnen namelijk slijtplaatsen hebben waardoor de trap glad is. Door de treden te renoveren zijn deze weer stroever. Tijdens een traprenovatie wordt ook de balustrade gecontroleerd. Deze kan dan worden verstevigd of vervangen. Via Slimster schakel je eenvoudig een specialist in uit Valkenburg. Benieuwd naar alle mogelijkheden en kosten? Vraag gratis offertes aan en vind de beste deal!

  Trap bekleden

  Om extra grip te krijgen op de trap is het verstandig om bekleding aan te brengen. Je kunt kiezen voor halve manen, tapijt en vloerbedekking. Heb je al trapbekleding? Let dan op slijtageplekken. De treden waar slijtage op zit zijn toe aan nieuwe bekleding. De halve manen, tapijt en vloerbedekking zijn in verschillende kleuren te krijgen. Je kunt daardoor jouw eigen stijl laten zien in het trapgat. Of je nu een speels, kleurrijk of strak uiterlijk wilt voor ieder is wat wils.

  Besparen op jouw traprenovatie in Valkenburg?

  Goedkope traprenovatie Valkenburg

  Woon jij in de regio Valkenburg en zoek je een betrouwbare specialist voor het renoveren van jouw trappen? Dan ben je bij Slimster op de juiste plaats. Vraag hier gratis trapbekleding offertes aan en vergelijk lokale bedrijven op prijs en kwaliteit. Selecteer vervolgens de vakman met de voordeligste aanbieding en laat jouw trap bekleden of compleet renoveren. Met Slimster kun je direct besparen op de totale kosten van jouw traprenovatie!

  Vergelijk traprenovatie specialisten regio Valkenburg

  Pro Stairs Traprenovatie
  Christan Traprenovatie
  Trap Xpress Traprenovatie Expert
  Voordelige Traprenovatie
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal