• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 144.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie

Traprenovatie Geleen

Vergelijk 183 specialisten

Laatste 3 traprenovatie in Geleen

Ik heb een huis in beleen gekocht, de trap is niet zo mooi, dus ik heb erover nagedacht ze met tapij

Jan Willenstraat, Geleen

Jaren 30-woning, met 1x gesloten trap en 1x open trap. Piepende treden, dient beoordeeld en mogelijk

Einighauserweg, Geleen

Gesloten trap met onder en boven een bocht. En ook de zijkanten van de trap. Indien mogelijk ook ove

Bachstraat, Geleen

Traprenovatie offerte

Nieuwe trapbekleding op maat

Is jouw trap aan vervanging toe? Of wil je de trap eens volledig renoveren? Een nieuwe of gerenoveerde maakt een trap weer veiliger. Een veilige trap is belangrijk om ongelukken te voorkomen. De bij Slimster aangesloten traprenovatie specialisten kunnen alle soorten trappen renoveren, compleet naar jouw wens. Zo werken ze enkel met hoogwaardige trapbekleding materialen en renoveren of bekleden ze jouw trap binnen 1 dag. Benieuwd naar alle mogelijkheden en kosten? Vraag gratis offertes aan en vind de beste deal!

Trap renoveren in Geleen voor lage prijzen

Slimster selecteert de experts op kwaliteit en lage prijzen. Zo kun je bij ons tot 45% op de offerte besparen in vergelijking met andere specialisten. De ruime keuze uit materialen maken elk gewenst design een mogelijkheid. Kies je voor eikenhout of PVC, voor laminaat of linoleum? Elk materiaal kent zijn eigen voordelen en nadelen.

Jouw trap bekleden?

Is de trap zelf nog steeds in een goede staat, maar ben je klaar met de huidige uitstraling? Een trap laten bekleden kan dan al voor een wereld van verschil zorgen. Verschillende soorten stoffen, tapijt en vloerbedekking maken jouw trap in een handomdraai tot een trap met een volledig nieuwe uitstraling. Groot voordeel van dit type renovatie zijn de lage kosten!

Besparen op jouw traprenovatie in Geleen?

Goedkope traprenovatie Geleen

Woon jij in de regio Geleen en wil je jouw trap laten renoveren of bekleden? Dan ben je bij Slimster aan het juiste adres. Vraag gratis trapbekleding offertes aan en vergelijk lokale bedrijven op prijzen en kwaliteit. Kies de vakman met de goedkoopste offerte en laat jouw trappen vernieuwen. Door gebruik te maken van ons offertesysteem kun je flink besparen op de totale kosten van jouw traprenovatie!

Vergelijk traprenovatie specialisten regio Geleen

Pro Stairs Traprenovatie
Christan Traprenovatie
Trap Xpress Traprenovatie Expert
Voordelige Traprenovatie
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal