• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 101.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie

Traprenovatie Geleen

Vergelijk 149 specialisten

Laatste 3 traprenovatie in Geleen

Gesloten trap, 16 treden met gedraaide treden, momenteel geverfd. Mogelijk ook tweede gesloten trap.

Geenstraat, Geleen

Wij hebben een rechte houten trap. Wit geverfd, met 15 treden en 16 stootborden.

Brittanniƫlaan, Geleen

2 trappen, van elk 13 treden. De eerste trap is recht en dicht en de 2de trap is open en draaiend, maar...

Zwaluwstraat, Geleen

Gratis Traprenovatie offertes

traprenovatie geleenIs uw trap aan vervanging toe? Of wilt u uw trap eens volledig renoveren? Een nieuwe of gerenoveerde maakt een trap weer veiliger over te lopen. Een veilige trap is belangrijk om ongelukken te voorkomen. Daarnaast is de ruime keuze uit materialen ideaal om u helemaal uit te leven. Zo krijgt u eindelijk de ideale trap die helemaal bij uw woning en interieur past. Mooi meegenomen is dat uw woningwaarde zal stijgen. Wij hebben al vele trappen gerenoveerd in Limburg. Ook in de regio Geleen bent u voor een professionele traprenovatie bij ons aan het juiste adres. Bekijk de voorbeelden van eerder door ons gerenoveerde trappen of neem vrijblijvend contact met ons op.

Trap renoveren in Geleen voor lage prijzen

Traprenovatie.com selecteert de experts op kwaliteit en lage prijzen. Zo kunt u bij ons tot 45% op uw offerte besparen in vergelijking met andere specialisten. De ruime keuze uit materialen maken elk gewenst design een mogelijkheid. Kiest u voor eiken houten of PVC, voor laminaat of kunststof? Elk materiaal kent zijn eigen voordelen en nadelen. Bekijk de materialen op onze website om tot een goede keuze te komen.

Gratis een vrijblijvende offerte ontvangen?

Uw trap bekleden?

Is de trap zelf nog steeds in een goede staat, maar bent u klaar met de huidige uitstraling? Een trap laten bekleden kan dan al voor een wereld van verschil zorgen. Verschillende soorten stoffen, tapijt en vloerbedekking maken uw trap in een handomdraai tot een trap met een volledig nieuwe uitstraling. Groot voordeel van dit type renovatie zijn de lage kosten!

Gratis een vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u uw woning in Geleen onder handen nemen met een traprenovatie? Een adviseur kan vrijblijvend bij u langs komen om de mogelijkheden te bespreken. Vraag gratis een offerte aan via het offerte formulier. U ontvangt deze offerte van een specialist uit de regio Geleen. Ontdek onze lage prijzen! Kiest u voor onze specialist? De trap zal in één dag worden gerenoveerd om de overlast tot een minimum te beperken.

Vergelijk traprenovatie specialisten regio Geleen
Pro Stairs Traprenovatie
Christan Traprenovatie
Trap Xpress Traprenovatie Expert
Voordelige Traprenovatie
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal