• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Dakkapellen Dakkapel geleen

  Vergelijk 491 specialisten

  Laatste 3 dakkapellen in Dakkapel Geleen

  Er moeten ramen in die ook kunnen kiepen zodat er geen regen in komt. Er moeten rolluiken in. De sta

  Willem van Gelre-Gulikstraat, Sittard

  Wij zouden graag iemand langs laten komen voor de mogelijkheden.

  Narcissensingel, Geleen

  Aan de voorzijde een dakkapel van 2 mtr . Hiervoor is wel een vergunning nodig.

  Elzenplantsoen, Sittard

  Dakkapel offerte

  Dakkapel plaatsen in Geleen

  Een dakkapel is een mooie manier om extra ruimte te creëren in je woning. Het is een investering met een aardige kostprijs, maar het betekent ook een flinke waardevermeerdering voor je woning. In een krimpgebied zoals Geleen kun je jouw woning hierdoor uiteindelijk makkelijker verkocht krijgen. Hieronder lees je alles over het laten plaatsen van een dakkapel in Geleen en hoe je gemakkelijk meerdere gratis dakkapel-offertes kunt aanvragen van specialisten uit Limburg. De bij Slimster aangesloten specialisten werken altijd met dakkapel materialen van de beste kwaliteit en kunnen alle soorten dakkapellen plaatsen.

  Voordelen dakkapellen

  • Meer ruimte voor bijvoorbeeld kinderkamer of berging
  • Meer licht in de woning
  • Waardemeerdering huis
  • Mogelijk betere isolatie dus minder stookkosten

  Nadelen dakkapellen

  • Kosten kunnen oplopen afhankelijk van materiaal en grootte
  • Mogelijk een vergunning nodig
  • Flinke verbouwing

  Soorten en maten dakkapellen

  Voor jouw woning in Sittard-Geleen of omgeving, kun je kiezen uit dakkapellen in alle soorten en maten. Je kunt bijvoorbeeld een dakkapel met plat dak, schuin dak of punt dak nemen, of een nokverhoging of dakkapel over twee verdiepingen. Ook qua formaat valt er veel te kiezen, dakkapellen kunnen tot wel 10 meter groot zijn. Let er wel op dat dakkapellen die geen plat dak hebben, van een zeker formaat zijn en op een bepaalde plek zijn geplaatst, een vergunning nodig hebben. Op onze pagina over dakkapel-vergunningen lees je hier meer over.

  Vergunning nodig? Bekijk de prijzen van jouw gemeente

  Materialen voor een dakkapel

  Een groot deel van het kostenplaatje van een dakkapel wordt bepaald door de gebruikte materialen. Als basismateriaal kiezen Nederlanders vaak voor hout, kunststof of polyester en – in mindere mate – zink. Met name kunststofsoorten zoals Trespa en Keralit zijn populair. Ze hebben namelijk een uitstekende isolatiewaarde, je hoeft nauwelijks tijd te steken in onderhoud en schoonmaak en ze hebben een lange levensduur.

  Extra opties voor een dakkapel

  Wil jij een aannemer uit de regio Geleen een dakkapel laten bouwen? Denk dan goed na over extra opties en accessoires. In Limburg zijn er gemiddeld meer zonuren per jaar, aldus wordt het aantrekkelijker om zonwering te nemen. Als extra optie kun je ook kiezen voor hoog rendementsglas (HR++). Dit soort glas houdt in de winter de kou buiten, terwijl het in de zomer binnen niet te warm wordt. Denk verder ook goed na over eventuele boeidelen.

  Besparen op jouw nieuwe dakkapel in Geleen?

  Laagste prijs dakkapel Geleen

  Woon jij in de regio Geleen en ben je op zoek naar een betrouwbare specialist voor het plaatsen van een nieuwe dakkapel? Dan ben je bij Slimster aan het juiste adres. Vraag direct gratis dakkapellen offertes aan en vergelijk lokale aannemers op prijzen en kwaliteit. Kies vervolgens zelf de vakman met de scherpste aanbieding en laat jouw dakkapel realiseren. Met het offertesysteem van Slimster kun je makkelijk besparen op de totale kosten inclusief montage!

  Vergelijk 491 dakkapellen specialisten regio Geleen

  WBB dakkapellen
  Bogers & De Ruiter Dakkapellen
  Scheer Dakkapellen
  Dakkapel.nl
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal