• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 150.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie

Dakkapellen Dakkapel geleen

Vergelijk 462 specialisten

Laatste 3 dakkapellen in Dakkapel Geleen

1. Wij wensen graag 2 elektrische rolluiken. 2. Wij wensen graag in totaal 6 ramen waarvan 4 kiepra

Van Oldenbarneveldstraat, Elsloo

Ons dak wordt deze zomer vernieuwd. Een mooie tijd om een dakkapel erbij te plaatsen. Ik zoek er een

Alex Schaepkensstraat, Sittard

Geen speciale wensen, gewoon een goed dakkapel op zolder. Graag meerdere breedtes aanbieden.

Looiwinkelstraat, Spaubeek

Dakkapel offerte

Dakkapel plaatsen in Geleen

Een dakkapel is een mooie manier om extra ruimte te creëren in je woning. Het is een investering met een aardige kostprijs, maar het betekent ook een flinke waardevermeerdering voor je woning. In een krimpgebied zoals Geleen kun je jouw woning hierdoor uiteindelijk makkelijker verkocht krijgen. Hieronder lees je alles over het laten plaatsen van een dakkapel in Geleen en hoe je gemakkelijk meerdere gratis dakkapel-offertes kunt aanvragen van specialisten uit Limburg. De bij Slimster aangesloten specialisten werken altijd met dakkapel materialen van de beste kwaliteit en kunnen alle soorten dakkapellen plaatsen.

Voordelen dakkapellen

  • Meer ruimte voor bijvoorbeeld kinderkamer of berging
  • Meer licht in de woning
  • Waardemeerdering huis
  • Mogelijk betere isolatie dus minder stookkosten

Nadelen dakkapellen

  • Kosten kunnen oplopen afhankelijk van materiaal en grootte
  • Mogelijk een vergunning nodig
  • Flinke verbouwing

Soorten en maten dakkapellen

Voor jouw woning in Sittard-Geleen of omgeving, kun je kiezen uit dakkapellen in alle soorten en maten. Je kunt bijvoorbeeld een dakkapel met plat dak, schuin dak of punt dak nemen, of een nokverhoging of dakkapel over twee verdiepingen. Ook qua formaat valt er veel te kiezen, dakkapellen kunnen tot wel 10 meter groot zijn. Let er wel op dat dakkapellen die geen plat dak hebben, van een zeker formaat zijn en op een bepaalde plek zijn geplaatst, een vergunning nodig hebben. Op onze pagina over dakkapel-vergunningen lees je hier meer over.

Vergunning nodig? Bekijk de prijzen van jouw gemeente

Materialen voor een dakkapel

Een groot deel van het kostenplaatje van een dakkapel wordt bepaald door de gebruikte materialen. Als basismateriaal kiezen Nederlanders vaak voor hout, kunststof of polyester en – in mindere mate – zink. Met name kunststofsoorten zoals Trespa en Keralit zijn populair. Ze hebben namelijk een uitstekende isolatiewaarde, je hoeft nauwelijks tijd te steken in onderhoud en schoonmaak en ze hebben een lange levensduur.

Extra opties voor een dakkapel

Wil jij een aannemer uit de regio Geleen een dakkapel laten bouwen? Denk dan goed na over extra opties en accessoires. In Limburg zijn er gemiddeld meer zonuren per jaar, aldus wordt het aantrekkelijker om zonwering te nemen. Als extra optie kun je ook kiezen voor hoog rendementsglas (HR++). Dit soort glas houdt in de winter de kou buiten, terwijl het in de zomer binnen niet te warm wordt. Denk verder ook goed na over eventuele boeidelen.

Besparen op jouw nieuwe dakkapel in Geleen?

Laagste prijs dakkapel Geleen

Woon jij in de regio Geleen en ben je op zoek naar een betrouwbare specialist voor het plaatsen van een nieuwe dakkapel? Dan ben je bij Slimster aan het juiste adres. Vraag direct gratis dakkapellen offertes aan en vergelijk lokale aannemers op prijzen en kwaliteit. Kies vervolgens zelf de vakman met de scherpste aanbieding en laat jouw dakkapel realiseren. Met het offertesysteem van Slimster kun je makkelijk besparen op de totale kosten inclusief montage!

Vergelijk 462 dakkapellen specialisten regio Geleen

WBB dakkapellen
Bogers & De Ruiter Dakkapellen
Scheer Dakkapellen
Dakkapel.nl
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal