Genomineerd voor Website van het Jaar 2020

Traprenovatie Vaals

Vergelijk 218 specialisten

Laatste 3 traprenovatie in Vaals

15 tredes en de 16e is bovenaan op verdieping. Graag alleen per mail contact!

Op de Knip, Kerkrade

2 trappen te voorzien van pvc beide 13 trappen en 2 bochten

Ringoven, Landgraaf

Graag offerte. Het zijn 2 trappen. Ieder bekleed met stf

Pastoor Scheepersstraat, Landgraaf

Traprenovatie offerte

Trap renoveren in Vaals

Ook vlak bij het drielandenpunt in Vaals hebben we specialisten om jouw trap te renoveren. Een traprenovatie laten uitvoeren is een spannende klus. Het is namelijk wel de bedoeling dat de trap er beter van wordt en het aangezicht in de woning verbetert. Om een specialist te vinden die jouw trap renoveert in Vaals vraag je via Slimster een gratis vrijblijvende offerte aan. De bij ons aangesloten bedrijven kunnen alle soorten trappen renoveren, van spiltrappen tot dichte trappen en van wenteltrappen tot steektrappen. Benieuwd naar alle mogelijkheden en kosten? Laat je adviseren tijdens een vrijblijvend adviesgesprek!

Besparen op jouw traprenovatie in Vaals?
traprenovatie vaals

Materialen voor traprenovatie

Trappen worden meestal gerenoveerd met hout, laminaat of pvc. Er zijn verschillende houtsoorten waaruit je kunt kiezen voor het trap renoveren. Laat je tijdens het adviesgesprek adviseren over de houtsoort die het beste bij jouw smaak past. Is hout te duur voor het gereserveerde budget? Dan kun je ook kiezen voor laminaat en pvc. Deze kunnen dezelfde uiterlijke kenmerken krijgen als de houtsoort die je anders zou gebruiken. Op die manier krijg je dezelfde uitstraling voor een lagere prijs.

Voordelige traprenovatie Vaals

Woon jij in de regio Vaals en ben je op zoek naar een betrouwbare vakman voor het renoveren van jouw trap? Dan ben je bij Slimster aan het juiste adres. Vraag gratis trapbekleding offertes aan en vergelijk lokale bedrijven op prijs en kwaliteit. Selecteer de scherpste aanbieding en laat jouw trap bekleden of compleet renoveren. Zo kun je flink besparen op de totale kosten van jouw traprenovatie!

Vergelijk traprenovatie specialisten regio Vaals

Pro Stairs Traprenovatie
Christan Traprenovatie
Trap Xpress Traprenovatie Expert
Voordelige Traprenovatie
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal