• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 99.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie

Traprenovatie Boxmeer

Vergelijk 147 specialisten

Laatste 3 traprenovatie in Boxmeer

wij willen een traprenovatie voor een wenteltrap, in 2 kleuren met led spots en een trapleuning vierkant. graag...

Faunalaan 85, Boxmeer

Open trap 24 treden en ca 92 m2 met pvc bekleden. De open trao moet van beide kanten bekleed worden

Havikskruid, Boxmeer

Rechte, dichte trap met 13 treden. momenteel met vloerbedekking, graag renoveren met eikenhout. tevens...

Burgemeester Hengstplein 22, Boxmeer

Gratis Traprenovatie offertes

traprenovatie boxmeerVoor het renoveren van trappen in de regio Boxmeer moet u bij traprenovatie.com zijn. Wij hebben ervaring met het renoveren van trappen door heel Nederland en België. Ook in Brabant plaatsen, renoveren en onderhouden wij trappen tegen zeer voordelige prijzen. Kwaliteit staat bij onze aangesloten specialisten hoog in het vaandel. Bekijk de voorbeelden op onze website van trappen die wij eerder onder handen hebben genomen of vraag een gratis offerte aan via het onderstaande formulier.

Traprenovatie tegen scherpe prijzen

Met een traprenovatie kunt u alle kanten op. Wij gebruiken verschillende materialen. Kiest u voor een eiken houten constructie met een klassieke balustrade? Of wilt u liever een moderne trap met laminaat en verlichting in de traptreden? Elk denkbaar design kunnen wij uitvoeren. U kunt ook kiezen voor PVC, een goedkoop materiaal met vele voordelen. Het is slijtvast en gemakkelijk schoon te houden. Dit materiaal is erg goedkoop in de aanschafprijs en dus goed voor uw portemonnee. Onze adviseurs kunnen u helpen met vrijblijvend advies over de verschillende mogelijkheden en materialen.

Vrijblijvend advies van een specialist?

Uw trap bekleden?

Een vorm van traprenovatie is het opnieuw laten bekleden van de trap. Door tapijt of vloerbedekking te gebruiken kunt u uw trap in Boxmeer opnieuw bekleden of stofferen. Deze simpele vorm van een traprenovatie is laag in de kosten, maar heeft een groot resultaat. Uw trap lijkt direct weer als nieuw.

Vrijblijvend een gratis offerte aanvragen

Wilt u uw woning in Boxmeer onder handen nemen met een renovatie van uw trap? Dankzij onze transparante offertes kunt u tot wel 45% besparen. De offerte komt van een geselecteerde specialist uit de regio Boxmeer en is volledig gratis en vrijblijvend. Een specialist kan bij u thuiskomen om al uw wensen en voorkeuren te bespreken. Samen kunt u brainstormen om uw droomtrap te kunnen realiseren. Wij renoveren trappen in één dag, dus de overlast zal tot een minimum worden beperkt!

Vergelijk traprenovatie specialisten regio Boxmeer
Pro Stairs Traprenovatie
Christan Traprenovatie
Trap Xpress Traprenovatie Expert
Voordelige Traprenovatie
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal