• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020

  Traprenovatie Boxmeer

  Vergelijk 213 specialisten

  Laatste 3 traprenovatie in Boxmeer

  Vanaf 9 november krijgen wij de sleutel van het huis.

  Processieweg, Siebengewald

  Oude dichte trap, geen vlakke ondergrond. Afgeronde trede. Kleur wit

  Molenstraat, Heumen

  Een dichte trap met 15 treden + zijbekleding, 2 draai. Een open trap met 15 treden. 2 draai

  Tulpenboom, Cuijk

  Traprenovatie offerte

  Nieuwe trapbekleding in Boxmeer

  Voor het renoveren van trappen in de regio Boxmeer moet je bij Slimster zijn. Ook in Brabant plaatsen, renoveren en onderhouden de bij ons aangesloten bedrijven trappen tegen zeer voordelige prijzen. Wij hebben de vakmannen geselecteerd op ervaring, service, kwaliteit en prijs. Wil je een open trap renoveren? Of een wenteltrap bekleden? Onze experts kunnen jouw trap renoveren binnen 1 dag. Benieuwd naar de mogelijkheden en kosten? Vraag gratis offertes aan en vind de beste deal!

  Besparen op jouw traprenovatie in Boxmeer?
  Traprenovatie boxmeer

  Trap renoveren tegen scherpe prijzen

  Met een traprenovatie kun je alle kanten op. Onze experts gebruiken verschillende materialen. Kies je voor een eiken houten constructie met een klassieke balustrade? Of wil je liever een moderne trap met laminaat en verlichting in de traptreden? Elk denkbaar design kunnen zij uitvoeren. Je kunt ook kiezen voor PVC, een goedkoop materiaal met vele voordelen. Het is slijtvast en gemakkelijk schoon te houden. Dit materiaal is erg goedkoop in de aanschaf en dus goed voor de portemonnee.

  Goedkope traprenovatie Boxmeer

  Woon jij in de regio Boxmeer en zoek je een betrouwbare specialist voor jouw traprenovatie? Dan ben je bij Slimster op het juiste adres. Vraag gratis trapbekleding offertes aan en vergelijk lokale bedrijven op prijzen en kwaliteit. Ga in zee met de vakman met de scherpste aanbieding. Laat jouw trap renoveren of bekleden, geheel naar jouw wens! Zo kun je flink besparen op de totale kosten van jouw klus, inclusief uurtarief en voorrijkosten!

  Vergelijk traprenovatie specialisten regio Boxmeer

  Pro Stairs Traprenovatie
  Christan Traprenovatie
  Trap Xpress Traprenovatie Expert
  Voordelige Traprenovatie
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal