Top 10 aannemers in Valkenswaard

Bekijk een overzicht van de 10 best beoordeelde aannemers in Valkenswaard. Wil je jouw huis verbouwen, renoveren of uitbouw? Of zoek je een bouwbedrijf voor een nieuwbouwproject? Via Slimster vind je een geschikt aannemingsbedrijf in Valkenswaard voor jouw project. Vraag vrijblijvende offertes aan en vergelijk de bouwbedrijven o.a. op prijs, bereikbaarheid en reviews.

Aannemer gezocht in Valkenswaard? Je huurt een aannemersbedrijf in voor verschillende bouwprojecten. Een aannemersbedrijf heeft de leiding over deze projecten, coördineert alles en stuurt andere vakspecialisten aan. De projecten van bouwbedrijven zijn grofweg onder te verdelen in:
 • Woning verbouwen of renoveren: bij een renovatie of verbouwing wordt je woning (voor een deel) opgeknapt door een aannemersbedrijf. Denk aan een badkamer verbouwing of keukenrenovatie.
 • Woning uitbouwen of aanbouwen: met een uitbouw, opbouw of aanbouw vergroot je je huis. Laat een bouwbedrijf bijvoorbeeld een uitbouw, dakopbouw, erker of kelder plaatsen.
 • Woning bouwen: hier gaat het om nieuwbouw, het volledig bouwen van een nieuwe woning. Ook hier kan je een bouwbedrijf voor inschakelen.
 • Aannemer gezocht in Valkenswaard? In Valkenswaard vind je 10 vakkundige en betrouwbare aannemers. Door offertes aan te vragen, kom je in contact met maximaal 4 bouwbedrijven die bij je wensen aansluiten. Vergelijk de bedrijven o.a. op prijs-kwaliteit, service, bereikbaarheid en reviews. Zo vind je eenvoudig het beste aannemingsbedrijf voor jouw project.

384 resultaten
1: Tanerflex
9,0
4 reviews
Aannemer Badkamer Schilder Werkzaam in Valkenswaard
Rotterdam Actief sinds 2022
Welkom bij TanerFlex, hét aannemersbedrijf dat gespecialiseerd is in diverse klussen. Of het nu gaat om betegelen, stucen, schilderen, installeren, afwerken, water- of elektricitei
2: Global Bouw EU B.V.
Geen reviews
Stukadoor Aannemer Badkamer Werkzaam in Valkenswaard
Rotterdam Actief sinds 2020
3: Aannemersbedrijf your solutions B.V.
Geen reviews
Kozijnen Aannemer Werkzaam in Valkenswaard
Rijswijk Actief sinds 2023
Wij benaderen elk project alsof het ons eigen huis betreft. Op geen enkel aspect wordt bezuinigd, en we streven ernaar om ervoor te zorgen dat alle facetten van de constructie, zel
4: J&R Installatie
Geen reviews
Zonnepanelen Sloopwerk Aannemer Werkzaam in Valkenswaard
Etten-Leur Actief sinds 2022
5: MBT Bouw
Geen reviews
Stukadoor Aannemer Werkzaam in Valkenswaard
Tilburg Actief sinds 2020
6: David Verbouwingen
Geen reviews
Aannemer Werkzaam in Valkenswaard
Ridderkerk Actief sinds 2002
Wij zijn een bedrijf wat inmiddels 20 jaar bestaat en 3.000 projecten heeft gedaan! Als eigenaar (Hans Eits) van het bedrijf ga ik uit van het principe, behandel een ander zoals j
7: De Prefabriek B.V.
Geen reviews
Aannemer Werkzaam in Valkenswaard
Amsterdam Actief sinds 2017
Thuis is de plek waar je optimaal wil genieten. Een groter huis draagt daar aan bij, want het betekent meer ruimte en dus meer comfort. Wij vinden dat dit voor zoveel mogelijk mens
8: Snijders Montage
Geen reviews
Kozijnen Dakramen Badkamer Werkzaam in Valkenswaard
Someren
9: Van Rus Dienstverleningen
Geen reviews
Schilder Stukadoor Tegelzetter Werkzaam in Valkenswaard
Hedel Actief sinds 2013
10: M. Dickhaut
Geen reviews
Aannemer Werkzaam in Valkenswaard
Eindhoven

Waarom Slimster

Zojuist vergeleken

 • 14:57Rilland
 • 14:56Utrecht
 • 14:54Best
 • 14:52Vlissingen

Waar we voor staan

 • 1260 ervaren aannemers
 • Bespaar tijd & geld
 • Juiste aannemer voor jouw klus
 • Altijd actief in jouw regio
 • Tot 4 vrijblijvende offertes
 • Met bouwtekening en vergunning

94% beveelt ons aan

8,6 gemiddeld, 912 reviews