Genomineerd voor Website van het Jaar 2020

Stukadoor Maastricht

Vergelijk 704 specialisten

Laatste 3 stukadoor in Maastricht

Beste, Onze nieuwbouwwoning wordt (als alles mee zit) in januari/februari 2021 opgeleverd. Graag wi

's-Herenelderenlaan, Maastricht

Momenteel zit er structuurverf op het plafond van onze woonkamer. Graag willen wij een offerte ontva

Iepenhoven, Maastricht

Voor onze gang en trap, fijne spachtelsputs aanbrengen 31m2 en 8m2 plafond witten. Muren zijn al gla

Smissenhaag, Maastricht

Stukadoor offerte

Stucwerk in Maastricht

Stukadoorsbedrijven uit ons netwerk zijn al enkele jaren actief in de steden van Limburg. Zo ook in de plaats Maastricht waar onze stukadoors verschillende stucwerkzaamheden verrichten zoals het aanbrengen van sierpleister, maar ook het spackspuiten van de muren en het sausklaar stuken zijn mogelijkheden waaraan je kunt denken. Omdat Maastricht een redelijk nieuwe stad is zullen veel nieuwbouwwoningen gestuct moeten worden. Je kunt het stucwerk ook laten afwerken met sierlijsten of het stucwerk waterafstotend maken. Benieuwd naar de mogelijkheden en kosten? Vraag vrijblijvend stukadoor offertes aan en vergelijk bedrijven die werkzaam zijn in Maastricht en omgeving.

Stucwerk laten afwerken

Wil je je muren of plafonds in huis op een mooie manier afwerken? Er zijn verschillende afwerkingen mogelijk, zoals het aanbrengen van sierlijsten of je stucwerk waterafstotend maken. Ook kun je een sierpleister aan laten brengen. Zo kunnen aangesloten vakmannen een praktisch en stootbestendige spachtelputz pleister aanbrengen, een stijlvolle rustiekputz afwerking aanbrengen of je kunt je muren voorzien van een ouderwetse granol afwerking. Heb je nog geen idee welk soort je wilt aanbrengen? Geen stress, de bij ons aangesloten bedrijven kunnen jou hierin adviseren.

Stucwerk Maastricht voor de laagste prijs

Woon jij in Maastricht en wil je je woning renoveren door je huis te laten stucen? Laat dit dan over aan ervaren vakmannen die werken in Maastricht en omgeving. Zo hebben zij altijd wel een referentie in het Randwyck, Sint Pieter, Scharn of een andere wijk zitten. Je bespaart eenvoudig op de voorrijkosten en je stimuleert ook nog de lokale economie. Vergelijk daarom slim via Slimster, want jij kiest het bedrijf met de beste deal.

Vergelijk stukadoorsbedrijven in regio Maastricht

Beste Stukadoor NL
Kobe Stucadoor & Schildersbedrijf
Stucadoorsbedrijf De Parel
FCS Stucadoor
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal