• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Stukadoor Maastricht

  Vergelijk 670 specialisten

  Laatste 3 stukadoor in Maastricht

  Bij de verbouwing van de keuken en woonkamer willen we de plafonds en de wanden laten stucen. Uitvoe

  Zutendaallaan, Maastricht

  We zijn bezig het een houtskelet bouw woning met 2 badkamers. Deze willen we waterdicht laten stucen

  Kasteel Beusdaelplein, Maastricht

  Appartement (ruwe schatting) het aantal vierkante meters op 240 waarvan 100 vierkante meters plafond

  Sibemaweg, Maastricht

  Stukadoor offerte

  Stucwerk in Maastricht

  Stukadoorsbedrijven uit ons netwerk zijn al enkele jaren actief in de steden van Limburg. Zo ook in de plaats Maastricht waar onze stukadoors verschillende stucwerkzaamheden verrichten zoals het aanbrengen van sierpleister, maar ook het spackspuiten van de muren en het sausklaar stuken zijn mogelijkheden waaraan je kunt denken. Omdat Maastricht een redelijk nieuwe stad is zullen veel nieuwbouwwoningen gestuct moeten worden. Je kunt het stucwerk ook laten afwerken met sierlijsten of het stucwerk waterafstotend maken. Benieuwd naar de mogelijkheden en kosten? Vraag vrijblijvend stukadoor offertes aan en vergelijk bedrijven die werkzaam zijn in Maastricht en omgeving.

  Stucwerk laten afwerken

  Wil je je muren of plafonds in huis op een mooie manier afwerken? Er zijn verschillende afwerkingen mogelijk, zoals het aanbrengen van sierlijsten of je stucwerk waterafstotend maken. Ook kun je een sierpleister aan laten brengen. Zo kunnen aangesloten vakmannen een praktisch en stootbestendige spachtelputz pleister aanbrengen, een stijlvolle rustiekputz afwerking aanbrengen of je kunt je muren voorzien van een ouderwetse granol afwerking. Heb je nog geen idee welk soort je wilt aanbrengen? Geen stress, de bij ons aangesloten bedrijven kunnen jou hierin adviseren.

  Stucwerk Maastricht voor de laagste prijs

  Woon jij in Maastricht en wil je je woning renoveren door je huis te laten stucen? Laat dit dan over aan ervaren vakmannen die werken in Maastricht en omgeving. Zo hebben zij altijd wel een referentie in het Randwyck, Sint Pieter, Scharn of een andere wijk zitten. Je bespaart eenvoudig op de voorrijkosten en je stimuleert ook nog de lokale economie. Vergelijk daarom slim via Slimster, want jij kiest het bedrijf met de beste deal.

  Vergelijk stukadoorsbedrijven in regio Maastricht

  Beste Stukadoor NL
  Kobe Stucadoor & Schildersbedrijf
  Stucadoorsbedrijf De Parel
  FCS Stucadoor
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal