• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 157.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie

Kozijnen Maastricht

Vergelijk 832 specialisten

Laatste 3 kozijnen in Maastricht

Wij willen 3 kozijnen van de slaapkamers,1 van de badkamer en 2 deuren van voor en achter. De maten

Schildruwe, Maastricht

Kunst of kozijnen 2 X 2,06 X 1,3 in 3 delen kiep kantelraam in 2 2 x 79 X 1,3 kiep kantel 1x 1,26 X

Trianonstraat, Maastricht

Hoi voor een heel huis graag offerte: Kiep 0,41 X 0,95 Vast 2,47 x 1,85 Vast 1,62 x 1,01 ( 2 x) Draa

Cassiushof, Maastricht

Kozijnen offerte

Kozijnen laten plaatsen in Maastricht

Maastricht is één van Nederlands mooiste traditionele steden met een prachtig historisch centrum en veel klassieke woningen. Wanneer je dan nieuwe kozijnen wilt laten plaatsen of kozijnen laat vervangen, dan zal je in veel gevallen een vergunning nodig hebben. Ook niet ieder materiaal kozijnen is geschikt voor oude woningen. Bij Slimster vind je meer informatie over de soorten ramen en type deuren die geschikt zijn voor monumentale panden. Je kunt ook direct een kozijn-offerte aanvragen om direct in contact te komen met aangesloten bedrijven die jou hierin kunnen adviseren.

Prijzen van kozijnen

De prijzen van de verschillende soorten ramen en allerlei type deuren lopen uiteen. Zo is de prijs van houten kozijnen lager dan die van aluminium kozijnen. Daarnaast hebben houten kozijnen wel meer onderhoud nodig dan aluminium of kunststof kozijnen. Tegenwoordig kun je ook kiezen voor kunststof met houtlook, waardoor je die klassieke uitstraling hebt van hout, maar dan zonder het nodige onderhoud. Slimster adviseert je daarom om niet alleen op de prijs te letten, maar ook te letten op kwaliteit en service. Weet je nog niet welke kozijnen je wilt hebben? Dan kun je via Slimster inspiratie opdoen voor kozijnen of vraag een kozijn-offerte aan voor informatie vanuit experts uit ons netwerk.

Kozijnen laten plaatsen?

Kozijnen laten vervangen in Maastricht

Is het hoog tijd om nieuwe kozijnen te laten plaatsen of kozijnen te vervangen? Vraag via Slimster gratis tot 5 kozijn-offertes aan en kom in contact met bedrijven die in Maastricht en omgeving werken. Jij vergelijkt deze bedrijven en kiest welke vakman de kozijnen gaat plaatsen of vervangen. Zo bespaar je eenvoudig en zonder gedoe op de kosten van nieuwe kozijnen.

Vergelijk kozijnen bedrijven regio Maastricht

Eurokozijn
Multi Kozijn
Bogers kozijnen
Kroon Kozijn & Focus Kozijntechniek
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal