• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Kozijnen Meijel

  Vergelijk 882 specialisten

  Laatste 3 kozijnen in Meijel

  De maat van het raam is 1,8 m breed en 2 m hoog. Het mag een vast raam zijn. We willen 6 vakken er i

  Sevenumse Dijk, Maasbree

  2 kozijnen van ong (BxL) 100x100, 1 van 50x100, 1 van 30x60, 1 van 60x30 en 2 ramen op de begane gro

  Laurierstraat, Nederweert

  Vervangen van 5 raamkozijnen door nieuw. Betreft boerderij, boven kantelraam, beneden vast. Afmeting

  Booldersdijk, Nederweert

  Kozijnen offerte

  Op zoek naar ramen en deuren in Meijel?

  Woon jij in Meijel of omgeving en je wilt nieuwe ramen laten plaatsen of kozijnen vervangen? Via Slimster kom je eenvoudig in contact met maximaal 4 specialisten uit ons netwerk die wij voor je geselecteerd hebben. Wij gaan zorgvuldig en deskundig te werk. Zo controleren wij vooraf of de aangesloten experts in jouw regio werkzaam zijn. Dat scheelt jou tijd met het zoeken en houd je ook de kosten laag.

  Mogelijkheden kozijnen

  Vakmannen die bij ons aangesloten zijn werken met verschillende kozijn materialen, waarmee een unieke uitstraling gecreëerd kan worden. Denk hierbij aan houten kozijnen met een warme uitstraling, onderhoudsvrije kunststof kozijnen of luxe aluminium kozijnen. Zoals je al merkt heeft elk materiaal zo zijn voordelen. Bekijk daarom meer informatie over de kozijn materialen op onze website of vraag direct een kozijn-offerte aan en kom in contact met aangesloten vakmannen.

  Vrijblijvende kozijn offertes in Meijel

  Slimster heeft meer dan 500 kozijn-bedrijven aangesloten, waarvan een aantal werken in Meijel en omgeving. Door in de offerte-aanvraag jouw voorkeuren op te geven, zoals materiaal van het kozijn, om hoeveel kozijnen het gaat en wanneer je ze geplaatst wilt hebben, zoeken wij de beste specialisten uit die wij aan jouw aanvraag koppelen. Je ziet direct welke regionale bedrijven dit zijn en je kunt direct een vrijblijvend adviesgesprek met ze inplannen. Hierdoor bespaar je tijd met zoeken en ook op de kosten van nieuwe kozijnen.

  Vergelijk kozijnen bedrijven regio Meijel

  Eurokozijn
  Multi Kozijn
  Bogers kozijnen
  Kroon Kozijn & Focus Kozijntechniek
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal