• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 134.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie

Traprenovatie Zierikzee

Vergelijk 172 specialisten

Laatste 3 traprenovatie in Zierikzee

Renoveren van de trap van 18 treden. Op de trap ligt nu vloerbedekking.

Speelmansplaat, Zierikzee

Rechte trap Breedt 75 cm Diep 21 cm Kleur zwart Geen stootborden nodig Montage zelf Wel leveren kit

Mantelmeeuwstraat, Zierikzee

trap met een kwartdraai, 18 treden. bekleden: treden en stootborden

Poststraat, Zierikzee

Traprenovatie offerte

Nieuwe trapbekleding Zierikzee

Oude trappen in huis die niet meer mooi zijn? Slijtageplekken op de stootborden en loszittende traptreden zijn lelijk, maar ook gevaarlijk. Door een goede traprenovatie kun je jouw trappen weer als nieuw maken. Via Slimster kun je eenvoudig lokale trapbekleding specialisten vergelijken, ook in Zierikzee! De bij ons aangesloten bedrijven werken met hoogwaardige materialen, bieden extra traprenovatie opties en staan garant voor kwaliteit. Benieuwd naar alle mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan en vind de beste deal!

Jouw trap laten renoveren

Heeft jouw trap bekleding? Ook dan kunnen onze specialisten de trap renoveren. Je kunt nieuwe vloerbedekking krijgen, maar ook een totaal nieuw uiterlijk. Het hout dat ze gebruiken kan ook bekleed worden met halve manen en tapijt. Op die manier houd je het warme zachte gevoel van de vloerbedekking maar kun je ook genieten van het gebruikte hout. Halve manen, tapijt en vloerbedekking zijn te krijgen in verschillende kleuren en met meerdere motieven. Daardoor kun je jouw eigen stijl uitkiezen en een unieke trap creëren.

Besparen op jouw traprenovatie in Zierikzee

Beste deal traprenovatie in Zierikzee

Woon jij in de omgeving van Zierikzee en zoek je een ervaren vakman voor jouw traprenovatie? Vraag dan direct gratis trapbekleding offertes aan via Slimster. Zo kun je lokale specialisten vergelijken op prijs, service en kwaliteit. Selecteer de expert met de scherpste aanbieding en laat jouw trap renoveren op maat. Zo kun je flink besparen op de totale kosten van jouw project, inclusief uurloon en voorrijkosten!

Vergelijk traprenovatie specialisten regio Zierikzee

Pro Stairs Traprenovatie
Christan Traprenovatie
Trap Xpress Traprenovatie Expert
Voordelige Traprenovatie
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal