• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 101.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie

Dakkapellen Goes

Vergelijk 356 specialisten

Laatste 3 dakkapellen in Goes

Bestaand dakkapel verwijderen. Nieuw dakkapel +/- 3, meter breed met kunststof kozijn, 2 draai/kiep ramen...

Sportlaan, Wissenkerke

Goedkoopste dakkapel kleur wit 3 m breed 1.75 hoog 1 draai/kiep raam incl btw en montage. Afwerking binnen...

Palts, Oost-Souburg

Graag indicatieve prijs voor 2 opties. 1. Volledig afgewerkt 2. Binnenafwerling zelf te verzorgen

Ruisdaelstraat, Goes

Gratis Dakkapel offertes

Dakkapel laten plaatsen in Goes

Denkt u weleens na over alle extra mogelijkheden die u heeft als uw huis een dakkapel zou hebben? Een extra slaapkamer voor (een van) uw kinderen, een studeerkamer, extra opbergruimte zodat uw huis een stuk opgeruimder wordt, meer licht in huis… Via Dakkapellen.com kunt u offertes bij meerdere specialisten opvragen. Andere inwoners van Zuid-Beveland hebben hierdoor tot wel 45% op de aanlegprijs van hun dakkapellen weten te besparen. Woont u in Goes, dan is dít het moment om contact op te nemen met specialisten uit de regio en u te laten informeren over de mogelijkheden en prijzen!

Soorten en materialen voor uw dakkapel

Voordat u in zee gaat met een dakkapelspecialist, is het verstandig om goed na te denken over uw droomdakkapel. Allereerst het type. Wilt u er één met een plat dak, een schuin dak of zadeldak? U kunt ook overwegen om voor een zogeheten nokverhoging te kiezen. U krijgt hierdoor als het ware een extra verdieping met zeer veel extra ruimte. Echter, dit vergt ook wat meer kosten en doorgaans is een bouwvergunning hiervoor noodzakelijk.

Voorts staat u voor de materiaalkeuze. Gaat u voor klassiek en kiest u hout? Stijlvol en relatief goedkoop in de aanleg, maar het vergt wel wat meer onderhoud dan de kunststof varianten. Een polyester dakkapel heeft dan weer als voordelen dat hij wat beter isoleert, een hoge duurzaamheidswaarde heeft en u er minder omkijken naar heeft. Voor veel mensen is de keuze makkelijker te maken als ze in een showroom zijn geweest en de verschillende types en materialen hebben aanschouwd.

Advies bij een specialist

Omdat het gaat om een aanpassing aan uw woning waar een aardige som geld mee is gemoeid, is het altijd verstandig om advies in te winnen bij een specialist. De vaklieden uit Goes en omstreken die Dakkapellen.com heeft geselecteerd, beschikken over alle noodzakelijke technische kennis en hebben uitgebreide ervaring. Hierdoor kunnen ze feilloos met u meedenken, waardoor het eindresultaat gegarandeerd aansluit bij al uw wensen.

De bedrijven waarmee u in contact kunt komen, kunnen ook de nodige randzaken voor hun rekening nemen. Zo zijn ze bijvoorbeeld goed op de hoogte van de geldende regelgeving in de regio en kunnen ze u vertellen of u een zogeheten omgevingsvergunning nodig heeft. Is dit het geval, dan rekent de gemeente Goes daarvoor bijvoorbeeld € 374,03 leges.

Vergunning of geen vergunning?

Goed om te weten: in veel gevallen zult u geen vergunning nodig hebben voor uw dakkapel. Voor een dakkapel aan de voorkant en (in het geval van een hoekwoning) de zijkant is een vergunning nodig wanneer deze zijdes grenzen aan publieke ruimte. Is dit niet zo, dan mag u in de regel een dakkapel aanleggen als:

  • Uw beoogde dakkapel niet hoger is dan 175 centimeter
  • Deze niet meer dan een halve meter van de randen van het dak is verwijderd
  • De kapel bestemd is voor een gebouw dat dient voor permanente bewoning, dus bouwketen en vakantiewoningen zijn uitgezonderd

Via de vergunningcheck van de Rijksoverheid kunt u zelf een goede indicatie krijgen van de regelgeving en de mogelijkheden.

Direct tot wel vijf offertes opvragen

De specialisten waar Dakkapellen.com mee samenwerkt bij u in de regio, gaan graag met u om de tafel zitten om de mogelijkheden door te spreken. Door het formulier hieronder in te vullen, ontvangt u tot wel vijf offertes. Op basis hiervan kunt u een goede inschatting maken van de mogelijkheden, termijnen en prijzen. U zult zien: een goede dakkapel kan ook best goedkoop zijn.

Vergelijk dakkapellen specialisten regio Goes
Klaassen Dakkapellen
Scheer Dakkapellen
Klok & De Ruiter Dakkapellen
Dooijewaard Dakkapellen
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal