• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 179.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie
Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

Kozijnen De lier

Vergelijk 854 specialisten

Laatste 3 kozijnen in De Lier

vast en draaikiep en rooster 120 cm bij 130cm 3x 1vast raam 60 cm x 120cm alles grof gemeten

Trompet, De Lier

6 kozijnen ongeveer 140 cm breed en 145 cm hoog 1 kozijn ongeveer 60 breed en 145 cm hoog 1 kozijn 2

Populierenhof, De Lier

3st kozijnen ca 144x150 cm, 1 draaikiepraam/1vast raam met ventilatierooster 1st kozijn ca. 90x150c

Meidoornhof, De Lier

Kozijnen offerte

Nieuwe kozijnen in de regio De Lier

Woon jij in De Lier of omgeving en wil je kozijnen vervangen? Via Slimster kom je in contact tot 5 aangesloten bedrijven die in jouw regio werken met o.a. kunststof kozijnen en kunststof schuifpuien. Door bij ons een kozijn offerte aan te vragen ontvang je maximaal 5 offertes en kies jij het beste bedrijf die de kozijnen plaatst.

Prijzen van kozijnen

De prijzen van de verschillende soorten ramen en allerlei type deuren lopen uiteen. Zo is de prijs van houten kozijnen lager dan die van aluminium kozijnen. Daarnaast hebben houten kozijnen wel meer onderhoud nodig dan aluminium of kunststof kozijnen. Tegenwoordig kun je ook kiezen voor kunststof met houtlook, waardoor je die klassieke uitstraling hebt van hout, maar dan zonder het nodige onderhoud. Slimster adviseert je daarom om niet alleen op de prijs te letten, maar ook te letten op kwaliteit en service. Weet je nog niet welke kozijnen je wilt hebben? Dan kun je via Slimster inspiratie opdoen voor kozijnen of vraag een kozijn-offerte aan voor informatie vanuit experts uit ons netwerk.

Kozijnen laten plaatsen of vervangen?

Kozijn offerte aanvragen in De Lier

De kosten die aangegeven worden in een offerte zijn anders dan de indicatieve prijzen en kunnen hierin erg verschillen. Het kan zijn dat een vakman meer of minder tijd nodig heeft. Een offerte geeft hierdoor een realistisch beeld van de verwachte kosten en aangesloten vakmannen plannen graag een adviesgesprek met je in om de situatie te bekijken. Door via Slimster offertes aan te vragen kom je in contact met maximaal 5 regionale bedrijven die werkzaam zijn in De Lier en omgeving. Hierdoor bespaar je op de voorrijkosten en zijn er altijd wel referenties beschikbaar in Nieuwe Tuinen, Westerlee of De Lier zelf.

Vergelijk kozijnen bedrijven regio De Lier

Eurokozijn
Multi Kozijn
Bogers kozijnen
Kroon Kozijn & Focus Kozijntechniek
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal