• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 116.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie

Traprenovatie Delfshaven

Vergelijk 157 specialisten

Laatste 3 traprenovatie in Delfshaven

Rechte trap met 13 treden waar tapijt op zit en verwijderd moet worden. Wil graag lichte grijs lamin

Marconistraat, Schiedam

Gaat om 2 trappen in nieuwbouwwoning, 15 treden met per trap met draai onder en boven. Hoor het graa

Cronjéstraat, Rotterdam

13 trede, rechte trap, trede + stootbord en eventueel extra led verlichting. Plaatsingen +\- week va

Oranjestraat, Rotterdam

Traprenovatie offerte

Trap renoveren in Delfshaven

Met alleen een nieuwe trapleuning krijgt jouw woning al een aardige opknapbeurt. Maar wat dacht je van een geheel nieuwe trap zonder teveel verbouwingen? Dit kan zo geregeld worden middels een traprenovatie. Delfshaven en omgeving kent veel vakmannen die met hun ervaring jouw trap renoveren. Met overzettreden worden jouw oude versleten treden vervangen. Deze nieuwe treden voor trappen komen in ieder design en prijzen lopen uiteen van goedkoop tot duur. Benieuwd naar alle mogelijkeden, kosten en extra trapbekleding opties? Vraag gratis offertes aan en vind de beste deal!

Nieuwe trapbekleding op maat

Een traprenovatie laten uitvoeren in Delfshaven en regio werkt heel eenvoudig. In plaats van het volledig uitbreken van de oude trap, worden er nieuwe treden over de bestaande geplaatst. Je kiest zelf de kleuren en materialen zoals PVC, eiken, laminaat, tapijt en vloerbedekking. Door de grenzeloze mogelijkheden is er altijd een stijl te vinden die past bij jouw individuele wens en woning.

Laagste prijs voor traprenovatie Delfshaven?

Heb jij bijvoorbeeld een ouder pand en past een trap in ouderwetse stijl goed? Of misschien woon je in een nieuwbouw woning waar strakke treden goed tot hun recht komen? Denk je er zelf eens goed over na en laat je door jouw traprenovatie expert in Delfshaven informeren. In een vrijblijvend adviesgesprek ontdek je precies wat mogelijk is met jouw trappen.

Besparen op traprenovatie Delfshaven

Woon jij in de regio Delfshaven en zoek je een betrouwbare traprenovatie specialist? Dan kan Slimster je goed helpen. Vul het offerteformulier in en ontvang tot 5 gratis en vrijblijvende offertes. Zo kun je lokale bedrijven vergelijken op prijzen en kwaliteit. Selecteer de vakman met de voordeligste aanbieding en laat jouw trap renoveren of bekleden. Zo kun je tot wel 45% besparen op de totale kosten voor jouw renovatie inclusief trapbekleding!

Vergelijk traprenovatie specialisten regio Delfshaven

Pro Stairs Traprenovatie
Christan Traprenovatie
Trap Xpress Traprenovatie Expert
Voordelige Traprenovatie
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal