• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?
  Nedasco vergoeding hoortoestellen

  Nedasco vergoeding hoortoestellen

  Maak afspraak
  Gratis & vrijblijvend

  Nedasco is onderdeel van Aegon Nederland. Het is een volmachtbedrijf die samenwerkt met verschillende verzekeraars. Via adviseurs kun je een zorgverzekering afsluiten via Nedasco bij Avéro Achmea, De Amersfoortse en VGZ. Hierdoor heb je een grote keuze uit basisverzekeringen en aanvullende verzekeringen.

  Hoe zit het met recht op vergoedingen bij de aanschaf van een gehoorapparaat via Nedasco? Allereerst moet je aan de voorwaarden voldoen om recht te hebben op een vergoeding. Zoals een gehoorverlies van minimaal 35 dB en verwijzing van een StAr-audicien. Je hebt recht op een vergoeding van maximaal 75% van het aankoopbedrag. De overige 25% is voor eigen rekening, maar dit kan met de juiste aanvullende verzekering verder gedekt worden.

  Vergoeding hoortoestel Nedasco basisverzekering

  Bij Nedasco als volmachtbedrijf kun je kiezen uit de basisverzekeringen van alle bedrijven waar Nedasco mee samenwerkt. Hierdoor heb jij een ruime keuze uit verschillende polissen. Bij een basisverzekering van Nedasco met naturapolis ben je voor de maximale vergoeding van 75% op de aanschaf van een hoortoestel aangewezen op de audiciens waar contracten mee zijn afgesloten.

  Ga je voor een audicien waar geen contract mee is afgesloten? Dan zal de vergoeding waarschijnlijk een stuk lager liggen. Hierdoor zul je meer zelf moeten betalen. Bij een basisverzekering met restitutiepolis heb je zelf de vrije keuze uit audiciens. Als je aan de voorwaarden voldoet heb je recht op een vergoeding van 75%.

  Vrijblijvend jouw gehoor laten testen?

  Vergoeding hoortoestel Nedasco aanvullende verzekeringen

  Bij Nedasco vind je verschillende zorgverzekeraars met hun eigen aanvullende verzekeringen. Maar welke verzerkeraars bieden in 2020 een aanvullende dekking voor jouw gehoortoestel?

  • Avero Achmea = Extra Vitaal vergoedt 300 euro per toestel bij een gecontracteerde audicien.
  • De Amersfoortse = Dekking uit het budget voor hulpmiddelen. Aanvulling Start vergoedt 50 euro, Aanvulling Extra 250 euro en Aanvulling Uitgebreid 400 euro.
  • VGZ = Dekking uit het budget voor hulpmiddelen. Aanvullend Beter vergoedt 250 euro en Aanvullend Best 500 euro.

  Eigen bijdrage voor hoortoestellen?

  Deze extra dekking gebruik je voor de eigen bijdrage bij de aanschaf van een hoortoestel. Een 100% dekking zul je hier in de meeste gevallen niet mee halen, maar de eigen bijdrage zal een stuk lager liggen met de juiste aanvullende verzekering van Nedasco. Bovenstaande vergoedingen voor een gehoorapparaat via Nedasco zijn voor 2020.

  Nedasco heeft zelf geen zorgverzekering, maar werkt als volmachtbedrijf samen met zorgverzekeraars. De polisvoorwaarden en hoortoestel vergoedingen zijn dus verschillend per verzekeraar.

  Andere zorgverzekeraars

  Benieuwd naar de hoortoestel vergoeding van andere verzekeraars? Bekijk hieronder alle zorgverzekeringen.