Energie aanbieding met cadeau

Overstappen van energieleverancier kan jou veel voordeel opleveren. Door elk jaar de energiecontracten te vergelijken kun je namelijk flink besparen op de stroomkosten. Je kunt niet alleen besparen op de energie zelf, maar ook profiteren van extra aanbiedingen zoals een cadeaubon, cashback, cadeau of welkomstkorting. Benieuwd naar de beste energie aanbieding met cadeau? Bij Slimster kun je eenvoudig alle energie-aanbiedingen vergelijken!

Energie overstappen met cadeau 2024

Besparen op je energierekening?

Kies dan ook voor het verduurzamen van je woning met populaire maatregelen zoals zonnepanelen, spouw-, zolder- en vloerisolatie of isolatieglas.

Ontvang direct gratis en vrijblijvende offertes:

Meer weten? Bekijk alles over duurzaam maar ook onze Woning verduurzamen en Gasloos wonen pagina's.

Investeringssubsidie 2024 (ISDE)
Bij 2 of meer verduurzamingen kom je in aanmerking voor subsidie. Wees er snel bij voor het 'potje' weer op is.

Waarom welkomstkorting of cadeau bij overstappen energie?

Mensen stappen tegenwoordig steeds makkelijker over van energieleverancier. De tijd dat je vele jaren een vast energiecontract had is echt voorbij. Je kunt online eenvoudig energietarieven vergelijken en de goedkoopste aanbieding kiezen. Energie overstappen is bovendien met 1 muisklik te regelen. Omdat zoveel mensen overstappen van leverancier, voelen energiemaatschappijen zich genoodzaakt om speciale acties aan te bieden.

Op deze manier proberen ze nieuwe klanten te werven en hun energiecontract extra aantrekkelijk te maken. Want zeg nu eerlijk, een welkomstpremie van 300 euro of een cadeaubon voor bekende (web)winkels kan er voor zorgen dat je op een bepaalde aanbieding ingaat. Bij Slimster kun je in onze energievergelijk module direct filteren op energiecontracten met cadeau. Zo zie je alle leveranciers met cadeaus, cashback of extra welkomstkorting.

Kies de beste energie aanbieding met cadeau via Slimster en profiteer van een welkomstpremie of cadeaubon tot een waarde van wel 300 euro!

Overstappen energie met cadeau

Wil jij overstappen van energie met cadeau of welkomstbonus? Dan kun je dit eenvoudig online doen door alle energieleveranciers op Slimster te vergelijken. Controleer wel eerst de einddatum van je huidige contract om een opzegboete te vermijden. Gebruik de energievergelijk module hierboven en vergelijk alle contracten met welkomstkorting, cashback, cadeaubon of ander cadeau. Heb jij een passende aanbieding gevonden en wil je energie overstappen? Vraag direct de overstap aan en de energieleverancier gaat voor je aan de slag.

  1. Controleer of jij boetevrij kunt overstappen (resterende looptijd minder dan 2 maanden)
  2. Vergelijk alle leveranciers, tarieven en energie cadeaus
  3. Kies de beste aanbieding en sluit jouw nieuwe contact online af
overstappen energie met cadeau

Gratis cadeaus, cashback of welkomstpremie

Maar welke cadeaus kun je verwachten bij het veranderen van energieleverancier? Bij de energie aanbiedingen met cadeaus heb je vaak de keus uit cashback in de vorm van welkomstkorting, cadeaubonnen of producten met een bepaalde waarde.

Cashback of welkomstkorting

Veel energieleveranciers bieden korting aan bij het afsluiten van een nieuw energiecontract. Dit bedrag kan oplopen tot wel 300 euro en wordt verwerkt aan het eind van het contract jaar. Deze eenmalige korting bij energie overstappen wordt dus bij de eindafrekening verrekend met je daadwerkelijke energieverbruik.

Zo'n hoge welkomstpremie klink heel verleidelijk, maar is niet altijd voordelig voor je. Energiecontracten met een hoge korting hebben vaak een hoger tarief voor gas en stroom. Heb jij een hoog stroom- en gasverbruik? Dan blijft er niks van je korting over in vergelijking met contracten zonder korting en een lager energietarief. Is jouw verbruik erg laag? Dan profiteer je het meest van zo'n hoge welkomstbonus.

Cadeaubon bij energiecontract

Een ander populair energie cadeau is de cadeaubon. Het voordeel van een cadeaubon is dat je deze bij populaire winkels kunt besteden en zelf kunt uitzoeken wat je ervan koopt. Zo kun je bijvoorbeeld een cadeaubon van Bol.com krijgen t.w.v. 300 euro. Maar ook cadeaubonnen van Wehkamp, MediaMarkt of andere grote (web)winkels worden vaak aangeboden als kado bij energie overstappen. De bedragen zijn afhankelijk van het energiegebruik en de looptijd van het contract. Vaak kun je een cadeaubon van 75 tot 300 euro krijgen.

Gratis product cadeau bij overstap

Toch liever een gratis cadeau bij energie overstappen? Er zijn ook regelmatig energie aanbiedingen met een product, zoals een tablet, wasmachine, smartphone, Airfryer of slimme thermostaat. Met zo'n slimme thermostaat kun jouw smart home helemaal afmaken en nog makkelijker op energiekosten besparen. Dat vinden wij bij Slimster ook een goede combinatie!

energie aanbieding met cadeau

Energieleveranciers met welkomstcadeau vergelijken

Benieuwd naar de energie aanbiedingen met cadeau van alle leveranciers? Bij Slimster kun je eenvoudig alle energiecontracten vergelijken, natuurlijk inclusief welkomstkorting, cadeaubon of gratis kado. Bekijk direct welk Vattenfall cadeau of Essent cadeau je in 2024 krijgt bij het overstappen. Wil jij wisselen van energieleverancier met gratis cadeau? Klik hieronder op de leverancier van jouw voorkeur en bekijk de beste energie aanbiedingen.

Beste energie aanbieding met cadeau

Bij Slimster vind je altijd de beste energie aanbieding met cadeau. Onze missie is namelijk om jou te helpen bij het vinden van de goedkoopste energieleverancier. Gebruik je ons systeem voor energievergelijk? Dan kun je eenvoudig alle leveranciers vergelijken op tarieven en welkomstpremie. Vul jouw postcode en (geschat) energieverbruik in om aanbiedingen op maat te zien. Kies vervolgens de beste aanbieding en sluit direct online jouw nieuwe energiecontract af!

Populaire energie aanbiedingen 2024

Energie aanbieding met cadeau
Energieleverancier Gratis cadeau Looptijd
Essent € 300 welkomstkorting 3 jaar
Vattenfall € 300 Bol.com cadeaubon 1 jaar
Eneco € 200 welkomstkorting 3 jaar
Oxxio € 165 welkomstkorting 1 jaar
Powerpeers € 200 welkomstkorting 1 jaar
Essent € 150 Bol.com cadeaubon 1 jaar
Vattenfall Cadeau uitzoeken t.w.v € 250 1 jaar
Essent € 150 Rituals cadeaubon 1 jaar
Vattenfall € 269 Nintendo Switch 1 jaar
Essent Gratis 43-inch Smart TV 3 jaar
Vattenfall Gratis Samsonite kofferset 1 jaar