• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Energie besparen

  Energiebesparing is goed voor een lagere energierekening en ook nog eens goed voor het milieu. Wij van Slimster vinden dit erg belangrijk en bij ons kun je diverse aanbieders van energie, zonnepanelen en apparatuur met elkaar vergelijken. Hiermee houd je de kosten voor energiebesparende maatregelen zo laag mogelijk en zorg je voor een optimaal rendement.

  Energieleveranciers vergelijken

  Onafhankelijk energie-aanbieders vergelijken? Bij Slimster kun je al in een paar minuten overstappen van energiemaatschappij. Je vult eerst wat gegevens in zoals het elektriciteitsverbruik en gasverbruik. Daarnaast geef je aan of je beschikt over een enkele of dubbele meter. Wij zoeken een betrouwbare aanbieder die het best bij jouw persoonlijke situatie past en die de goedkoopste prijs biedt. Bijvoorbeeld een vast of variabel contract van 3 of 5 jaar. Door te vergelijken vind je de laagste maandpremie en kun je op jaarbasis honderden euro’s besparen.

  Tip: op zoek naar een energie-aanbieder voor jouw bedrijf? Ook voor zakelijk gebruik kun je bij Slimster de beste maatschappij vinden met de voordeligste aanbieding.

  Specialisten voor zonnepanelen vergelijken

  Wil jij naast een voordelig energiecontract nog meer kosten besparen? Denk in dat geval ook eens aan zonnepanelen. Bij Slimster hebben wij betrouwbare specialisten in ons netwerk waarbij je hoge kwaliteit zonnepanelen kunt kopen. Zij plaatsen de zonnepanelen vakkundig op jouw puntdak of platte dak. Via Slimster kun je gratis zonnepanelen offertes aanvragen van verschillende bedrijven uit de regio. Je krijgt dan maximaal 4 offertes die je met elkaar kunt vergelijken. De experts komen ook graag vrijblijvend bij je langs. Door de prijsopgaven te vergelijken met elkaar vind je de meeste voordelige zonnepanelen en de professional die het best aan jouw wensen voldoet. Dat is dus profiteren van het hoogste rendement.

  Nog meer geld besparen met energiezuinige apparaten

  Via Slimster kun je ook apparatuur met een laag energieverbruik vergelijken. Denk hierbij aan wasmachines, wasdrogers, koelkasten, fornuizen met bijvoorbeeld een energielabel A++ of zelfs energieklasse A+++. Maar ook energiebesparende tv’s, vaatwassers, vriezers en magnetrons kun je met elkaar vergelijken. Zo vind je niet alleen de meest energiebesparende, maar ook nog de beste koop.

  Energie en geld besparen doe je dus eenvoudig en slim bij Slimster!