Energiedirect

Energiedirect

Bij Energiedirect krijg je meer dan alleen een scherpe prijs. Ze staan namelijk ook voor een uitstekende service getuige de 8,2 die ze van hun klanten krijgen. Bij alle energie-contracten van Energiedirect krijg je 100% windenergie, oftewel gewoon groene stroom voor een lage prijs. Dit is goed voor jouw portemonnee én het milieu. Je kunt eenvoudig online overstappen en profiteren van cashback voordeel.

Energiedirect energie vergelijken

Investeringssubsidie 2024 (ISDE)
Bij 2 of meer verduurzamingen kom je in aanmerking voor subsidie. Wees er snel bij voor het 'potje' weer op is.

Besparen op je energierekening?

Kies dan ook voor het verduurzamen van je woning met populaire maatregelen zoals zonnepanelen, spouw-, zolder- en vloerisolatie of isolatieglas.

Ontvang direct gratis en vrijblijvende offertes:

Meer weten? Bekijk alles over duurzaam maar ook onze Woning verduurzamen en Gasloos wonen pagina's.

100% windenergie voor een scherp prijsje

Grijp je voordeel bij Energiedirect en vind de laagste prijs voor 100% groene Windstroom. Bij Energiedirect vind je namelijk groene stroom voor het scherpste tarief. Bang dat die goedkope energieprijzen ten koste gaan van hun service? Geen nood, Energiedirect combineert goedkope energie met de beste service. Van hun klanten krijgen ze namelijk een dikke 8,2 als gemiddelde van alle reviews.

Energie besparen is goed voor het milieu en voor jouw portemonnee. Klanten van Energiedirect kunnen zelf ook groene stroom opwekken met zonnepanelen. Zo heb jij minder stroom nodig van de leverancier, waardoor je flink kunt besparen op jouw energierekening.

Energiedirect contact

Wil jij in contact komen met Energiedirect? Hun klantenservice staat voor je klaar om jouw vragen over energietarieven, contracten en meterstanden te beantwoorden. Je kunt op Energiedirect.nl gebruik maken van hun chatbot, maar we snappen ook dat je misschien liever telefonisch of via mail in contact komt. Gebruik dan de onderstaande contactgegevens;

Beste energiewebsite van het jaar

Op zoek naar een betrouwbare energieleverancier met scherpe tarieven voor gas en stroom? Dan zit je bij Energiedirect goed! Om hun service en betrouwbaarheid te onderstrepen hebben zij namelijk al 4 keer de award voor Beste Energiewebsite van het Jaar gewonnen. In 2016, 2017, 2018 en 2020 zijn ze uitgeroepen tot Website van het Jaar in de categorie Energie.

Groene stroom

Groene energie is beter dan energie uit fossiele brandstoffen. Daarom krijg je bij Energiedirect altijd 100% groene windstroom zonder extra kosten. Deze windenergie wordt opgewekt in windmolenparken door heel Europa. Energiedirect.nl behoort al sinds 2002 tot de goedkoopste energiemaatschappijen en leveren groene stroom standaard in jouw contract.

Energiedirect overstappen

Bij Slimster kun je alle energie aanbiedingen vergelijken en elk jaar besparen op jouw energierekening. Heb jij een goedkoop energiecontract van Energiedirect gevonden en wil je gelijk overstappen? Dit kan eenvoudig online met de overstapservice van Energiedirect.nl. Zo kun je gelijk beginnen met besparen op de stroomprijs en gasprijs.

Eerst nog even energie vergelijken via Slimster?

  1. Vul je gegevens in, zoals postcode + huisnummer en gemiddeld energieverbruik
  2. Gebruik de filters om aan te geven wat je zoekt
  3. Vergelijk energie aanbiedingen op prijzen en looptijd

Energie lekker simpel

Energiedirect tarieven & aanbiedingen

In onze energievergelijker zie je direct de tarieven van Energiedirect. Op basis van jouw postcode en (geschat) energieverbruik zie je de prijs per maand voor gas en stroom. Overstappen is eenvoudig online te regelen. Vergelijk de energieprijzen en vind altijd de beste deal voor jouw nieuwe energiecontract. De tarieven in 2024 bij Energiedirect zijn als volgt;

  • Stroomprijs per kWh = € 0,505
  • Gasprijs per m3 = € 2,24

Bij Slimster kun je eenvoudig alle Energiedirect energie tarieven en groene stroom aanbiedingen vergelijken. Wij helpen jou bij het vinden van de beste deal!