Direct warmtepomp offerte vergelijken

Warmtepomp installeren voor de beste prijs? Vraag direct gratis warmtepomp offertes aan en vergelijk tot wel 4 installateurs die in jouw regio actief zijn!

Bespaar tijd & geld
Direct warmtepomp offerte vergelijken

Investeringssubsidie 2024 (ISDE)
Bij 1 of meer isolatie werkzaamheden, een warmtepomp, zonneboiler of warmtenetaansluiting kom je in aanmerking voor subsidie (VvE nog via SEEH). Onze warmtepomp specialisten adviseren & helpen jou hier graag bij. Bespaar nú 20% door subsidie.
Wees er snel bij voor het 'potje' weer op is.

Online warmtepomp offertes aanvragen

  1. Vul bovenstaand offerte formulier in
  2. Wij matchen de 4 beste bedrijven voor jouw opdracht
  3. Je ontvangt een offerte van ieder bedrijf
  4. Vergelijk deze offertes
  5. Kies de beste deal

Waarom offerte warmtepomp vergelijken via Slimster?

Wil je warmtepomp offertes aanvragen? Een hybride warmtepomp of all electric warmtepomp is een flinke investering. Het is daarom altijd verstandig om meerdere offertes te vergelijken.

Door te vergelijken vind je de beste warmtepomp deal qua prijs, kwaliteit en service. Heb je nog vragen na het lezen van onze online informatie? De aangesloten installateurs voorzien je graag van vrijblijvend advies.

Hoe werkt offertes vergelijken via Slimster?

Eenvoudig warmtepomp offerte vergelijken

Warmtepomp offerte

Je woning verduurzamen met een warmtepomp? Vraag eenvoudig warmtepomp offertes aan via het bovenstaande formulier. Om de beste installateurs in jouw regio te vinden, hebben we je adresgegevens nodig. Zo kunnen wij gericht voor je op zoek naar de beste vakman in jouw regio.

Na het versturen van de warmtepomp aanvraag gaan wij in ons netwerk op zoek naar de beste specialisten voor jou. Je ontvangt een e-mail waarin we vertellen aan wie de jouw opdracht hebben doorgestuurd.

Beste warmtepomp deal vinden voor jou

Je ontvangt warmtepomp offertes van deze installateurs. In een oogopslag kun je deze offertes met elkaar vergelijken. Zo maak je eenvoudig een eerste selectie:

  • Heeft het bedrijf goede referenties?
  • Bezit het bedrijf keurmerken?
  • Is de offerte aantrekkelijk geprijsd?
  • Heb je garantie op materiaal & montage?
  • Wat zit er wel/niet bij de prijs inbegrepen?

Maak een vrijblijvende afspraak met de vakmannen van jouw keuze. Je kunt dan face-to-face al je vragen stellen en ook alternatieven bespreken. Zo krijg je een goed beeld van de mogelijkheden.

Worden er nieuwe afspraken gemaakt? Tijdens of na de afspraak ontvang je een nieuwe warmtepomp offerte. Vergelijk deze met de andere prijsopgaves en kies welke deal het beste bij jou past.