Vattenfall

Vattenfall

Vattenfall is de grootste energieleverancier in Nederland met meer dan 2 miljoen klanten. Je kunt Vattenfall waarschijnlijk onder hun oude naam Nuon. De leverancier streeft naar fossielvrij leven binnen één generatie en streeft naar een duurzame toekomst. Energie overstappen naar Vattenfall? Kies je eigen cadeau tot 350 euro bij stroom en gas, zoals een Philips TV of Bol.com bon.

Vattenfall energie vergelijken

Investeringssubsidie 2024 (ISDE)
Bij 2 of meer verduurzamingen kom je in aanmerking voor subsidie. Wees er snel bij voor het 'potje' weer op is.

Besparen op je energierekening?

Kies dan ook voor het verduurzamen van je woning met populaire maatregelen zoals zonnepanelen, spouw-, zolder- en vloerisolatie of isolatieglas.

Ontvang direct gratis en vrijblijvende offertes:

Meer weten? Bekijk alles over duurzaam maar ook onze Woning verduurzamen en Gasloos wonen pagina's.

Fossielvrij leven binnen één generatie

Vattenfall is op weg naar fossielvrij leven binnen één generatie. Om te bereiken investeren zij in 100% groene stroom voor alle klanten. Zowel particuliere klanten als afnemers van zakelijke energie ontvangen al jaren groene stroom uit Nederland. Hiervoor investeert Vattenfall flink in het opwekken van groene stroom uit windkracht en de zon.

Om de klimaatverandering tegen te gaan steekt Vattenfall al hun energie in fossielvrij leven. Dit betekent dat we geen fossiele brandstoffen meer nodig hebben voor het opwekken van energie. Om dit bereiken is Vattenfall niet alleen een energiemaatschappij, ze bouwen in Nederland ook nieuwe windparken op zee.

Vattenfall contact en klantenservice

Ben jij klant van Vattenfall, misschien wel al uit de tijd dat de energieleverancier nog Nuon heette? Dan kun je bij Mijn Vattenfall inloggen om al jouw energiezaken te regelen. Hier kun je meer inzicht krijgen in jouw energieverbruik, de gas- en stroomtarieven bekijken en zelfs je maandbedrag bijstellen. Wil jij in contact komen met Vattenfall en heb je vragen over hun duurzame energie, energietarieven en andere aanbiedingen? Gebruik dan deze contactgegevens.

Nuon Vattenfall

Het gebeurt natuurlijk vaker dat energieleveranciers van naam veranderen of fuseren met een andere maatschappij. Bij Nuon had dat meer impact omdat het de allergrootste energieleverancier van Nederland is. Daarom zijn sinds 2018 Nuon en Vattenfall naast elkaar te zien. Op deze manier kunnen de Nederlandse klanten vertrouwen opbouwen in het merk Vattenfall, want aan de service en kwaliteit is niks veranderd!

Groene stroom uit Nederland

Wil jij ook een schonere en duurzame wereld? Dan heb jij vast al een energiecontract met groene stroom thuis. Ook Vattenfall levert groene energie uit wind, water en zon. Deze energiebronnen zijn 100% vrij van CO2-uitstoot en wekken groene stroom op in Nederland. Naast groene stroom kun je bij Vattenfall kiezen voor groen gas (fossielvrij), wat is gemaakt van natuurlijk afval zoals slib, gft-afval en koeienmest.

Op weg naar een fossielvrij leven

Vattenfall overstappen

Wil jij ook fossielvrij leven binnen 1 generatie? Sluit je dan aan bij Nuon Vattenfall en steun het duurzaam opwekken van energie in Nederland. Vergelijk ieder jaar de energie-aanbiedingen en kies de beste energie deal. Overstappen energie is tegenwoordig erg simpel. Selecteer een Vattenfall energiecontract, vul jouw gegevens in en hun overstapservice regelt de rest voor je. Zo kun jij elk jaar flink besparen op je energierekening!

Eerst nog even energie vergelijken via Slimster?

  1. Vul je gegevens in, zoals postcode + huisnummer en gemiddeld energieverbruik
  2. Gebruik de filters om aan te geven wat je zoekt
  3. Vergelijk Vattenfall energie aanbiedingen op prijzen en looptijd

Vattenfall energie tarieven & aanbiedingen

In onze energievergelijker kun je de energietarieven van Vattenfall vergelijken. Op basis van jouw energieverbruik zie je het maandtarief voor 100% Nederlandse groene stroom en groen gas op jouw adres. Overstappen naar Vattenfall is vervolgens eenvoudig online te regelen. Vergelijk de actuele energieprijzen en vind altijd de beste deal voor jouw nieuwe energiecontract. De tarieven in 2024 bij Vattenfall zijn als volgt;

  • Stroomprijs per kWh = € 0,425
  • Gasprijs per m3 = € 1,99

Bij Slimster kun je eenvoudig alle Nuon Vattenfall energie tarieven en aanbiedingen vergelijken. Wij helpen jou bij het vinden van de beste groene energie deal!